fredag 17. juli 2009

Ny liten krok på soverommet med mini-makeover av speil

Bøøøh!!!
Haha, neida. Det er bare Maya som har vært i spraye-ærend:D Og siden jeg ikke hadde maske så lagde jeg en selv av dopapir og tape. Montro hva naboene tenkte da de så denne skumle dama på verandan vår...hm, mistenkelig...
Vel. Spøk til side. Prosjekt speil er ferdig. Ta-daa! Dette har jeg tenkt på en stund skjønner dere. Og nuh er det gjort. Ikke så himla avansert. Det gikk fra marineblå til hvitt. Og siden vi to som bor her på loftet er glade i indipindi, ble det et speil med bindis på. Of course.
Kroken rundt speilet har fått en ny look (lokk-look:D) med lokk-knagger og puter.
Og den gule lampeskjermen jeg kjøpte for litt siden har blitt rippa naken. Selve lampa er ikke helt ferdig ennå. Jeg tenker litt på hvilken farge lampefoten skal få bl.a.
Tanken var at skjermen skulle fungere som et øredobbstativ. Når jeg står forran speilet og jåler meg skal jeg liksom ha ting lett tilgjengelig er tanken. Det pleier nemlig å bli en haug av dobber og smykker på kommoden ved siden av. I en stor haug. Nå kan haugen fordele seg på skjerm og knagger.
Og jeg går jo bananas med kamera vet dere. Og får dermed store problemer med å plukke ut hvilke bilder som skal vises. Thank u for fotomontasje-programmer!
Her er kroken i sin helhet. Og jeg får faktisk lov til å bli med på bildet denne gangen.
Jeg passa så godt inn, hihi:D


Jåle-Maya

19 kommentarer:

Anonym sa...

Du er bare helt fantastisk! Tusen takk for at du gir meg inspirasjon, du aner ikke hvor mye det betyr for meg.

Charlotte

Kvirrevitt sa...

Utrolig bra asså! Jeg fniser innimellom, for kjenner meg stadig igjen i idéene dine. Som feks. øredobber i lampa! Kult med de lokkene! Jeg er ikke så god på å melde om sånne awards (ikke at jeg har fått fler enn én, asså, hoho...), men det ligger én inne hos meg som jeg har gitt videre til deg...:)

LillaLykke sa...

Flotte bilder, og for en kjole! :)

GundaM sa...

Wow stilig og så er du sååå kreativ, me like;)))

Stilig kjole;) HIlsen natur Gunda, hihi

Xstine sa...

åh, så mange herlige farger da :D liker godt sånne fotomontasjer med masse bilder på! er knips-o-man selv jeg :D

lampen ble kjempekul som øredobbstativ :D

Anonym sa...

Smart med lampesmykkeøredobbstativ! Fancy ide. Veldig fin krok du har fått, og lokk som oppheng var jo smart! Det er altfor mange fine, ubrukte lokk der ute...

alvorada sa...

Hei du! Long time, no blog. Ser loftet har fått seg en liten overhaling siden sist! I like, I like :) Alltid gøy å komme inn til deg og se de kreative ideene dine. Så smart å bruke lokk som knagger! Fikk lyst til å gå på lokkjakt jeg nå. Bare så kjipt at mine vegger er av studenthybelmur og ikke så lett å henge ting på.. argh!
Looking good i speilet der, forresten! Fiiin kjole :)

Ninas Drops sa...

Jippi dudel du=)

Der er du jo...Tenkte først på svineinfluensa..hihi...men så er det spraying ja...Vet jo ikke hvordan dekk ordener dekk i bin vettu...SÅ det er sånn man gjør...her bare rusler man ut blant maur, tuer og kratt...også vips...pschyyyyyy!!! er malingen påført...hhihi...(og ingen som ser meg...tror jeg da...hm??)

Jo du..her kan du velge og vrake i flotte skrivebord....På det siste rommet kan du foreksempel sitte å skrive fine dikt eller no...(ja da!!)....

Men du...så kul ide med den lampeskjermen til øredobber...(Bli ikke sur om jeg hiver meg på den bølgen der)...føl deg bare beæret...jups.

Kuli kjole du har på deg forresten...den likte jeg såååå godt fargene på min venn..knakandes fin.
Nå blir det pizza til middag her..så skal jeg kanskje finne ett nytt blogginnlegg eller to...får sjå da veit du.
Klem fra Dropsa

mi-rachel sa...

pen kjole, jåle-maya!
alltid så kule bilder hos deg!

hverdagsgodteri sa...

Så koselig krok du har fått deg. Stilig kjole, den passa bra inn ja.:) Artig ide du hadde med de lokkene, det blei jo ordentlig fint!

Torill sa...

Her har eg aldri vore før, men måtte stikke innom når eg las om deg i Bolig Pluss. Kjempeflott stil du har, veldig gjennomført og personleg!

Torill sa...

Skulle lese Bolig Pluss istad og oppdaga at du var ikkje der. Så eg har sagt feil. Må ha lest noko anna same dag som eg fekk bladet, men eg anar ikkje kva... Huff, så surrete av meg.

Sanne sa...

Så lurt med den lampa å bruke det som smykkestativ. helt nydelig :)

Torill sa...

Kamille var det! Tusen takk for oppklaringa. Leita rundt som en galning i huset etter lesestoff som ankom fredag, men eg las bladet hjå legen på fredag... Sann var det :-)

Sanna sa...

Supermysiga ideer du har, det blev jättefint! =)
Kraaaaam
Sanna

Janne i Fagerlia sa...

Svineinfluensa - det var det første som slo meg dag jeg så bildet med munnbind. Men heldigvis - det var bare et tegn på kreativitet. Du har det så trivelig - masse spreke farger.

Kristine Dall sa...

Fantastisk idé med øredobber på lampeskjerm! Jeg liker det herlige og spreke loftet ditt veldig godt.

Lycke sa...

Nae...åååååhhh...vad underbart fiiint du gjort...! vilken fantastiskt fin idé med knopparna på väggen..blev otroligt vackert...men jag hittar då aldrig sådana knoppar här uppe i norr...kanske när vi far på tripp nedåt södra Sverige!?!

Det blev kanonfint i allafall, lampan också..mmm...har också funderat på en sådan lampa, men det var ju en superidé att hänga smycken i den också..du är ju för påhittig du...

Sommarkramar Lycke

Frk. Maya sa...

Til Charlotte:)
Tusen takk for koselige ord! Så fint at du kan finne glede i bloggen min, det varmer veldig.
Håper du har en fin sommer!

Maya