søndag 26. april 2009

Flere loppisfunn

Legger ut noen flere småtting vi kjøpte på loppemarked i går.
Først en liten fløtemugge og skål til sukkerbiter som jeg syntes hadde fint mønster.
Jeg oppdaget etter en stund at det var Figgjo, og i samme stund hadde jeg plutselig 2 hauker ved siden av meg som var veldig ivrig og ba meg om å se under etter merke, kommenterte antatt pris i bruktbutikker osv. De ble stående bak meg til jeg hadde fått pris og betalt.
Hoho, syntes nesten det var litt moro, følte jeg gjorde et skikkelig kupp:D Jeg betalte 50 kr forresten. Han ene som hang rundt meg påsto jeg måtte ha betalt 200-250 i bruktbutikken, og virket mer fornøyd enn meg. Han ga meg to tommler opp!

Jeg kan ikke skryte på meg noe mer "merkekupp". Vi fant oss noen flere bokser, til te og annet småtteri.
Den største hvite med rosa blomster og sommerfugler er det faktisk sambo som har funnet. Hihi, jeg tror ikke han tenkte så mye på mønsteret. Han så på den og konstanterte at den var akkurat passe størrelse til teeen hans. Enkelt og greit! Jeg derimot henger meg opp i farger, mønster osv osv.

Her er de to minste boksene brukt som lysestaker, sammen med en lilla lyslykt vi også fant. (Sånn lykt har jeg lett etter lenge, og så finner jeg den på loppis, tjuhhuiii:D).

Til sist viser jeg noe vi var på utkikk etter. Nemlig en tynn hylle/benk/bord til verandaen vår. Og vi fant altså denne søte hylla. Det er ikke vi som har malt den, men synes igrunn fargen var ganske ok. Passer fint inn til oss ihvertfall. Den ble satt rett på plass når vi kom hjem. I går tente vi lykter og stearinlys og beundret den nesten "nye" verandan. Mysigt, hihihi.

I dag har vi vært på dugnad i bygården. Vi har stått på stige og vasket vinduer til den store gullmedalje. Vi bor i en ganske stor bygård, men det var bare 5 stykker som møtte opp til dugnad. Hihi, hadde det ikke vært for sambo hadde nok ikke jeg dukket opp heller. Jeg er dessverre ikke noe dugnadsmenneske, uff...
Men jeg tenkte over det i dag at jeg kanskje burde skjerpe meg litt. Er jo ikke så hyggelig for den stakkars vaktmesteren å gjøre alt alene...
Nå blir jeg borte noen dager. Så det blir dårlig med både blogging og makeover av kommode. Men plutselig er jeg tilbake!
Ha en fin ny uke:)
Maya.
Ps: For de som har spurt: platespilleren virker! Sambo kjøpte en LP med Dubliners og digga i hele går...

24 kommentarer:

mi-rachel sa...

kjempe fin den der hylla på verandaen!

Ragna sa...

Høres ut som du hadde en fin tur på loppemarked da :-) Mønsteret på de to figgjo-tingene var veldig lekkert! Skikkelig søttitalls, hehe.

Kristoffa sa...

Så mange fine loppisfunn du har gjort! Jeg elsker loppis og jeg synes faktisk det er veldig moro å følge med på hva slags godbiter andre har fått tak i også:) Hylla du har på terrassen var kjempefin!

Villmarkstausa sa...

Et par retro funn ligger på bloggshoppen min Fra roser til retro;-))helt sist......
Liker godt farger .....

Kosene mine sa...

Oj, så mye fint du/dere fant! Kuli med tebokser som lysestaker :)
Fargen på bokhylla var jo helt deg liksom, passet superfint inn på verandaen, med den fiiine lilla lykten oppå :)

Ha en fin tur, eller eksamenspugging...eller hva du skal.
Klem fra meg og kosene mine

Scandinavian Retro sa...

Fløtemugga og sukkerskåla var jo kjempekule! Jeg digger Figgjo´s produkter, og du har jo funnet noen av de kuleste!

Kaspara sa...

