lørdag 19. september 2009

Skittentøyskurv til begjær

Se, det var ord jeg aldri trodde jeg skulle ta i min munn. Men loppemarked kan gjøre at man befinner seg nettopp i en slik situasjon at disse ordene ramler ut. Den sto liksom og lyste mot meg på den åpne plassen. Den sto sammen med alle utemøblene og fritidsloppene (hva gjorde den der montro?). Jeg var heldig i grunn, for jeg fikk lagt tøyet som jeg kjøpte oppi den og bar alt sammen med meg på den måten. Planen var at den skulle stå på soverommet, og erstatte skittentøykurven som står der fra før. Men så synes jeg den passer fint på stua også. Ha tomflaskene i f.eks. Og jeg synes den er fin i fargene ved siden av skjenken:P Har til og med pynta den med en lotus-blomst. Det hadde den gamle skittentøyskurven aldri forventet seg tror jeg. Godt å kunne overraske litt, hehe.
DSC_2564 DSC_2562
Jeg har vært på loppemarked alene i det nydelige været som har vært i byen i dag! Herlig høstvær. Jeg har begynt å få litt vondt i halsen, og håper det bare er et blaff. For det passer virkelig ikke å bli forkjølt nå. Har så mye å gjøre både på jobb og skole, så jeg skal pakke i meg vitaminer og varm te. Jeg har også kost meg litt med det nyeste Bolig+. Det kommer tidlig på Narvesen her. Utgivelse er egentlig på mandag. Der spottet jeg en del lekre ting. Bl.a at Nordal har kommet med ny katalog!
Bilder fra BoligplussDSC_2558
Disse skapene kunne jeg virkelig tenkt meg. Og de har også tatt inn noen søte japanska/kinesiske dukker. DSC_2556
Og da jeg bladde i katalogen holdt jeg på å ramle ut av lenestolen. For de har da vitterlig tatt inn en slik dukke som jeg kjøpte i Kina!?! Prikk lik, hehehe. Når jeg er ute å reiser skjer det ofte at jeg enten kjenner igjen ting som finnes i norske og utenlandske butikker og designbyrå o.l, eller så oppdager jeg det etter at jeg har kommet hjem. Men dette var litt mer spesielt, siden det er nøyaktig samme farger osv. Bildet her er av den jeg kjøpte. Jeg får ikke til å kopiere bilder fra Nordal sin katalog. Det anbefales å ta en titt! Mye godsaker der:)DSC_2555
God helg til alle som er innom. Viser litt loppistøy når det er tørket:)
Maya

19 kommentarer:

Therese ~ Fjellrosa sa...

NAJS, rett og slett skikkelig najs var den skittentøyskurven. Er det mulig å ikke bli i godt humør av en slik fargeklatt? Fint loppiskupp :)

Blandet loft sa...

WOW, nå må jeg si jeg er skikkelig missunnelig!! Den skittentøyskurven, ligner da absolutt ikke på en skittentøyskurv og var bare nydelig jo :-)

Christine sa...

wow, så heldig du har vært! for et fantastisk mønster og så de herlige fargene da :D

hverdagsgodteri sa...

Åå, det var litt av en flott skittentøyskurv! Tror jeg ville brukt den til tomflasker jeg også, har virkelig behov for noe liknende her også.;) Håper du holder deg frisk og rask!

edda sa...

Heisann....
ja det var rart og se henne bare 50 cm fra seg..hun og en venninne var ute og koste seg...men det er fantastisk og se at det er ingen som begynner og plage henne eller tar bilder...så de er heldige her i Norge...
Ja jeg står i Birkelunden i morgen.....nesten helt øverst i parken...du må si hei hvis du er der...hadde vært så hyggelig og møtt noen i virkeligheten av bloggerne....skal du på bloggtreff i Lillestrøm 9 okt?jeg har tenkt og dra..sist hørte jeg det var 40 som hadde meldt seg på...det tror jeg blir gøy....
ha en fin lørdagskveld....
klem edda (elin:)

Linetoppen. sa...

Jeg trudde ikke det var mulig at det kunne finnes SÅ fine skittentøyskurver!!!
Den var bare helt RÅ.

Hilsen Linetoppen

mi-rachel sa...

den der skittentøyskurven var jo skikkelig styggfin!! :)

MiaNostalgia sa...

