onsdag 16. september 2009

Little people
Tusen takk for alle koselige (hehe) kommentarer på det forrige innlegg. Så morsomt å høre om deres Kos og Koselig:D Jeg skal straks suse rundt og inn til dere.
Jeg har vært på jobb de siste dagene men nå er det tid for skole og blogging, hihi:D
I helgen var jeg en tur på et bruktmarked, jeg fant ikke så mye. Eller, jeg har bestemt meg for å begrense meg litt, så det spiller nok inn på at jeg ikke kjøpte alt det vakre jeg så. Spørs hvordan det går når det i helgen er 8 loppemarked eller noe sånt her i byen...
Men jeg fant et hode! Joda, ofte kunne jeg ha tenkt meg et ekstra hode i tider hvor ekstrem hjernekapasitet kreves. Men det var ikke det jeg fant. Jeg fant et lysestakehode som jeg syntes var sjarmerende og litt annerledes. Minner meg litt om ansiktene til en Mister Wiinblad som jeg har lest om på bloggene til Kardemomme og Kaspara. (De har begge flyttet fra bloggagratis til blogspot, så dette er de nye adressene deres. Håper linkene er riktige).
Hodet passer fint sammen med småmenneskene mine fra alle deler av verden. Ganesh fra India, matrosckha fra Latvia (skrives det slik foresten?), loppishode fra Norge, latterbuddha og dukke fra Kina.
Denne gangen er bildene mine øverst, av den enkle grunn at jeg ikke får flyttet på de. Noen flere som har samme problemet?
Den siste tiden synes jeg blogspot har vært litt kranglete. Det tar bl. a timesvis før oppdateringene til dere kommer opp på siden min, og da snakker jeg om 10 timer og sånt. Det irriterer meg...Og i dag får jeg altså ikke flyttet på bildene etter at de er lastet opp. Håper det bare er et blaff.
Maya

10 kommentarer:

storeflittig sa...

Så kreativ samling!

Hodet har virkelig en wiinblad feel! Jeg var på loppis, og så noen wiinblad tallerkner i helgen og følte nesten for å ringe Kardemomme - hihihi! De var desv litt slitt:)

Jeg skulle gjerne hatt en slik flott samling, kjente dette var veldig inspirerende!

storeflittig sa...

ps:

jeg har sjekket, og plastduken du viste frem fra Kina er virkelig lik!

Måtte jo titte innom Grønlykke også - har aldri tenkt på det - men de MÅ jo være Kinainspirert:)

Pink Lady sa...

Hei!

Jeg har også hatt problemer med blogspot, særlig dette med at det kan ta timesvis før oppdateringer kommer opp!

Lykke til med skole og blogging!

Klem Pink Lady

mi-rachel sa...

tøff samling.

SavanneTreet sa...

Blogspot er treg om dagen.. samme problem her.. Koselig samling du har =) GOd kveld Frk. Maya!'
M

GundaM sa...

Så nydelige;) Skikkelige glasamling dette her!

Tann for fargerikt innslag;)

Sanna sa...

Vad mycket underbara saker du har i ditt hem =)
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Kraaaaam
Sanna

Kosene mine sa...

Jeg har gått inn på instillingene og huket av for at jeg ville bruke den siste versjonen av blogspot, da ble det sååå mye enklere å sette inn bilder. Har slitt veldig med det tidligere, klippet og kopiert tekst hit og dit for å få det til...slit! Men nå funker det som bare det :o)

Oppdateringene vet jeg ikke noe om, har ikke tenkt over det.

Samlingen din var kul da, morsomt når man kan sette ting fra forskjellige reiser sammen som en helhet.

Frk. Fosli sa...

Hei igjen Frk. Maya =)
De stoffene er et putetrekk og en stor gardin, så gardinen er en mulig selekjole til min søte niese. Eller kule handlenett. Eller noe annet! Tiden vil vise...

Åh, den buddaen din er så HERLIG, jeg MÅ smile når jeg ser den:)

Koooos deg med loppis i helga da, de er jo virkelig overalt - og jeg som skulle ligge langt unna... humdidum :)

Christine sa...

herlig samling du har der :D lysestaken så veldig wiinblad ut ja :D

jeg har ikke opplevd problemer med blogspot i det siste, men det kan jo være fordi jeg bruker windows live writer som bloggverktøy? er mye enklere å bruke synes jeg :D