fredag 1. mai 2009

Lesekroken har fått ny stil

Først av alt tusen takk for alle de koselige kommentarene:) Jeg er dessverre veldig opptatt for tiden, så jeg prøver å ikke bruke så mye tid forran dataen. Derfor kommer det et lite innlegg fra meg i dag, og så skal jeg prøve å få sett innom til dere i kveld.
De siste to innleggene mine har jo vært sterkt preget av lopperaidet forrige helg. Og nå har jeg fått vasket stoffene, og lagt de på plass. Lenestolen har blitt sommerlig med nytt tøy og ny pute.


Jeg glemte rett og slett å ta bilde av lampen jeg fant. Liker den så godt! Den er litt slitt, så den har en litt industriell look eller hva jeg skal kalle det. Røffer opp litt. Og for de som lurer så er det "Luxo". Hihi, synes de er stilige, så jeg ble veldig glad da jeg fant en på loppis:D Nå har vi godt leselys i sofakroken, og når jeg trenger lys til min hobbyfisering så er det bare å skru av lampa og sette den der jeg trenger lys. Hendig med en lampe under skråtaket også som du kan bøye og tøye på:P


Nå skal jeg ut i solen og lese litt pensum...
Jeg stikker innom til dere senere i dag:)

God 1 mai!

Maya

19 kommentarer:

Ragna sa...

For en koselig lesekrok :-) Får så lyst til å finne frem noen sommerlige tøyer selv! Flink du er til å få tatt i bruk skattene du finner, hos meg blir de liggende i et skap litt for lenge...

mi-rachel sa...

knall tøff lampe.
og så tøft med det trekket i den stolen.

Briggs lekehus sa...

Kjempestilig! Spesielt lampen!!

God 1 mai til deg travle jente:-)

Minmill sa...

Hei på deg Maya, og takk for hyggelig kommentar hos meg. Alltid koselig når du har vært innom. Jeg har vært litt på reisefor, men er nå tilbake i blogg landet. Det er så trivelig å se på om det har skjedd noe nytt, og det har det jo. Jeg holdt på å ramle av stolen når jeg så Luxo lampen din. Sååå heldig du har vært som fikk tak i en slik. En sånn en står nemlig på ønskelisten min, og det er ikke så lenge siden jeg hadde et innlegg om disse Luxo lampene. Heldige du altså.
Selvfølgelig likte jeg stoffene du har drapert og laget pute av i stolen. Lekkert!!!! 1. mai klem fra Minmill

frk.B sa...

Så fint det ble, Maya!
Og lampa var kul!
Er hektisk her og om dagen, og da blir det ikke så mye tid til blogging..men sånn er det jo i perioder.

God helg!

GundaM sa...

Rå lampe ja!!

og må si det slår emg hver gang jeg er her inne hvor lyst og trivelig det er på det loftet,) Bodde på et loft selv engang, men du så mørkt og trist det var...Ikke fikk jeg bruke vann fra krane etter kl 21.00 heller ;( Men nå gjør ejg som jeg vil ;)))

Ha en flott lørdag og lykke til med lesinga!

Lima sa...

Så fin lenestolen ble, kjempe lekker! Så utrolig flink du er altså!! Skikkelig kreativ :)
Nydelige farger..

Marthe sa...

Så masse fine innlegg det var kommet siden sist jeg stakk hodet innom loftet ditt:) Du har virkelig gjort noen supre loppekupp i det siste. Stoffene og boksene var kjempefine, og lesekroken skulle jeg gjerne hatt i min egen leilighet;) Verandaen din ble også helt nydelig med ny hylle og fine ting til å fylle den med.

Ønsker deg en god søndag!

Kristoffa sa...

Tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min. Fleecekjolene har jeg sydd uten mønster - bare tegnet av kjoler jeg hadde fra før. På sybordet ligger det nå klar en sommerkjole som er klipt etter mønster. Jeg gleder meg til å se hvordan den blir.
Så stilig det ser ut i husrommet ditt. Lampen du fikk tak i var jo bare knall:)
Lykke til på eksamen!!!!!!!!

mette sa...

tonnnns of fine detaljer! takk for inspirasjon:)

Ninas Drops sa...

Neimen..har jeg ikke vært innom deg?hm...
Så fin stolen ble med det lilla stoffet..kjempe fin...Herlig fresht med den turkise puten og...
Og lampa da...trenger jeg si mer...Knall kul...Jeg vil å ha slik...Håper noe lignende kommer på loppis her om en måneds tid=)
Natta klem fra meg=)
(collagen din er så fin)...

Janne i Fagerlia sa...

Tøffe ting du har sikret deg, og så er du så flink til å sette sammen farger. Og de boksene på forrige innlegg, nydelige.......

Kaspara sa...

Hei Maya
Herlige stoffer og rå lampe! Helt enig; litt industriell look, og det kan jeg like veldig godt!
Jeg har sendt deg en murstein omsider!!! Tusen takk for søt kommentar inne hos meg.
Ha en fin dag til tross for hardkjør på studiefronten!
Klemmer fra Kaspara

Kardemomme sa...

Tenk at du fant en LUXO-lampe da!!!
Jeg leter også etter en sånn og svart skal den være! Stilen din i lesekroken er nøyaktis sånn stil som jeg også liker..Hvitt men fargeklatter fra retrostoffer.
Med den sorte lampen somprikken over i-en..
Lykke til med lesing og eksamen!
Klem fra Kardemomme :)

lycke sa...

Underbar soffan blev med det tyget, och kudden likaså!!!!!!!
Apropå lampan så har vi något liknande till barnens skrivbord - en gammal släktgrej från mannens hem o jag har aldrig tänkt på märket, måste kika sedan!! Lampan finns bland mina första bilder när jag började blogga, nån sida fram om du vill kika nån dag!

Kram Lycke

hverdagsgodteri sa...

Så flott det blei i lesekroken din! Jeg liker stilen du har på loftet kjempegodt, deilig med hvitt i kombinasjon med knæsje farger! Den lampa minner meg om en rød en jeg hadde som liten. Stilig.:)

Mor og datter sa...

så utrolig gøy at du er flink med det du finner med loppisene dine. Skulle ønske jeg var like flink! Men jeg får jo noe tips av deg, av å lese bloggen din. Veldig fin blogg du har!god helg!

Lisa sa...

Ååååh så mycket fint! läckert!

Krångel med den nya bloggen fortfarande, kommer höra av mig när de funkar ;D hoppas studierna går bra!

kram

Mona sa...

Jeg måtte ligge en kommentar, for jeg har siddet en evighed og gloet på billederne af din lænestol. Blev bare så inspireret, at jeg må sy betræk til min klassiske lædersofa à la Frk. Maya :)