søndag 28. juni 2009

Hurra, det er sommer!


14 kommentarer:

Tove sa...

Ser ut som du feirer sommeren ja:D

Håper dagen i dag blir like fin for deg

klem

Ida sa...

... and then she went C R A Z Y !! :-)


Kjempestilige bilder - veldig ...levende.. hihihi!!

Kose deg masse! OG NJUUUUUT sommeren! Klemmer

Jeg... sa...

Hurraaa - jeg er så enig med deg:)
Og jeg er meget fornøyd med at du har fått den fine headeren din tilbake. Nå ble bloggen akkurat så søt og rar som den skal være :)

Camilla sa...

hihi så fine bilder! :)

Minmill sa...

He he, ser ut som du nyter sommeren ja. Jeg har også en utrolig lykkefølelse over dette fine været som har kommet nå, og jeg skjønner godt at du jubler og hopper over det. Bildene av deg er til å bli hoppende glad av.
Og du, tusen takk for besøk hos meg og positive kommentarer. Jeg blir helt rørt jeg. Jeg merker det er mye mer rolig på bloggene nå, og det er fullt forståelig. Hvem gidder å blogge så mye, nå når det er prima vær ute? Jeg har tenkt å holde koken så lenge jeg kan, men når jeg skal ha ferie bør jeg planlegge en liten pause. I morgen er det jobb igjen, og det passer litt bra for jeg har nok godt av en liten sol pause. Men jeg har hørt rykter om at finværet skal holde seg og det håper jeg det gjør....OK, frk. Maya. Kos deg og nyt dagene. Klem Minmill

storeflittig sa...

hihi! tror virkelig du nyter! herlig!

har samme servise som deg (det under) men bare serveringsdelene. eeelsker det!!

Janne i Fagerlia sa...

Dette må være huldredans!

Ønsker deg fortsatt fine sommerdager!

Kristine sa...

Haha!! HERLIGE bilder...bilder kan si mer enn tusen ord, og det gjorde virkelig disse ;-) Ser ut som du nyter sommeren - fortsett med deg!!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så nydelige funn i innlegget under her!!! ELSKER den grønnfargen, jeg har et par fat i det serviset og jeg bruker dem ofte :)

HERLIGE bilder! Det er slik jeg føler meg akkurat nå faktisk, har blitt trukket ut som vinner inne hos en blogger som lager ting jeg liker VELDIG!!!! godt så jeg er så glad :) Eier ikke vinnerlykke så jeg kjenner at jeg svever litt....fnis.

Ønsker deg deilige sommerdager, klemmer fra meg

Linda sa...

Hei på deg Maya.
Du ser ut som en vakker dansende engel!....eller som huldra selv ;O)
Herlige grønne tallerkner du har kjøpt, håper du får tak i mere i serien!

Ha det fint og nyt sommeren!
Klem Linda

Hannahs Bod sa...

Tjohej!! Häääärliga sommarbilder från dig, visst ska man fira att sommaren har kommit.
Må gott Hannah

Lycke sa...

Är det en ängel..eller älva jag ser??? Nej det är ju vackra Maya som dansar sommardans!!! Ser precis ut som jag kunnat göra det...joooda, fast jag brukar dansa när det regnar och är sol samtidigt, coh varmt...för det äääälskar jag!!!
Du är så vacker på bilderna här och det är precis den rätta sommarkvällskänslan, så jag blir alldeles glad hela jag, så tuuusen tack för dessa goa bilder goaste Maya!!!
Bra du njuter av sommaren!!! Har lyckats börja göra det jag med...att ta det mer lugnt och bara njuta tänkte jag...sitter på stranden och ser barnen bada om dagarna och benen mina blir mer och mer bruna, hihi...

Sommarkramar Lycke

Lisa sa...

Å det där såg ut som ett riktigt härligt lyckohopp! jihaa! Hoppas du får en toppen sommar :D

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品