lørdag 20. juni 2009

Markedsfunn på en kjærestedag

I dag har Maya og sambo kjærestedag.
Vi har ruslet rundt i byen og sambo har vært i shoppingmood. Det har han så og si aldri. Så jeg bare lunta med jeg og koste meg. Vi var blant annet innom et lokalt marked.
Mens jeg gikk der og lette etter metallbokser fant jeg jammen meg fat fra Figgjo. 5 stykker. "Grete". I den vakre mintgrønne fargen. Og som jeg har lyst til å begynne å samle på. Men som har vært så dyrt når jeg har funnet dem.
I dag betalte jeg 20 kroner for 5! Jeg skyndte meg å komme derfra før selgeren skjønte hvor billig det var. Jeg har de stående forran meg på stuebordet her nå, og titter på dem. Hihi, de er så vakre! Jeg synes de oser gamle dager og lange frokoster.På bildet over her skimtes lokkene jeg kjøpte i dag også. Av en eller annen merkelig grunn har jeg blitt så glad i lokk(???). Og da jeg fant en eske med bare lokk på markedet, altså lokk uten sine "underdeler", måtte jeg oppi esken og rote rundt. Mens jeg sto der og rotet begynte jeg å gruble på hva jeg i all verden skulle bruke disse lokkene til?!? Og så fant jeg det ut. Og da kjøpte jeg likesågodt 3 stykker. Så nå håper jeg ideen blir like god i praksis som den er i hodet mitt.
Jeg synes de er vakre:)Maya, som skal nyte resten av kjærestedagen i armkroken til kjæresten sin

22 kommentarer:

hverdagsgodteri sa...

Kos dere med kjærestedag i kveld!
Jeg likte funnene dine godt. Nyydelige tallerkener. Og ja, lokkene var også flotte. Spent på hva du skal bruke de til.;)

Ramme alvor sa...

Nydelege tallerkar. Dei likte eg og godt. Kjekt at på ein slik dag når ein ventar seg ingenting så får ein mykje.

Britt

Nr. 21 sa...

De tallerknene var bare helt fantastisk nydelige!!!! Så heldig du var, da! De lokkene var jo også søte, likte spesielt godt det rosa-burgunder-aktig blomstrete!! Ha en koselig kjæreste-dag videre!!!

Mari sa...

Åh, for et herlig liv..hender jeg savner denslags må jeg innrømme. Her går det i 100 fra tidlig morgen til sen kveld...jadagitt...

alvorada sa...

Åh, FINE! Jeg har fem sånne i rosa :)

Linetoppen. sa...

ÅÅhhh for noen fine tallerker. For en nydelig farge. Jeg er så glad i den sarte grønnfargen. Skjønne lokk. Gleder med til å se om planen din funker!
Ha en fortsatt fin kjærestedag/kveld!

Hilsen Linetoppen

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg elsker den mintgrønne fargen på Figgjo, det var rasende billig. Jeg hadde også løpt dersom jeg hadde fått tallerkene så billig...

Fatene var nydelige...venter spent på hva du skal bruke dem til!

Anonym sa...

Hei! Prøvde å legge inn innlegg her tidligere, men det har vist slått feil, for det kommer ikke opp... Måtte le da jeg leste innlegget ditt- jeg samler på samme servise!! Det er nyyydelig! Nå kan vi ikke gå på loppis sammen lenger uten å krangle i koppeavdelingen, det var jo dumt! (Jeg skrev i forrige innlegg at vi får bare fortsette med å kjøpe bord og lenestoler, og ta med på banen... Det skaper jo så gode minner!) Dere må komme og spise av fatene våre snart- vi har blå, grønne, gule og blå. Desstuen har jeg en skjult skatt av et bruktmarked her i byen som du vil eeeelske! Hilser herfra. Klem, E.

mi-rachel sa...

pene collager.

Frk. Maya sa...