Hei Maya
Figgjo-tingene du fant var virkelig fine. Dessuten var hylla på verandaen super, nydelig farve og det ble nesten litt stue der ute nå.
For en god ide å bruke små bokser til lysestaker. Det så virkelig flott ut!
Supermoro med loppemarkeder! Berusende og åndeløst spennende!
Ha det fint der du er! Klem fra kaspara

M by M sa...

Så mye fint du fant! Hylla på terassen var kjempe fin! Jeg hadde ikke malt den. Fargen var fin den.

Tove sa...

Så mye fint dere har funnet da! Fargen på hylla på verandaen var fin syntes jeg, og du har jo pynta den perfekt:) Herlig blanding farger, mønstre og ting. Gleder meg til å se hva du har planlagt for kommoden:)

klem

Minmill sa...

Her er jeg igjen på bloggbesøk hos deg, for andre gang i dag. Ikke bli lei av meg. Jeg synes bare det er så flott alt du har funnet på loppis. Det bildet fra verandaen deres ble helt nydelig å se på. Alt passet liksom så bra sammen. Jeg hadde definitivt kjøpt den lille hyllen dere har der. Fargen på den var jo helt toppers, og ikke noe vits i å pusse opp den foreløpig.

kardemomme sa...

Så lekre Figgjoting du fant!!! Tror du gjorde et skikkelig varp der..Ike minst var de utrolig flotte!!! Den lilla lykta var også et herlig funn!! Den hadde nok jeg også slått kloa i om jeg hadde funnet den..Hylla deres var så fin i fasongen og den fargen var så flott at jeg aldri hadde malt den :)Vi var innom 8 av byens loppemarkeder i går og hadde eb herlig dag! Det er så gøy å gå på skattejakt!!
Ha en fin uke! klem fra Kardemomme :)

frk.B sa...

Så mye fint dere har funnet. Må smile av mannens valg av boks til teen hans:)
Den hylla dere fant var utrolig hærlig, likte fargen! Ville heller ikke gjort noe med den:)

Ha en fin uke!

Nr. 21 sa...

He-he... Høres ut som om du har gjort et kupp!

Ninas Drops sa...

Hello...
Har sendt deg mail...

Herlige skatter vennen...
Uff..jeg ekke i humør sorry....
Gooooood klem fra Nina.
Lo godt av hjembringingen av kommoden forresten....thi-.hi...sikkert ett syn....uff..synes litt synd på dere og...men men....

mette sa...

åjåjåj for et kupp! heldiggris... så masse kule ting!!

Briggs lekehus sa...

ojoj..FOR noen funn du har gjort i det siste da!! såkjekt! jeg har enda ikke kommet meg på loppis. skandaløst.(utenom en da..komjeg på nå). Men er i bergen er det ca 5 loppiser hver helg,men alltid er detnoe annet jeg må. sukk. jeg vil ha mer tiid!

Hege - BOLIGglede sa...

Kjempefin hylle på verandaen! Utrolig gøy med loppemarkeder.. Var en tur på Fretex og fikk et par småting i dag.. moro det og! Kommer jo nye "gamle" ting inn der hver dag..blir jo nesten som loppis det..he he

Ha en fin dag:)

lycke sa...

Vilka fynd!!! Helt underbara!!! Voj voj...tycker hyllan är underbar precis som den är i färgen och allt, och porslinet och burkarna är ju kanon!!!

Kram Lycke

alvorada sa...

Å, så søte figgjoting du har funnet, heldiggrisen! Og den hylla var jo bare perfekt for balkongen. Ser kjempekoselig ut!

Du, når er det det kamillebladet kommer ut egentlig?

Ninas Drops sa...

pip...

Solrosa sa...

Flotte ting, og hylla var veldig fin!

Ha en fin dag!

Solrosa

Linda sa...

Hei.
Så fint ting du har kjøpt!
Herlige bokser.
Så smart å bruke de minste til lysestaker.
Den grønne hyllen tok seg veldig godt ut på verandanen din!
Koselig ble det!
Artig å pynte litt ute også.
Jeg ønsker meg overbygd verandan, utrolig kjekt for da kan stæsjet stå ute uansett vær!

Lykkeline sa...

Å så mye fint, og flotte bilder!

Sanna sa...

Underbart hem du har och vilka fina loppisfynd du gjort =) Me like!