torsdag 17. september 2009

Louise Campbell

Hurra! Jeg fant bilder som viser hjemmet til designeren Louise Campell! Dere andre har sikkert sett dem allerede, men jeg viser de likevel. Synes de er meget inspirerende:)
Bilder fra Boligmagasinet.dk.
 
Denne dama har designet noen av de fineste lekkerbiskene jeg vet om. Og som jeg sannsynligvis aldri kommer til å få råd til. "Prinsestolen" (den hvite over her) er en drøm! Finnes også i sort:   
  
Og selvfølgelig "Elements", sukk...
Og disse lekre vasene "Fiducia":
De siste 4 bildene her vet jeg ikke hvor er fra. De har ligget på dataen min en stund, og jeg har visstnok slurvet med skrive ned nettstedet, uffda. Håper jeg blir tilgitt.
Dama kan det med fine ting:)
Maya - som skal gå å legge seg snart, måtte bare poste dette, hihi:D
Natta!!!

8 kommentarer:

storeflittig sa...

oioioi!
har ikke sett bildene jeg::)Ø) gjett om jeg ble inspirert, disse bildene er bare så lekre! herved lastet ned på harddisken:)

edda sa...

De stolene var bare lekre...spesielt de hvite....
ha en fin dag
klem edda

mi-rachel sa...

så MYE pen inspirasjon!!
takk for du deler.

Hilde Heimdal sa...

Kjempestilige bilder.

Mye farger samtidig som det er lyst og fint !!

Christine sa...

disse har ikke jeg sett før! for en inspirerende leilighet :D elsker bilde nummer to med alle putene og teppene :D så deilig ut!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Ah ja, denne boligreportasjen husker jeg at jeg leste. Jeg falt virkelig for lyset i leiligheten jeg da. Lekkert :)

SavanneTreet sa...

Fint Fint Fiiiint!!!
JEg ble inspirert =)
M

Anonym sa...

Nais. Får umiddelbart kløe i fingrane etter å sette i gang med ominnredning og oppussing og innkjøp av interiørstæsj. Men når alt kjem til alt kan ein jo ikkje fikse på ting kvar gong ein ser noko kult hos andre. Enn så lenge får inspirasjonen legge seg på minnet og hentast fram igjen i omarbeida form til noko som kan passe i min eigen heim. Som for øyeblikket er interiørmessig i kaos, og ventar på harmoni...Uæh...