E.
Oi oi oi, sier jeg bare. Dette legger jo en demper på fremtidige loppebesøk ja, hihi. Blir vel løping frem til kjøkkenavdelingen heretter da, med villskap i blikket og skarpe albuer:S Hehehe. Men de er veldig pene! Skjønner godt du også samler på de. Jeg husker vi pratet om det en gang, om en butikk på Grunerløkka som har lassevis med "Grete". Men da tror jeg vi bare ante at det kunne være samme service vi pratet om. Jeg visste ikke hva serviset het da. Men nå er jeg en lykkelig eier av Grete jeg også:)
Spørs om jeg ikke må komme til byen din snart og se den der brukthandlelen. Jeg husker vi gikk forbi 2(?) da vi var på vei til bursdagen din. Skummelt, skummelt...
Nei, nå er det natta!
Ha det fint så lenge, så må vi møtes snart!
Klem fra meg og sambo til begge 2

Anonym sa...

Woooooow, vilken personlig & skön blogg!!

Agneta från Sverige & Österlen

Camilla sa...

Veldig søte! Spent på hva du skal bruke de til.. :)

Anonym sa...

Håpar de hadde ein super kjærestedag! Så heldig du var som fann så mykje fint på markedet. Du har tydeligvis gjort eit kupp med dei fine tallerkenane!
Ha ein finfin søndag:)

Briggs lekehus sa...

så herlig med kjærestedag!!:-)

lillebille sa...

Er det ikke gøy når man detter over sånne skatter!?
Håper resten av helgen din også smilte til deg :o)

edda sa...

Hei:)
Ja de er nydelige de tallerkene...jeg samler på nesten samme bare at det har en hvit riflet kant ytterst:)Den er så god den fargen...
Ja...er spent hva du skal bruke de lokkene til:)
Nå går hodet mitt rundt.........
Ikke vent for lenge med og vise oss som er nysgjerrig....

Ninas Drops sa...

Jepp kan skrive under på at kjærestedag..kan anbefales....
Lille P var i Lillehammer fra lørdag til søndag så når vi hadde fest var vi helt alene...herlig..bortsett fra gjestene da selvfølgelig...Men søndagsmorgen uten banking i veggen kl 7...det er digg det...egg og beacon og deilig sommertur med kjæresten...digg..
Så herlige lokk du har funnet...kult å spare på slikt som ikke alle andre sparer på vettu...og dine funn var jo virkelig søte...
OG asjettene dine da...nyyydelig farge....
''Nei å nei...det skyer over i innlandet...fysjom.,.skikkelig mørke skyer...
DU...du du...
SI i fra da, når dere skal oppover i sommer evt...bare hyggelig hvis du/dere stopper her hos meg..hihi...Ikke farlig vettu...
Stor klem til deg LokkeMaya!!!
Hihi
Dropsa sa!

Solrosa sa...

Herlig! Fine lokk. Jeg fant et figgjo-serveringsfat i dag. Amme serie som deg, tror jeg, bare gult. Veldig fint! Det kommer vel ut på bloggen etterhvert!

Forresten har jeg en award til deg på bloggen min!

Sol

Camilla sa...

Så fine fat! Skjønner at du er fornøyd med det kjøpet:) Er det ikke bra når kjæresten er i shoppe-modus?? Man må bare følge etter å være enig i det meste når de dagene inntreffer...hehe.. Ha en koselig kveld!

Lycke sa...

Hello hello!!! Kikar bara in i värmen och ser dina underbara tallrikar igen...mmmmums...tänk om jag kunde finna...svårt att komma sig iväg till loppis dessa dafar..är själv med badsugna barn medan mannen jobbar färdigt inför semestern vettu!!!
Hoppas du är på havet och njuter i sola!!

Kramhögar Lycke

mette sa...

åh, masse deilige farger på flotte bilder der ja.. mmmm, innbydende:)

ceciliegrut sa...

Så spennede. De lokka var utrolig fine, er kjempespent på hva du har inni hodet ditt :o)