tirsdag 22. september 2009

Perfekt SPA-kopp

Jeg lar meg ofte imponere av kreative mennesker. Det finnes så mange flinke folk der ute! To av de er damene i Claydies. De har bl. a laget de etterhvert så berømte "Mussel Mega"  og "Grass". Men en favoritt er denne koppen her. Kanskje ikke så veldig praktisk, men morsom ide!
Perfekt til hjemmeSPAet, eller ute på bøljan blå på kanskje? Eller invitere venner til kaffe og kaker med plaskebasseng som bord.
"Åkop" fra Claydies

   

Ha en fin kveld:)
Maya

9 kommentarer:

Lycke sa...

Vilken bra idé!!! Var i hela friden finner du allt kära maya?!? Fick en vansinnig lust att skaffa en rejäl bassäng nere i källaren nu, som jag kan flyta omkring i med min kaffekopp...

Jo, förresten - älskade ditt inlägg om smyckena här nedanför..de från heddaxc var ju så underbara..vill verkligen ha det där med fåglarna..dock var de ju rätt dyra..så jag sitter precis och flurar på hur man skulle kunna göra egna sådana..fundra fundra..

Kvällskramar Lycke

Scandinavian Retro sa...

Tøff kopp! Man får jo aldri nok av kopper, så hvorfor ikke ha en man kan ha flytende ved siden av seg mens man tar en dukkert?

lillebille sa...

Ha ha... Litt trøtt iog sliten i hodet mitt skjønner jeg. Fikk det til å bli en perfekt spa-kropp. Lurte en liten stund på hvordan den ser ut. Men jeg ser jo at det selvfølgelig er en KOPP. Dumme meg... :oP
Morsom kopp da!

Ha en flotters kveld!

Duften av erteblomster sa...

Mussel mega er fantastisk flott, kunne mer enn gjerne hatt noen kopper m.m av det serviset!

Dette var da jammen meg noen kule kopper :)

Fin dag til deg,
Vibeke

Ninas Drops sa...

Så fine ting...har ikke sett dette før jeg gitt...
Skal bare skaffe meg badekar så er jeg i gang..hihi...
Men du...må jo bare nevne den utrolig kule vakre herlige skittentøysdunken altså...wowsi...den kan få bo her hos meg om du vil -....hihi...så fine farger og mønstre i den..
oki, her går nå dagan..men dog litt på sparebluss...grrr...ja ja..
Ha en fin onsdag my dear
klem fra Frk Poke-Drops

alvorada sa...

Kul kopp!

Og de smykkene du viser under her var helt nydelige! Takk for tips, de går rett inn på ønskelista :)

IfraLahell sa...

Utrolig fine kopper. Vi får jo badekar her i heimen snart så da skal en slik en stå på ønskelista ;)

- Stine sa...

ååå, tusen takk for et laaangt svar :D nå gleder jeg meg bare ENDA mer!!! Herregud.. Jeg reisr natt til lørdag!! altså, 1,5 dag igjen.. Jeg skjønner det ikke helt enda.. Det er SYKT!!!!

Kosene mine sa...

Hihi, så søt kopp!