tirsdag 2. juni 2009

Pink Friday og Forførende farger:)

Ikke mye blogging her på loftet for tiden. De siste måneders oppgaveskriving og eksamener har gjort at enkelte deler av loftet har blitt mer eller mindre neglisjert.
Bortsett fra å ha hatt en fantastisk deilig tur til Køben, og nytt finværet så har tiden blitt brukt til kjedelig husarbeid og annet som bare må gjøres. Æsj...
I dag har jeg blant annet tatt en skikkelig ryddesjau i klesskapet mitt med mål om å få gitt bort noen klær. Jajamegsann, 1/4 søppelsekk fikk jeg til, haha:D. Ikke mye å skryte av. Og jeg oppdaget selvfølgelig hvor mange skatter jeg har, og sier til meg selv at jeg trenger jo ikke noe nytt. Vi får se hvor lenge den tanken holder...

Siden jeg gjør lite bloggting for tiden så blir jeg derfor veldig glad når jeg rusler inn på bloggen min og ser at jeg har fått en award! Tusen takk til søte og fargerike Forførende farger. Bloggen hennes er relativt ny, og har en liten snert synes jeg. Dette er en dame som elsker tapeter (og puter kanskje;) ), friske farger og interiør. Ta deg en titt!


Og en annen en jeg vil benytte anledningen til å skryte av er Lisa i Pink Friday. Makan til kreativ og fargerik dame skal du lete lenge etter. Hun har en særegen stil, freske farger og lager de kuleste plakater, puter, roboter og mere til. Jeg tror mange vet om henne fra før, men for de av dere som ikke har besøkt henne: hennes gamle blogg finner du her. Hun blogger nå for mamma24: Pink Friday.
Lisa lager også fine "hjemme hos"-innlegg om forskjellige bloggere. Jeg ble derfor glad da hun spurte om jeg ville være med. Titt her, og sørg for å bla videre på sidene hennes for inspirasjon:)

Takk for seg
Maya

11 kommentarer:

Beate sa...

Hei Ingeborg :) Så fin blogg du har! Jammen flink du ;) Morsomt! Stor klem fra Beate

fru vims sa...

så moro da.
fine bilder som var samlet opp også.

det blå fatet hadde du virkelig fått pimpa bra! søt dame som flyr :)

her i gården venter jeg bnare på å få bært opp en oppvaskmaskin.
mannen er sylte forkjøla, men oppvasken blir ikke rein mens han prøver å bli frisk... sukkkkk
(og jeg klarer ikke bære maskina opp 4 etg...)

Forførende Farger sa...

Tusen takk for den hyggelige omtalen *smask*
Nå har jeg virkelig storkost meg med å lese intervjuet Pink Friday gjorde med deg.
Bildene fra loftet ditt gjør meg rett og slett glad! Jeg overdrev ikke når jeg skrev i bloggen min at din blogg var kjærlighet ved første interiørblikk!
Jeg simpelt hen elsker din bruk av farger, tekstiler og mønster!
Tommelen opp!

Ha en fortsatt fin kveld
Klem

Villblomsten sa...

Takk for titten på siden din :-)
for inspirasjon og linker viere :-)
ha en fin dag :-)

Marthe sa...

Velkommen hjem fra Købenahvn, håper turen var fin og at du fikk snust litt i vinduene:)

Blogging skal være litt sånn overskuddsfenomen, og i perioder går det dårlig overens med andre ting - som eksamen, jobbing og den hersens husvasken. Men jeg er allikevel glad for at du gir oss et innlegg i ny og ne som vi kan kose oss meg:) Alltid like spennende å se hva du har å vise frem. Og nå får vi jo snart sett mer av loftet i Kamille! Gleder meg!

Ha en super dag og kos deg med de "nye" klærne dine;)

Lisa sa...

Tack för att du ville vara med! Du är en sån fin inspirations källa :)

(Gulligt du skriver om mig :D, tack!)

Camilla sa...

Hei Ingeborg! Så morsomt å se deg i Kamille:) Fin blogg du har, den skal jeg følge med på! Klem fra Camilla

Minmill sa...

Hei på deg igjen, Maya. Håper du har hatt en fin Køben tur. Du er helgdig som har en kjæreste som finner på slike ting på impuls. Det er som regel da det blir gøyest. En fordel med å være i Køben på en søndag, er jo at man kan få kikket seg rundt, og ikke bare shoppe. :)))

Så morro med omtale av Pink Friday på hennes Mamma 24 side. Du fortjener jo det. Kommer det ikke snart en reportasje om deg i Kamille også? Jeg så Kasparas reportasje, det var utrolig morro.

Jeg har også lyst til å begynne med sånn decoupage greier, men har ikke helt funnet ut hva jeg skal begynne med. Jeg har noen gamle metallbokser jeg har lyst til å prøve meg på først. Fatet ditt ble jo kjempelekkert.

Ha en fin kveld. Klem Minmill...

Lycke sa...

Ja, jag älskar Pink Fridays grejer, och vad bra reportaget blev!!! Hoppas du har det bra och inte för mycket stress nu! Här ar lite gråtrist väder ute så jag tar mig tid till lite bloggning, har dock fått klart en hel del rabatter så de står klara när finvädret återkommer!

Hoppas du har goare väder hos dig..

Kramhögar Lycke

M by M sa...

Takk for det:-) Det går ganske fort når man er i siget. Det skal sies at for bare et par uker siden kunne jeg kun hekle sjal og var egentlig helt elendig på håndarbeid. Men jeg bestemte meg for å lære og nå blir det ihvertfall noe utav det :-) Øvelse gjør mester, er det ikke så?
Nå venter pizza og film i sofaen på meg. Ha en fin kveld!
Klem fra M

Frk. Maya sa...

Hei og hei Beate!
Hihi, nå lurer jeg på hvilken Beate det er? Jeg kjenner nemlig 3 av dere, hihihi:D
Så morsomt at du stakk innom da, uansett hvem av dem du er. Så fint det du skrev;)
I.