Fin blogg og herlig skittentøyskurv! ;-)
Jeg har fulgt deg siden jeg oppdaget blogging i sommer, og så den koselige leiligheten din i et interiørblad for ikke så lenge siden. Gratulerer! Ha en fin-fin helg - håper du holder deg frisk.

Lycke sa...

Haloj goast Maya!!! Tack för din fina kommentar..jag hade faktiskt tänkt titta in till dig ikväll för att tala om att jag nu HAR FLYTTAT!!!! Yes och jippey...jag är numera med i blogspotfamiljen och det känns superfint, även om det är mycket kvar att lära om det tekniska här..urrr.., men jag är vid gott mod!!!
Bloggagratis blev ju så trist när de gjorde om på bloggen och i allafall jag tappade 500 läsare över en natt?!? Så det kändes helt ok att byta!

Vilken underbar skapelse du funnit..har aldrig sett något liknande här i norra svedala, men skulle greppa den på en gång om den dök upp...och de där dockorna är för fina..tror de har liknande på Lagerhaus faktiskt!!!
Och vet du..de fina porslinslocken jag satte i hyllan..det var nog inspirerat från dina fina hängare du gjorde, så du får allt ta åt dig äran...hihi...hittade ett helt gäng sådana när jag var på semester i södra Sverige nu i sommar...!

Stort välkommen in o kika på min nya blogg och härlig helg önskar jag dig!!!

Kramhögar Lycke

Kosene mine sa...

For et herlig funn! Og jeg liker så godt fargen på skapet ved siden av..sukk!
Abbonerer på Boligpluss så jeg har også kost meg med det bladet, og nyhetene fra Nordal slo godt an. Har en plan med et par av fargene de fronter :o)

Tenkte faktisk på deg da jeg så de kinadukkene, at de så like ut, hihi

Oki, ha en fin helg da du
klem fra kosene

Solrosa sa...

God helg til deg også!!

Skikkelig fin den skittentøyskurva! Og de skapene - supre - vanskelig å velge farge, da... :)

Sol-klem i kveld, på søndag og i neste uke til deg!

Lycke sa...

Hihi tack goa du...! Vad himelens kul att se dig på min nya blogg.., jag trivs redan som fisken i vattnet vettu, men vad galet att du har feber!!! det har förresten jag med - glömde säga det, men jag tror vi har samma elände pågång.., jag har alltså lite feber..inte så mycket, men så det känns, och så har jag haft ordentligt med värk i kroppen..lite bättre nu, och ont i huvudet och krassligt i halsen..och min doktor sa att det förmodligen är svininfluensan, men att den slår lite olika...dotra är också sjuk!!!

Så vi får krya på oss...

Kramhögar Lycke

Snøstorm sa...

Hei!
Høres jo fint ut med studentrabatt, men det finnes en studentvariant av programmene og da får du et vannmerke over det ferdige resultatet, så sjekk at det ikke er det. Ellers så vet jeg ikke om priser og slikt. :P Jeg har alltid hatt hele CS pakken som har alle designprogrammene.

Jeg bruker mus når jeg tegner men har veldig lyst på brett. :)

Snøstorm sa...

Den skittentøyskurven var skikkelig herlig og kitch forresten. :D

Sanna sa...

Vilken underbar tvättkorg du fyndat och dockan är ju bara såå söt! =)
Kraaaaaam
Sanna

Frk. Fosli sa...

Jeg er enig i valget ditt; den der var så fin at den fortjente en plass i stua. Fantastisk :)

- Stine sa...

Hei!
Jeg googlet meg inn på denne bloggen. For søkte på Shopping i Kina! Hehe..

Jeg reiser nemlig til Beijing om 6 dager!!!! Også lurte jeg på sånn ca hvor mye penger dere brukte på mat? er det dyrt der nede? Vi skal være der i 10 dager.

Også lurte jeg på om shoppinga var bra der nede? Selger de mye fint, selvom det er fake? Hva med bobleajkker og vintersko? :)

Svar gjerne på bloggen min, for da ser jeg med en gang når du svarer ;)

Ylva sa...

oj vad fint, tack för tipsen. En del nyheter för mig. Skåpen ser ljuvliga ut!!

erry sa...

Vilken underbar tvätkorg! DEn hade jag inte heller tvekatöver att dra med hem om jag fått syn på den!

Kokeshi-dockor har jag också en liten samling av (två som är precis i samma modell som din, en rosa o en lila), det skulle platsa fint med en grön-turkos som din i samlingen, den är så söt!

Ha det grejt! :)