fredag 5. juni 2009

Puteguri

Jeg er putoman. Jeg elsker puter. I alle farger og former og mønster og størrelser og mykhet og tilstand. Det kan være helt nye, brukte, hjemmelagde, kjøpt i Norge eller i utland, retro like godt som etniske. Den eneste alle har til felles er at de ikke koster skjorta. Og at de kan byttes ut, omplasseres, legges bort, fremheves. Alt ettersom humør:)Maya

23 kommentarer:

Linda sa...

Så mange flotte puter du har Maya!
Rettog slett herlige, med flotte farger!
Flinkis du ;O)
Gleder meg til neste Kamille, for jeg har sett hva somkommer neste gang ;O)

Ha en super helg!
Måtte solen skinne både her og der!
(du skjønner vi er skikkelig værsyke i Trondheim etter en hel uke med regn ;O()

Klem Linda

M sa...

Hei puteguri, så mye pent det var her på bloggen din!
Du er vel stamgjest på Kid, du da?
Jeg synes de har blitt SÅ flinke å plukke opp trender!
Tusen takk for fin kommentar, den satt jeg pris på!!
Klem fra meg

alvorada sa...

Hello, partner in crime! Hvis det å være putoman er en forbrytelse da. Jeg er ihvertfall også helt hekta på puter! Dessverre har jeg bare en sofa og den er ikke engang særlig stor, og da er det begrenset hvor mange puter man kan ha. Ihvertfall hvor mange man kan ha framme på en gang. Kjæresten mener ihvertfall vi har passert smertegrensen for hvor mange puter det er plass til i en sofa for lenge siden. (Særlig når halvparten av putene er så fine at de helst ikke skal sittes på..) Men da er det jo fint at man kan bytte de ut etter humør :)
Av dine puter er den runde blå og grønne nederst til høyre favoritten! Og det blå og grønne øverst til venstre, men det tror jeg kanskje er et teppe?
God helg til deg! Det går rykter om finvær :)

Miss Monday sa...

Så mange fantastiske puter!! Sjøgrønt, lysegrønt, rosa og turkis blir jeg bare aldri lei og det er superstilig når det blandes sammen. Syr du selv eller har du kjøpt de fleste? Lekkert!

Kristine sa...

Er alle disse putene dine? skikkelig smashing disse og ;)tja, den puta jeg sydde fikk jeg jo veeeldig god hjelp av min mamma som var på besøk! Så spørs hvordan det går på egenhånd...ikke tok jeg notater mens jeg "lærte" heller...jaja, må vel bare prøve seg litt frem ;)

Tror ikke det er sånn kjempedyrt å bestille fra Etsy altså..men nå har jo jeg bestilt mindre stoffbiter fra ulike, og de koster jo ikke allverdens å kjøpe eller frakte..Når det gjelder moms/toll er det en grense på 200,-. Noen ganger kan det gå an å skrive i kommentarfeltet til selger å be dem sette maksverdi 200NOK, selv om den er høyere, hehe...funktet nettopp for meg da jeg bestilte hos en selger på Etsy! Kommer du over 200,- kan du bruke denne kalkulatoren for å finne ut hvor mye ekstra det vil koste deg: http://www.dinside.no/512042/importkalkulatoren
so long ;)

Forførende Farger sa...

Å himmel!!!!!!
I dag har du vist tenkt å ta livet av meg!
Sikle, sikle, sikle....
Min favoritt blant alle disse fristelsene er den avlange med innslag av mintgrønt og den turkis-grønn-hvite på første bilde.
Phu...
Jeg har lagret dette bildet, for å kunne ta frem det, når jeg har lært meg å sy. Og det må skje raskt!
Habegjæret løper løpsk når jeg ser slike utsøkte fristelser.

Ha en fortreffelig helg! (Jeg må antagelig skaffe meg blodtrykksmedisin ;-)

fru vims sa...

ayaaya maya!

lekkkkkre puter.
er enig med alvorada, de blågrønne er best.

mannen min er også lei av puter. han vil gjerne kun ha de som er i samme stoff og farge som sofaen. men hva er gøy med det da????


goood helg!

Ida sa...

Heihei :-)

Her klikker jeg meg inn - og treffer midt på min 'soulmate' i putehimmelen :-) Jeg også eeeelsker puter - jeg er sikker på at jeg drømmer om puter om natten ! Jeg sikler på alle mulige puter og fabler ofte om hvordan jeg skal sy min neste pute :-)

Har så vidt myst igjennom nyeste Kamille - ser du er blitt superkjendis - skal lese reporasjen senere i kveld! Flotte bilder iallefall :-)

Ha en fin helg!
Klem fra Ida

Duften av erteblomster sa...

