torsdag 23. april 2009

Snacksy fat til sommerens verandamåltider

Ay ay, caramba! Det var det jeg tenkte da jeg gikk innom en billigbutikk nedi gaten her for å titte litt. For der så jeg nemlig verdens søteste, sommerlige, fargesprakende melaninfat lyse mot meg. Perfekt til piknik og sommerlige måltider på verandaen tenkte jeg.
2 skåler og 4 fat havnet plutselig i henda, ble betalt og ble med meg hjem. Nå tenker jeg bare på grillmat og en god salat og kanskje litt cashew-nøtter i den lille grønne...

Jeg kjøpte et fat i hver sin farge, her vises det røde og rosa.

I år har vi planer om å henge opp lykter- en er på plass- sette opp en hylle og skaffe noen blomster til verandaen. Gjøre det litt mer koselig. Vi har allerede erstattet det store plastikkbordet med et lite et. Det passer bedre til den lille verandaen vår. I skrivende stund er det 15 grader i skyggen der. Fantastisk! Håper det varer slik hele helgen:)
Beklager at jeg ikke kommenterer så mye til dere for tiden. Det er mye å henge fingrene i her og tida strekker ikke helt til. Vil komme sterkere tilbake:)
Maya

16 kommentarer:

Jeanette sa...

Kjempe stilige fat og skåler!:)

M by M sa...

De var kjempe fine! Gøy å finne fine ting til en billig penge! Nille har forresten kjempefine dekktallerkener nå...bare et lite tips ;-) Har ikke kjøpt enda jeg, men tenkte jeg skulle. Så det tilfeldig da jeg var i byen i går.
Godt å høre at det ikke bare er jeg som er mørkeredd da ;-)

fisefornemme Pernille sa...

Hvor ser det bare hyggeligt ud! Smukke farver -rigtig sommerligt!

Solrosa sa...

SÅ fine og sommerlige ting! Herlig!

Takk for kommentar på blog'en min. Det var veldig hyggelig. Du - jeg har faktisk kjøkkenet i stua! Har en leilighet på litt over 50 kvadrat. Lite og ikke så praktisk kjøkken, derfor innkjøp av to Liatorp vitrineskap. Artig at du trodde det var større.

Du har en veldig fin blogg! Ha en fin kveld!

Minmill sa...

Hei på deg Maya. Så flotte melaninfat du fant. Kan garantere at jeg hadde kjøpt likens hvis jeg hadde kommet over de. Gøy med uteliv og dandere terrassen. Tipper dere vil få det koselig derute fra nå av og til høsten.

Du sier det er så mye fokus på dansk design og interiør, men det tror jeg kommer av at vi oppsøker det vi liker. Sånne som meg liker den danske måten å innrede på. Jeg har i mange år vært fasinert av dansk design og det er ikke tull, de har noe særeget som jeg bare faller pladask for.
Selvfølgelig finnes det mange dyktige norske interiørstylister, men de når liksom ikke ut i media. De fleste interiørmagasinene i Norge føler jeg stort sett henger fast i minimalisme, funkis, landlig, romantisk og shabby. Men de greiene klarer jeg ikke for mye av. Derfor abonnerer jeg på danske magasiner, og titter på blogger som har denne stilen. Jeg synes jo din stil er veldig sjarmerende - litt dansk liksom. hi hi.

Ninas Drops sa...

Hello....
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Jepps....de var fiiiiiiine.....

Duuuuuu haaaaaaaaaaaaaaaar mail....

Lovely digg på verandaen din da...det så diggbart ut altså....
Og der er det grønne fine fatet og...snaskens....

Jeg har turkise puter jeg og...i mine 15 år gamle plastikkmøbler...*argh*...de liker jeg ikke..ikke ikke....

Men deg liker jeg...
God kveld til deg...
Jeg skal ut på kjøkkenet å spise noen sveler jeg nå...namm...laga dem sjøl...jeg er flink skjønner du....Den husmora...

Drops=)

ingebjørg sa...

kjempefin blogg du har!! takker for inspirasjon :-)

alvorada sa...

Ai caramba sier jeg også! :) Skikkelig meksikansk sommerfeeling over det der. Kos deg i sola!

Jannicke sa...

Dette var jo kjempefint!! Glade farger, og gøyale mønstre!!

Snart helg... Kos deg i travelheten! J.

Kosene mine sa...

De var fiiine du!! :D
Drømmer om sol og grill og sommer for tida jeg også....mmmm

Du, så herlig at dere har veranda i tilknytning loftet da, nesten som en takterasse dette jo :D

Hege - BOLIGglede sa...

De var fine ja! Lurer litt på hvilken billigbutikk du snakker om..?? Har nemmlig akkurat de fargene på uteplassen jeg og;)

lycke sa...

MEEEp, vilka jättemysiga skålar och fat!!!!!!! Verkligen...jag hittar nästan aldrig fint porslin i min smak..och gör jag det så är det på tok för dyrt! Tack för din fiina kommentar hos mig, och vad roligt du gillade lampan, ja, det är en äkta lyckander-lampa det! Ikväll har ja pysslat och tapetserat till sent så det är därför jag är en sådan nattuggla..kikar mer i morgon för här är så mycket jag blir glad över...har länkat till dig om det är ok! Natti, natti,

Kram Lycke

Kvasthilda sa...

Urläckert! Melanin är kul. Det kostar inte en förmögenhet och man kan oftast köpa det man gillar! Och jag gillar - dina skålar o fat :-)

Anonym sa...

Hei! Så fint dere har fått det på verandaen! Gleder meg til grilling og kos der til sommeren- vi får ta det på dagtid så vi får maksimalt ut av bysolen! Håper dere får en strålende helg begge to-kos deg med fri! Hils gubben, så sees vi straks! Klem, E

mi-rachel sa...

herlige farger og mønster!
til å bli glad av..

Frk. Maya sa...

Hei E.!
Ja, nå gleder vi oss til grilling altså. Hjertelig velkomne er dere til en tidlige lunsj eller nåt, hihi. Hva kan man grille så tidlig på dagen montro?:D
Gleder meg til verandan blir litt mer "ferdig". Er kosligere å sitte der da:)
I morgen er det loppemarkedraid, yes!