tirsdag 16. juni 2009

Før og etter kommode

Yes, endelig har jeg fått kommoden ferdig:)
Husker dere denne?
Før:

Den skulle bli til en hobbykommode med hjul på. Jeg har innsett at det er bedre med en kommode hvor jeg kan oppbevare alt stæsjet mitt og trille rundt istedet for en pult. Jeg liker å sitte å pusle forran tvn foreksempel. Og orker jeg ikke dytte på kommoden, er det jo bare å ta frem en skuff og bære med seg. Hihi, nå er Maya fornøyd nå! Egen kjørbar kommode er tingen. Trenger ikke lappen heller, genialt:D
Etter:


Tut-tut, kommode på vei!


Eller, at jeg er helt ferdig er vel å skryte litt. Jeg måtte male blomstene med oljemaling, og det tar jo evigheter før det tørker, stønn. Jeg må nok male et strøk til. Og for et griseri...jeg klarer på en eller annen måte å grise noe fryktelig når jeg holder på med maling. Den ene fingeren etter den andre ser ut til å finne sin plass midt i det jeg har malt. Jeg fatter ikke det der. Er ikke det noe man skal klare å unngå når man har rundet 30?

Tuuuut! Nå skal Maya kjøre litt:)

27 kommentarer:

Berit i sømrommet sa...

Så fin den ble. Kjempekult med blomstene, og spesielt fuglen Lurt med en mobil kommode til hobbystæsj :)

fru vims sa...

så fint du har mala!
og den enslige fuglen var en lekker liten detalj :)

kjekt å kunne trille avgårde!

alvorada sa...

Endelig kom kommoden ja! Dette har vi ventet på lenge :) Veldig bra resultat må jeg si. Utrolig stilig med den ene fuglen. Du er flink!

ralfefarfars paradis sa...

Den ble utrolig stilig..så praktisk med de hjulene, hadde aldri tenkt tanken engang. Dekorasjonen var nydelig..den lille fuglen var bare sååå søt..virkelig kreativt hos deg!!
Ha en fin aften!!!

Camilla sa...

Kjempesøt! Likte særlig det med den ene fuglen.. men hele kommoden var fin!!
Og jeg mener nå at malingsgris bare hører med.. :)

Lykkeliten sa...

Wow, extreme makeover!! Kjempefin kommode!! Dette er en ide for hobbyglade jenter utenom enhver skala!! Grattis :) Hilsen Lykkeliten

edda sa...

Den ble kjempesprek:)
Nå ligger IRA boksene på siden min...har byttet adresse og flikket litt på navnet....så nå er det eddaskreativiteter.blogspot.com
Mvh edda

Silje sa...

Den ble kjempefin!
Så fin blogg du har, første men helt klart ikke siste gang jeg er innom. :)

Linda sa...

Flinke Maya!
Denne ble sannelig fin fin.
Så lekre blomster du har malt på, og fuglehåndtaket ble prikken over ien!
Så smart med en kjørbar kommode!

Ha en fin kveld!
Klem Linda

Linda sa...

Hei!!!Kjempe fin kommode, og så utrlig flink du er å male, trodde først det var stickers jeg!!!Og fuglen var jo bare helt herlig!!!Kjempe fint innlegg;O)Første gangen jeg besøker deg, men det blir ikke den siste!Ha en fin dag. Linda

karris sa...

Genialt! Kjempefin!

mi-rachel sa...

kul den ble.

Fru Fjeldhammer sa...

WOW, så flott den ble!!! Absolutt nydelig...

storeflittig sa...

hei! du - for et resultat! når jeg først så kommoden hadde jeg tenkt å skrike: neiii ikke mal den. men her må jeg bare innse ar magefølelsen var så langt fra rett en kan komme.

den ble griseflott! for noen detaljer! dyktig, altså - med eller uten tilgrisede fingre:)

si ifra hvis jeg får bruke denne på nib?

Janne i Fagerlia sa...

Kjempesmart med en slik trillende kommode, og flott ble den også. Har selv kjøpt en stor flettet vedkurv med hank, som jeg oppbevarer maling og div. hobbysaker i. Den er kjempestor, men selvsagt rommer den ikke all stasjen jeg har for vane å kjøpe i tide og utide. Men kurven er til stor hjelp.........

