fredag 24. april 2009

Tapet-prøve som bilde i spisestuen


...humre humre. Spisestuen...
Dette er i så fall det området hvor vi har kjøkkenbordet. I forrige uke fikk jeg tapet-prøvene fra wallpaperfromthe70s. Mye fint jeg fikk:).
Og jeg var ekstra heldig med den ene av dem, tapetprøven "Ana". De øynene som titter på deg fra bildet. Har hengt den over bordet, og sitter liksom og tenker over hva annet som kan passe der. Etterhvert skal tapet-prøven over på lerret.

Er det rart jeg elsker lotuslyktene? Sikle...skulle ønske jeg hadde en animasjon av Homer Simpson her nå hvor han sikler over et godt smørbrød. Akkurat slik har jeg det med blomstene, hehehe:D

15 kommentarer:

Hege - BOLIGglede sa...

Vakkert fat med lys! Akkurat den tapeten brukte jeg i en skoleoppgave:) under en kjøkkenbenk med pleksiglass over.. Morsomt hi hi..

alvorada sa...

Wow! Det bildet ble dritstilig! Hvor fikk du tapetprøven fra?

Jordbærene er ikke veldig eksotiske, kjøpt på meny i en sånn bendit-pakke. Aner ikke hvor de kommer fra, men det er ihvertfall ikke trønderbær :) Kostet 24 kroner på tilbud. Tør ikke tenke på hva de koster når de ikke er på tilbud! Smaken var faktisk overraskende bra, men forventningene er jo ikke akkurat skyhøye på denne tiden av året.

Bildemontasjen min ja.. hi-hi, prøvde meg på en "fryd & design" ;) Hun har jo alltid så lekre billedmontasjer! Brukte et program som heter photoscape som jeg lastet ned gratis fra nettet. Bare google photoscape download, så er det bare å klippe og lime! :)

Minmill sa...

Slettes ingen dum ide å henge tapetprøven slik. Det ble veldig lekkert. Må si jeg misunner deg Lotus blomstene. Jeg angrer sånn på at jeg ikke har kjøpt de jeg har kommet over på min vei. Det er så fint å ha flere med forskjellige farger slik som du har her.

God helg. Klem Minmill

Monica sa...

Åhh, for en super blogg:) Liker jo mye av det samme som deg:) Og de lyktene var rett og slett lekker:p
Skal følge med her ja..

God helg
Monica

Briggs lekehus sa...

utrolig herlig det fatet med lys altså!

mi-rachel sa...

kult med den tapetprøven!

Miss Monday sa...

Nei, det er ikke rart du elsker lotuslyktene, de er nyyydelige! :)

Jeanette sa...

Ble stilig med tapetprøven som bilde!

Linda sa...

Så fint å samle Lotusblomstene på et fat!
Herlig vakkert!

Ha en super helg!

Klem fra Linda

frk.B sa...

Jeg klarer ikke å se så mye annet enn det nydelige brettet med alle lotusblomstene på!! De er bare så nydelige! Har sagt det mange ganger nå, men jeg må ha fler:)

God helg!

Kaspara sa...

Hei Maya
Lotuslyktene dine er fantastiske, Maya! De oser av sjarm der de står på det fine brettet.
Synes den lille tapetprøven så spennende ut også.
Det ser så delikat og lyst ut hos dere, og det er så fint med de glade farveklattene som dukker opp.
Ha en nydelig helg, Maya!
Klem fra Kaspara

fru Pink sa...

Heihei!
Ble skikkelig fint med tapetprøven; god idè!
Falt sånn for den de lyseblå hageputene dine i innlegget lenger ned jeg da. Kan jeg spørre hvor de er fra? Kikket såvidt innom Plantasjen når jeg var der her om dagen, men hageputene der er jo mildt sagt blodharry, og kommer ikke på andre steder hvor de kan tenkes å være mindre harry heller..;-) Hadde innfunnet meg med at jeg nok må til pers å sy egen igjen, men disse blå var FINE!

Ha en kjempegod helg, håper det blir grillings på deg:)

Kosene mine sa...

Så heldig du var med tapetprøven, den passa jo helt inn i spisestueavdelingen, hihi...vet akkurat hva du mener, bor litt trangt selv :o)

Du, jeg har ikke slutta med sjokolade eller koffeinbrus jeg heller, hihi...lurer på om det er hardere enn å slutte å røyke jeg. Røykekuttet går i alle fall helt suverent :D :D

Ha en lovely weekend :o)

vintagepaintings sa...

Kul tapet og de lotusblomstene var jo bare helt nydelige!!! Ha sett dem før men ikke på denne måten - hvor kjøper man dem - må ha må ha.....:)
God helg!!!:)

Solrosa sa...

Det er veldig fint med alle de lotuslyktene, ja!! Herlig med farger og lys, synes jeg!

Solrosa