torsdag 17. september 2009

Fargebomber fra Eijffinger

Jeg har tråla litt i bildemappene mine, og funnet ut at jeg vil dele mine godbiter med dere, tjihi. Underveis når man surfer rundt på nettet så dukker det jo opp noen interiørbilder som man synes er skikkelig snasne. Og Eijffinger får lagreknappen på maskina mi til å gå varm. Jeg synes de er gode på bilder av tapet og miljø. Jeg liker hele settinga, møbler, lamper, stæsj og tapet. Stemningen bildene gir. Jeg har lagra ørt-og-førti bilder fra nettsiden deres, og velger å vise noen fargebomber nå.
Sjekk den herlige blålilla fargen da! Dån..
Knall, knallere, knallest
Herlige, varme rødtoner
       
Og jeg elsker fargekombinasjonene på dette bildet. Gult og lilla er en favoritt:)

Maya

9 kommentarer:

Janne sa...

Åhh, herlige tapeter...!!!
Super inspirasjon, digger bloggen din:)

Janne i Fagerlia sa...

Skikkelige gladfarger dette. Sikkert noe som "som går rett hjem" hos deg ja. Mye flott tapet nå om dagen, sysler litt i tankene om en mønstret vegg på et soverom....

Kvirrevitt sa...

Eijffinger har blitt en favoritt hos meg den siste tiden, og jeg tror jammen jeg skal bla fysisk igjennom kolleksjonen dems snart. Skulle egentlig gå for en Ferm-tapet på soverommet, men nå lurer jeg på å endre kurs asså...:)

mi-rachel sa...

digg fargebomber!

Pink Lady sa...

Deilige fargeklatter!!!

Skal du på loppis i helgen da? :)

Klem Pink lady

Pink Lady sa...

Hjelper det litt om jeg sier at jeg vurderer å trekke et par trøstepremier også;)

Klem Pink Lady

Christine sa...

åh, bilde nummer to der var ELSK! jeg har fått skikkelig sansen for lilla, turkis & lime sammen :D eijffinger er absolutt en favoritt på tapetfronten :D

Snøstorm sa...

Heisann hoppsan! Takk for fin kommentar på bloggen. Jeg har laget illustrasjonene mine i et program som heter Adobe Illustrator. Illustrator er et flott program som krever litt øvelse, men som er veldig morsomt når man har lært det. Det er det de fleste designere bruker sammen med photoshop og andre designprogrammer. :D programmet bruker vektorgrafikk (dvs ikke pixler som i foto/photoshop) som gir glatte linjer og kurver.

Dukkene mine har jeg kjøpt fra Japan for det meste. :D

Rikke sa...

MMMhh, Eijffinger kan sakene sine :D