Ha en fortsatt fin juniuke!

Minmill sa...

Hei på deg kjære Maya. For en fantastisk god ide med den kommoden. Den vil jeg adoptere og lage en lignende løsning hjemme hos meg. Jeg sliter sånn med rotet mitt hjemme og som regel er spisebordet helt bombet med hobbyting. Og jeg har bokser overalt med lim, saks og diverse oppi. Så her kommer du som en reddende engel og gir meg oppskriften på en enklere hverdag :)))

Du, så litt skryt til deg. Du er jo en fantastisk pen kvinne da. Jeg så jo bilde av deg i Kamille. Og reportasjen var helt fantastisk. Jeg likte den iallefall veldig godt. Herlig. Du skulle jo nesten laget et innlegg om det.

Ha en fin dag, kjære deg. Klemmer fra Minmill

M by M sa...

Så fin den ble! Helt ny!
Tror du hadde det beste forslaget når det gjelder kattene! Og jeg fikk noen kreative ideer. Vi kan lage et innlegg til om de når de er pusset opp ;-)
Klem fra M

Anonym sa...

Hei kjære! Så fint det ble med hjul! Kan tenke meg herr kaptein blir fornøyd med å få samlokalisert alt rotet!! Håper alt er bra med dere begge- og satser stort på at vi sees snart! Hurra og gratulerer med ferdig skoleår også- skal du på seminar denne uken eller?? Stor klem og varme tanker, E.

Nr. 21 sa...

Den ble jo flott! Kanskje jeg også skulle hatt en rullende kommode, ganske lur du Maya! ;) Jeg liker også å sitte i sofaen i stua og kreativitere(ditt ord!) og drasser alltid store esker med stasj inn i stua... Nydelig med den blå fuglen!

Ninas Drops sa...

Hjul er kul
Tut tut...
Wowsa denne ble fin...
Knall ide...jeg skal sette hjul på mitt gule bord på kjøkkenet..helt klart...men bare slik at det blir enklere å vaske/støvesuge bak...ikke noe hobbykjøring neisann...
Jepps pepps...kjør forsiktig da.
Dropsa

Solrosa sa...

Det ble jo helt supert!! Og så fint med de fine blomstene! Ett er sikkert - man slutter ikke å klomse etter fyllte 30 hvis man er av den sorten fra før... ;) Men - det gjør jo ikke noe. livet ville ikke vært så goy om alt var perfekt hele tiden!

En supersmart idé med den puslekomoden på hjul. Den skal jeg stjele når jeg finner en billig kommode på en loppis... :)

God kveld!

Sol

Lycke sa...

ÅÅ my...!!!!! Vad fint det blev...har du målat blomstren själv! Kanonfint blev det! Är helt imponerad jag, inte skulle det gå för mig inte, darriga blommor på darriga stjälkar skulle det bli, hihi! Och vad bra med att ha den på hjul, kanonbra, och faktiskt finare än benen som var innan!!!
Här har vi kallt och mulet...grrr...väntar go-vädret tillbaka, men fick lite sol med posten idag, när det kom ett kanonfint paket, så det värmde, hihi...
Go-kväll på dig...

Kram Lycke

Kaspara sa...

Hei kreative, morsomme Maya!
Stilig!!! Veldig smart og veldig flott kommode!
Du, nå har jeg sendt Kaspara-hjertet til deg, så det innfinner seg vel i tigerstaden om ikke så lenge.
Ha en glad dag!
Klem fra Kaspara

Kosene mine sa...

Åh, den ble råstilig!! Likte veldig godt detaljene med blomster og pip-en! Less is more :o)

Kuli med hjul da, nå kan du hobbyfisere overalt!! :D

Bertil sa...

Ha en underbar midsommar!

många kramar ♥

Linda och Bertil

Frk. Maya sa...

Hei på deg E.!
Ja, nå har jeg vært på seminar. Veldig koselig og sosialt hihi. Vi håper på fint båtvær her vi til en lang dag på sjøen, da må dere bli med:)
Hils mister fisker fra meg og kapteinen

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風