Hei Maya :)

Koselig at du la igjen noen ord når du var innom på besøk!
Tror muligens du er mere putegal enn meg selv om jeg også er veldig "putete" av meg jeg også.....Er sånn med kopper også jeg da, en (eller flere) til hvert humør :)

Ønsker deg en herlig helg,
klem Vibeke.

fru vims sa...

etter mye frem og tilbake endte det opp med at jeg var med å bære (hvem orker å vente tre dager til uten oppvaskmaskin...???)

den var ikke så tung som jeg hadde trodd, men det var vann i den, og den rant på meg da vi gikk ned trappene...
det morsomme (?) var at det var vann i den nye også (den blir jo testet før den forlater fabrikken) så jeg ble våt av den også.
klissklass joggesko og bukse, men RENE kopper.

at last :D

mi-rachel sa...

så herlige og fargerike puter.
og så fine collager.
me like :)

jeg liker også godt dører ;)

ralfefarfars paradis sa...

Her var det mye fint..likte spesielt den runde i litt grovere stoff med turkis-grønn blomst. Skikkelig farge-kick hos deg! Ha en fin kveld!!

GundaM sa...

Så trivelig med kommentar fra deg igjen, lenge siden!!! Travel dame skjønne rejg og det er vel strengt tatt ejg og men snart...SOMMER!!!!

Artige puter ;) Fargeglade og sterke!

Lycke sa...

Haloj!!! Vad kul att du gillade mina loppisfynd! Ja, jag hade extra flax igår när jag hade min runda..ibland har man tur, och jag tror inte alla här uppe i norr har samma tankar om vad som är skatter som jag, hihi...!

Nu måste jag bara komma igång med mitt kuddsyende någongång också...sådana här syner är ju gudomliga...alla de här skulle mer än gärna få bo hos mig!!!
Älskar särskilt de där runda du gjorde nyssens, ska verkligen kolla om det inte dyker upp något passande tyg till sådant...myyys....
Mannen har somnat, göra alltid så när han lägger barnen, så jag sitter ensam och väntar att spökprogrammen ska starta, hihi, gillar ju sånt vettu..den där mer vetenskapliga varianten..
Ojs, nu skriver jag visst romaner!!! hoppas du får en kanonfin helg..

Fredagskramar Lycke

Blandet loft sa...

Heisann.
Takk for fin kommentar :-) Jo altså.. det vet jeg desverre ikke. Hvor de knottene kommer fra. Mamma hadde dem liggende når vi pusset opp skapet, og det er veldig veldig lenge siden, så tviler på at hun heller vet/husker. Men jeg må si meg enig med deg, de er virkelig vakre.
Mange gøye og fine puter du har da, i alle slags varianter,størrelser og farger =)

Hilsen BlandetLoft

Solrosa sa...

Hei, puteelsker! Så fine farger og stoff!! :)

Og, ja - dører - skulle ønske det var litt mer variasjon på dørfronten er i gården. Jeg bor i blokk, så her er alle dører like og grå, altså - like grå... :) Fint å ha noe å se på og drømme om, da!

God helg til deg!

Sol

frk.B sa...

Hei Maya!
Takk for koselig kommentar, nå får vi bare glede oss til sommer og strå i vinden:)
Så utrolig mange fine puter du har!! Jeg elsker puter selv,det er så gøy! Men ikke alltid så populært hos den bedre halvdel..han syns de er i veien???I veien, what?? Ja, ja jeg har de allikevel jeg da;)

Han hadde eksamen i musikk, utøvende.Ferdig med 3.året på Konsen i Kristiansand og hadde en utrolig bra eksamenskonsert. Stolt da vettu:)

Glder meg veldig til å se Kamillereportasjen! Så at det er deg ut neste gang. Spennende!

Ha en fin helg!

Hilsen Frk.B

Ragna sa...

Så mange nydelige puter! Jeg elsker også puter og drømmer om et puterom - eller en stor dobbeltdaybed full av puter :-)

Stina Ballerina sa...

Så mange fine puter du har! Jeg var innom Indiska i går, og hadde egentlig lyst til å kjøpe alle putene de hadde :-)

Kardemomme sa...

Hei Maya :)For en fantastisk putesamling du har! Ser for meg en enormt stor lys og myk sofa fylt med alle disse herlige putene på en gang! Jeg er også glad i puter og får visst aldri nok!
Vi er visst mange som har denne "lasten" her i blogglandia ;)
Jeg smilt og ledd av bildene jeg fikk på netthinnen av historien din om bøttebæring i dag..
Ikke bare, bare å pusse opp og måtte greie seg uten do nei :))
Man får i hvertfall testet forholdet sitt under slike omstendigheter ikke sant :)
Ikke alltid så moro mens det står på men etterpå er det så herlig å ha gjort det..Ha en fin lørdagskveld på loftet! klem fra Kardemomme :))

Forførende Farger sa...

Jeg har gitt deg en utfordring på bloggen min.
Håper du tar den ;-)

Klem

sanne sa...

jeg digger også puter. så utrolig hyggelig og søt blogg du har her :) takk.

♥ Eline sa...

Fantastisk putesamling! Gladbilder! :-D