torsdag 9. juli 2009

Tilbake fra liten ferietur med nytt i kofferten + Kasparahjerte

Ajajaj, nå er det lenge siden nå! Hihi. Har ikke vært mye aktivitet inni her i det siste.
Bortsett fra å kost meg i det sinnsykt fine været den siste tiden, så har jeg har rukket å reist i barndåp og vært hjemme hos familien en tur. Jeg jobber også en del med masteroppgaven min. Snart reiser vi til Kina, og før det må jeg ha noe vettugt å vise veilederen min...Haha, vi får nå se hvor vettugt det blir. Den varmen som har vært har nok tatt knekken på en hjernecelle eller to. Man blir jo så sløv av heten. Jeg kom hjem til tigerstaden i dag og legger merke til at heten er erstattet med skyer og gråvær. Da får man kanskje gjort noe vettugt da;)
Skolearbeid kommer til å bli en prioritet fremover. Så det blir nok litt sånn hipp som happ med innlegg og besøk herfra det neste...hmm...året faktisk. Men 1 i uka blir det nok, og flere i de periodene hvor jeg bare blomstrer over, hehe.

Jeg blomstret bittelitt på ferie. Eller, jeg blomstret vel egentlig inni en bruktbutikk og Jysk.
2 myke og gode fleecepledd fra Jysk. Det ene gult og det andre hvitt med fargerike ringer på. I tillegg har jeg kjøpt et tinnbrett som skal få være på verandan og et plastbrett med blå blomster på. Skjønt:) Til sist har jeg da vitterlig kjøpt en gulorange lampeskjerm som jeg har en plan med...jeg og disse planene, akk akk. Begynner å bli mange av dem.
Jeg har også blitt den heldige eier av et Kaspara-hjerte, oh joy! Det henger på lampa mi og og jeg titter på det stadig. Flink dame dette!


Og tusen hjertelig takk for alle de gode kommentarene! Jeg blir så glad. Jeg rusler rundt til dere når jeg får tid:-*

Nå skal jeg sove litt (Sto opp kl 05.00 idag for å rekke flyet...)
Maya

15 kommentarer:

Camilla sa...

Fine ting du har funnet :) Særlig plastbrettet med blomster <3

Kvirrevitt sa...

Plastbrettet, ja! Det ble jeg misunnelig på! Skulle også ønske at jeg var eier av den runde, grønne puten din - den er strååålende:D

GundaM sa...

Et slikt brett har mora mi!!!

Men du Kina...Er ikke det utrolig langt da, huttitu;) Selv spiste jeg masse kinamat da vi var på ferie forrige uke men det blir vel ikek det samme;)

Stilige bilder av deg under her, herlig!!! Kos deg videre i den vakre sommeren!!!!

Kristine sa...

Jeg og likte plastbrettet! Det firster nok mange "retro-damer" ja...hehe!

Til Kina faktisk? så eksotisk og spennende! Jeg var i Japan for noen måneder siden, og det var jo som en annen verden nesten. Er litt sånn i Asia...hehe ;) Blir sikkert en helt fantastisk tur! HÅper på en liten rapport når du er tilbake? sånn innimellom masteroppgave og andre sysler? ;)

Janette sa...

Åhhh...Heldiggrisen! Ett sånt plastikkbrett fant jeg på ett bruktmarked en gang, bare med grønne blomster. Jeg kjøpte det ikke for jeg synest det var for dyrt. Jett om jeg angrer!!! Jeg har tenkt så mye på det brettet og skulle ønske jeg fant det igjen, men det er nok noen andre enn meg som er den lykkelige eier av det... Ja, ja... Sånn er livet! Hihi!

Ha en strålende dag!

Hilsen Janette

Lycke sa...

Hello hello!!!

Alltid lika härliga ting du visar!!! Har sett det där plastbrettet och drömt ljuva drömmar, men ännu är det inte mitt, finns lite för långt borta från mig, snnyyyft!!! Fint med tinnbrett på verandan!!! Är mycket för ting i trädgården nu i sommar!!! Förstår du har mycket med allt skolarbetet...huija...det är inte lätt både ha semester, plugga och blogga...

Här har finvädret återvänt och jag har solat mest hela dagem..mmm...hoppas det är ryssvärmen och att den stannar sommaren ut...håller alla tummar!!!

Kramar Lycke

Min morfars hus sa...

Du har en herlig blogg,
Takk for inspirasjonen.

Ha en fantastisk lørdagskveld!

Sanne sa...

det fatet var jo bare nydelig da :) likte fargene :)

rosalucia sa...

Vackra kuddar!!! Härliga färger!!! Här kommer jag att hälsa på igen...

Heidi sa...

Hei, hei. Fine ting. Jeg har forresten samme brettet, og er veldig glad i det! Blogget om det i mai i år. ;D

Kristine sa...

Haha!! Der tok du oss på kornet ;-)
Mens jeg steg oppover fjellsiden prøvde jeg å føle meg som Lars Monsen og deltakerene i 71 grader nord osv...."dette er digg", "herlig med litt motstand"..men det funket DÅRLIG!! jeg tror jeg kan trives sånn ganske bra på fjelltur altså, men ikke i styrtregn!! hehe... minne for livet ja, vår første felles fjelltur vil vi nok aldri glemme ;-)

fru vims sa...

sweets for tha sweet, SUGAR FOR MY HONEY! :D

M by M sa...

Hei!
Det blomstrete fatet var du heldig med! Kjempe fint! Også Kaspara-hjerte da :-)
Jeg har forelsket meg i det hvite opalglasset. Så mye at jeg lå og tenkte lenge igjennom i går kveld hvilke bruktbutikker jeg ikke har vært innom enda for å finne mer ;-) Stakkars samboer som må dele oppmerksomheten min med ting!
I tillegg må han trave rundt etter meg gjennom trange hyller, loft på låver og være bærer og sjåfør når jeg får det for meg ;-)
Det sjalet er jeg så glad i! Samme som deg lot jeg vær å kjøpe første gang jeg så det. Men jeg hadde flaks og det hang der enda da jeg kom tilbake igjen. Det er knallfint både rundt halsen og på bordet. Favorittinnlegget var så fortjent atte!
God sommer :-)

mi-rachel sa...

å.så fine ting og farger du viser.

Patina-H sa...

Hei !
Ser ut til at du har mange fine ting rundt deg :) og så kreativ du er :) Enkelt og fort gjort er ofte det beste.
Det plastfatet med blomar har me også på butikken vår, berre det er ovalt - superfint !
Ha ein fin sommar vidare !
Ps. Legg ein link til bloggen din på sida vår om det er greit.