lørdag 25. april 2009

Jeg fant, jeg fant!

Endelig!
Endelig fant jeg kommoden jeg var på utkikk etter. Vi brakte den gjennom hele byen via t-bane og bar den mellom oss hele veien fra stasjonen, bortover gatene og opp 5 etasjer...Men det var verdt det:)
Hobbykommoden min er på plass. Den skal såklart pusses og males og litt til. Jeg har bestemt meg for hvordan den skal se ut for lenge siden, så det skal bli moro å endelig få gjort det. Jippi! Og det skal bli godt å samle hobbyrotet mitt et sted også. Istedet for å ha det spredt rundt i leiligheten.
Big plans for you mister kommode!

Vi fikk tak i en del av det vi skulle ha ellers også, så vi er fornøyde. (Viser mer senere;) )
Vi har vært på 3 loppemarked. Det har ikke vært stappfullt av folk, så vi har kunnet se i ro og mak. Det er 22 loppemarked i byen her i helga, så jeg antar det er litt av grunnen til at det har vært så fredelig der vi har vært.
Selvfølgelig ble det med noe som ikke har vært så planlagt også, tjihi. Bildet under her viser duker, grytekluter osv som skal bli til puter. Det er ihvertfall det som er tanken min nå. (Jeg er putoman!)
Og denne puta og dynetrekket har så fantastiske farger. Jeg synes de er nydelige sammen. Og jeg tror de blir veldig pene i lenestolen vår. Bytte litt på den oransje dyna som ligger der nå kanskje...

Og selvfølgelig har sambo funnet sin skatt også. En platespiller til den nette sum av 100kr. Så da er alle fornøyde her på loftet.
Her blir det bossanova og gledesdans til langt på natt:D
Maya:)

14 kommentarer:

Kosene mine sa...

De har helt lik kommode i bruktbutikken her i bygda :o)
Det er akkurat den jeg har prøvd å få moren min til å gi fra seg, bare at hennes er mindre.. Har ikke plass til den store. Men hun gir seg ikke gitt, særlig etter at hun fikk høre at jeg skulle male den knallgul, neiognei...ødelegge sånt flott treverk da gitt *slå-seg-i-hodet*
Blir spennende å se hvordan din blir da, godt å få samlet alt hobbyrotet ja, ønske seg her også...sammen med større plass?

Hege - BOLIGglede sa...

Så mye fint du fant! Har enda ikke vært på loppemarked i våres.. Får vel snart abstinenser..;(

mi-rachel sa...

en sånn kommode skulle jeg gjerne hatt!

GundaM sa...

Flott kommode, en klassiker. Håper du fikk med nøkkel også ;)
den var nok verd alt strevet!!!

j e n n y sa...

Åå! Det blå/gröna stoffet var ju helt fantastiskt!! Så fint! Själv hittar jag aldrig några fina stoff på mina loppmarknader.. Må nog ge mig ut på nya jaktmarker..!

Ska bli spännande att se kommoden efter din make over!
Lycka till!

Briggs lekehus sa...

Mye flott!! kommoden var nydelig. Og platespilleren fungerer? så bra!!

Åse Marit sa...

SÅ mykje fint du har funne!! Pute og dynetrekket var berre heilt herleg og den puta HEILT etter min smak:-) Kommoden var også flott, gler meg til å sjå kva du har tenkt å gjere med den!

Ha ein fin vårdag!

Solrosa sa...

Herlig! Jeg ønsker meg også platespiller!

Lill sa...

Flotte funn.Ligger award til deg på siden min:)Klem

Ramme alvor sa...

Gratulerar med kommoden, gle rmeg til etterbileta. Og platespelaren...hadde ein akkurat lik..på 80-talet...;)

Britt

Minmill sa...

22 loppermarkeder på en dag, det er ikke mulig. Men det er jo bra på en måte, for da får alle loppemarked frelste mennesker spredd seg litt. Så mye fint du fant. Jeg likte stoffene dine. Kommoden gleder jeg meg til å se etter en Maya makeover. Kan jeg tippe at den skal få noe papirdekor på skuffene???

Ha en fin søndag.

alvorada sa...

SMASHING kommode!!! Ble veldig nysgjerrig på hva slags planer du har for den jeg nå.. Lenge til resultatet kommer på bloggen eller???
Likte veldig godt den puten også, du har rett og slett hatt lykken med deg! :)

Utkledd sa...

Her var det veldig mye snadder. Jeg digger sengetøyet og kommoden =)

Ha en fin dag!

Kaspara sa...

Hei Maya
Fantastiske tekstiler!!! Elsker slike runde retrobrikker. Hadde garantert puttet de i posen jeg også. Alle tekstilene var fine. Det er faktisk tekstiler jeg synes er aller mest moro å se på på loppis. 22 loppemarkeder på en helg!!!!! Jeg skjønner jeg bor i feil by.
Ha en fin dag! Klem fra kaspara