mandag 8. juni 2009

Ny lampeskjerm med loppistøy

Limpistol er en fin ting. Ihvertfall for meg som aldri i verden hadde fått til å sy en lampeskjerm. Mindre tid tok det også, hihi. Lampen piffer virkelig opp på rommet, og kommoden den står på skal etterhvert bli malt i en annen farge, så jeg tror det kommer til å bli kult.
Opprinnelig har tanken vært å male skjermen, (ikke at jeg aner hvordan det hadde blitt), men så passet dette herlige tøyet jeg kjøpte i går perfekt til skjermen. Bredden på tøyet var like lang som skjermen var høy. Den lille rundigen på lampefoten er fra et hobbyprosjekt jeg hadde med silkisleire. Den har hengt på grener, men nå pønter'n litt på lampa.


Før: (med wall-sticker)


Etter:

Her er duken fra i går på spisebordet også. Jeg tror det er den første duken ever jeg har der! Jeg er ikke glad i duker, så nå overrasket jeg meg selv gitt. De små hekledukene er fra en annen loppis, og den hvite vasen er fra en brukhandel. Det ble da vitterlig sommer av dette synes jeg. Mer sommer inne enn ute ihvertfall...


Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg til Søstrene Grene. Jeg har hørt noen rykter om at de har fått skåler i lekre farger. Deretter skal jeg på Panduro og kjøpe porselensmaling. I dag er det hobbydag, og jeg skal kose meg med små prosjekter, deriblant pynte litt på skålene. Gleder meg veldig, for det er så lenge siden jeg har hatt slike dager:)


Ha en fin dag!
Maya

12 kommentarer:

Marthe sa...

Hei og hopp Maya!

Så deilig med en hel dag viet til hobbitisering - ingenting er bedre enn deilige fridager der kreativiteten kan flyte fritt. Kjempegøy og høre (og lese nedenfor her) om puffen du fant deg - vi er nok ganske like når det gjelder å la oss rive med av fine skatter på loppis. De må tåle litt de gutta våre;) Men det gjelder, som du sier, å ha et fornuftig argument klart. Har tingen du kjøper en funksjon eller er praktisk på en eller annen måte er det utrolig hva du kan komme unna med:)

Lampen du har pimpet ble superfin! En skikkelig gladlampe som får frem smilet. Og puffen i innlegget under var et funn! Drømmer om en liten puff selv, og nå vet jeg jo hva jeg skal unnskylde det kjøpet med hvis jeg en gang kommer over en (har en del interiørblad som flyter rundt her jeg også, tihi)

Ha en fin dag Maya, og tusen takk for gode ord i innlegget under her:)

Kristine sa...

Nydelig lampe!! Jeg og er skikkelig på jakt etter retro-stoffer om dagen, men virker ikke som det er så lett å få tak i gitt...flere som har kastet seg på den bølgen tror jeg ;)
Hørtes jo så digg ut med en hel dag dedikert til hobby-sysler...akk, jeg er fangen i 8-16 jobb, og må nøye meg med litt snik-blogging i ny og ne ;)
ønsker deg en super dag!
klem fra Kristine

alvorada sa...

Ja, du får det til, Maya! Den lampen ble jo bare super :) Fint stoff i herlige farger, akkurat som vi liker det!
Liker den hvite vasen på de nederste bildene også. Loppisfunn mon tro? Har en helt lik vase selv også fra en bruktbutikk, bortsett fra at min er litt mindre.

Ha en kreativ dag! Jeg gleder meg til å se resultatet :)

mi-rachel sa...

lampen ble kul.
kos deg med hobbydag.

Tove sa...

Så stilig lampa ble, både med stoff og den lille "rundingen":) Stoffet var uuuutrolig stilig! Og mange flotte funn du har gjort i det siste.

Og takk for at du skrev om at bloggen min var i vg på fredag, hadde ikke fått det med meg så når jeg leste kommentaren din ble mannen min sendt avgårde til nærmeste bensinstasjon:)

Kos deg masse med hobbydagen din:)

klem

Katrine K sa...

Jeg syns lampa ble ordentlig stilig, fikk lyst til å gjøre noe lignende!

Minmill sa...

Oh my god, så fiiin den ble. Lampen din ble jo ti ganger sprekere i fargene enn før. Jeg liker jo det stoffet så godt da. Du inpirerer som vanlig og jeg sier ja takk til lampeprosjekt hjemme bare jeg finner de riktige tingene å lage det av. :)))

Solrosa sa...

Så superfin!

Drømmer om hobbydag(er) jeg også!! Satser på å få det til i juli! :)

ha en nydelig dag!

Solrosa

fru vims sa...

den naila(?) du!
meget bra lampeskjerm. passer bra inn på loftet :)

og den sommerlige duken kunne vært her også
lampa tror jeg ikke mannen ville v'rt med p[..

shit..i l;pet av denne kommentaren forsvant ';[ ae oe aa bokstavene min.

hjelp! hvordan skjedde dette questionmark!

frk.B sa...

Så kul lampe!
Det ble en frisk og glad skjerm:)
Så deilig med en kreativ dag, jeg gleder meg vilt til ferie nå, det skal bli hærlig med litt mindre planer og litt mer tid til kreativisering.

Leiligheten deres er HÆRLIG!

Lycke sa...

Sååå härlig lampan blev med det orange tyget - kanonfina ju!!! Bra tips med limpistol, men de kanske är dyra...måste kolla!!! Duken blev ju härlig också på sommarbordet!!! Har inte mycket vanliga dukar jag heller...bara vaxdukar!!! Fick precis hem en ny från stoff och stil..JIPPEY!
Kikade in hos Marthe och det var ett härligt inlägg som du sa..jättemysig blogg!!!

Önskar dig härliga pysseldagar!!!

Krraaam Lycke

lillebille sa...

Herlig lampe! Den ble jo bare dødsstilig...
Inspirerende blogg du har forresten :o)