søndag 7. juni 2009

Puff og tøy fra loppis

Jeg besøkte et loppemarked 1 time før det stengte i dag, men klarte jammen meg å finne noe pent, tjihi. I mine øyne da.
Først fant jeg meg tøy og duker. Det var posesalg, 30 kroner for en pose. Den oransje med rosa blomster er en favoritt, men den er dessverre litt bleket enkelte steder. Men jeg synes egentlig ikke det gjør så mye.
Min andre favoritt er en hvit duk, med lilla og lys turkisgrønn mønster på (bilde nederst til venstre og nederst til høyre). Jeg er ikke så glad i duker. Men den likte jeg faktisk. Også det lille håndkleet, eller hva det er for noe, med blomsterbukett i farger på er helt i min smak.
I tillegg fant jeg jammen meg en puff! Jeg ble kjempeglad. 20 kroner kostet den, og interiørbladene mine passer akkurat oppi. Ment to be, hihi:D Den skal nok fiffes litt på, men her står prosjektene i kø, så får se når det blir noe av.
Og så fant jeg selvfølgelig en pute til og et rødt putetrekk...

Jeg ble så inspirert av Marte i Thinkthank til å fortelle min egen loppehistorie i dag. Jeg kjente meg slik igjen i det hun skriver i dagens loppeinnlegg, tjihi. ( Bloggen hennes er absolutt verdt å besøke. Hun skriver små, morsomme hverdagsanekdoter iblandet bilder fra et fargerikt interiør).
Here it comes:
Slik som Marte forteller så er det mannen som er fornuften og jeg lar meg bare rive med...Jeg dro på loppemarked alene i dag siden sambo var borte en tur.
Da jeg fant puffen syntes jeg den bare var så vakker og ven og alle slike flotte ting. Jeg klarte ikke å gå fra den.
Nå er det jo slik at vi bor i en ganske så liten leilighet, og den er full av fanteri og krimskrams. Og jeg var slettes ikke så sikker på at sambo skulle være like enig i hvor vakker og ven den var.
Jeg begynte å fabulere på hvordan jeg skulle godtgjøre det for han. Så oppdaget jeg til min glede at puffen hadde et lokk. Og rommet under lokket var i perfekt størrelse til å romme interiørbladene mine! Da var saken gjort.
"Gjett hva jeg har kjøpt i dag kjære?" ringte jeg ham stolt og fortalte. "Jeg har kjøpt en puff med oppbevaring til interiørbladene mine slik at du skal slippe å irritere deg over at de ligger og slenger overalt!".
Maya

10 kommentarer:

Hege - BOLIGglede sa...

Mye fint du fant da! Gøy med loppis! :)

Linda sa...

Gleder meg til å se hva du skal bruke dine fargerike stoffer til!
Puffen er veldig praktisk!
Kan skjønne du hadde stort behov for å få en slik i hus!
Men kjenner meg litt igjen her ja...hi hi, jeg må stadig forsvare mine kjøp!
Det fylles opp i et stort hus også!

Klem Linda

Nostalgia sa...

Hi-hi, kjempeide da :-), Mye flott du har funnet. Herlige farger på de stoffene.

Ha en deilig uke !
Klem, Nostalgia

Forførende Farger sa...

Så utspekulert du er!!! ;-)
Jeg hadde heller ikke klart å gå forbi en puff til 20kr!
Vet ikke hva det er med puter og puffer, men de trigger et eller annet lumskt habegjær i meg.

Stoffene/dukene du kjøpte var også nyyyydelige. Mintgrønt er den nye fargen hos meg...

PS! vet ikke om du så at jeg har gitt deg en utfordring på bloggen min. Bare glem den, hvis du ikke gidder ;-)

Klem

Briggs lekehus sa...

Fantastisk flott det orange stoffet med blomster på!!! velduig misunnelig. Finner ikke særlig med stoff jeg. Tror jeg må ty til nettet gitt..

Camilla sa...

hihi så fine ting, særlig likte jeg det oransje.. :) og puffen var jo tøff da.. fin artikkel i kamille forresten :)

GundaM sa...

masse nydelige stoffer som du sikekrt finner på noe spennende utav ;)

Og puffen,et kupp til 20 kroner!!! Kos deg videre!

M by M sa...

Så mye fint du fant! Kvinnelist kommer man gjerne et godt stykke med ;-) Og vi kvinner er vel spesiellt gode til å bruke det når vi har shoppet...?
Så morsomt at du bruker ordet "fabulere"! Jeg har flere ganger i forskjellige sammenhenger måttet forsvare at det faktisk er et fullverdig ord og begrep - og et meget godt et i mine øyne. Mens andre har ment at dette begrepet har jeg funnet på selv. Men da er du et skriftlig bevis på at det har jeg ikke ;-)
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem fra M

Minmill sa...

Hei på deg Guri-Maya. Så strategisk du var når du skulle fortelle sambo om puffen. Jeg likte den historien om din kvinnelist. Vi er helt rå vi damer.

Jeg gleder meg til Kamille reportasjen i morgen. Gjett om jeg skal kjøpe bladet da?? He he, jo jeg skal det. Jeg tror ikke du har noe å være redd for, men det er sikkert helt vanlig å være litt nervøs.

Klemmer fra Minmill

Lycke sa...

Haloj goa Maya! Underbara fynd du gjort...älskade det där orange-rosa tyget särsklit...och puffen!!! vilken bra ide´att samla tidningar där...jag har mina runtomkring under mina kökssoffors sitsar jag, hihi, lite jobbiga att lyfta och leta efter det man vill ha...blir nog att leta puff för mig med!!!

Kramis Lycke