søndag 20. september 2009

Bakgårdssalg

Tøyen i Oslo helgen 26 september. Dette er et vanlig bakgårdssalg/loppemarked, men det bor noen særs kreative mennesker i bygården der som også bidrar! Blant selgerne er bl.a damene bak Heddaxc.com og Sjelegladesmykker.com. De lager utrolig søte smykker, ørdeobber og ringer, synes jeg da.
Heddaxc drives av Hedda Xhanthe Clifford. Og hun lager fargerike smykker av vintagemateriale. Priser fra 350. Disse drømmer jeg litt om…
vare_188 vare_195vare_212 vare_190 vare_235vare_226  vare_227vare_217 
Sjelegladesmykker lager glassmykker og ringer med fotograferinger inni. Sjitkult! Hun kan også lage et smykke med ditt eget favorittfotografi. Priser fra 140 for en ring ekke så gæli:)
Albansk reklameIMG_6131  Bil og ku, Makedonia
Og som en kuriositet så kan det nevnes at Kokkenhjem også bidrar på bakgårdsalget. Det er altså en gourmetkokk du kan bestille hjem til deg. Han handler, lager maten og serverer! Hihi. Hvilke muligheter som finnes i dette landet sier jeg bare:D
Maya

10 kommentarer:

Rikke sa...

OH, en kuring hadde ikke vært å forakte:D

Titom sa...

Oj, de smykkene med fotografi inne var griselekre. Må få meg et sånt med bilde av kaosbarna inne. Ha en flott søndag.

Snøstorm sa...

Huff, det var ikke meningen å skremme deg altså. Det er fult mulig at den ikke har vannmerke men at den bare er lisensiert til ikke-kommersielt bruk. Det er i hvert fall sånn de gjør det i usa. Jeg tror jeg ville ringt til distributøren og spurt for sikkerhets skyld. :)

Kardemomme sa...

For noen herlige smykker!!! Vintagesmykkene var så nydelige at jeg har scrollet og scrollet for å beundre de igjen og igjen..
Skittentøykurven var så fiiin!!!
Sitter her og småfniser fordi den liksom står der og ser så stolt ut og feier alt annet av banen med sitt herlige mønster!! Det var virkelig et kupp!!! Ute blant alt mulig krims-krams som ikke har noen plass finner jeg ofte de mest spennende tingen.Skuffer som ikke har noe hjem alt mulig og umulig som ligger og venter på at en kreativ sjel skal komme og redde dem :))Ha en fin søndag :))
Klemmer fra Kardemomme :))

Kosene mine sa...

Oh, de ringene var totally fantastic! Herlig utvalg man har i Oslo by...savner det litt :o)

Hadde ikke sagt neitakk til en gourmetkokk heller, hihi...

Ha en fin søndag videre...
klem kosene

edda sa...

Lekre smykker...og takk for tipset ang tøyen 26:)
kanskje vi blir stående og dra i hver sin ende på noe:)
ha en fin kveld
klem edda

Janne i Fagerlia sa...

Åååå, jeg datt nesten av stolen da jeg så smykket med dompapene på. Tusen takk for at du deler adressene med oss....

Brit sa...

Flotte kreative smykker. Men allerbest sjansen har jeg får den skittentøyskurven du fant på loppis! Husker de godt fra gammeltida. Er spent på å se tøyet du fant:)

LillaLykke sa...

Hei! :)
Jeg holdt på lenge selv, men fikk det ikke til. Jeg kopierte/lagret derfor bilder fra kategoriene på siden (forhandlere, jobb, messer... de bildene som var der). Håper du får det til slik du vil, men synd det var så vanskelig å kopiere fra selve katalogen :)

idyll sa...

Takk for koselig melding:) Hehe, ja kjenner til arealproblematikken!! Men fant en søt tallerken til på loppis... Skulle gjerne hatt naboleiligheten, så jeg bare kunne slått ut veggen:)

Utrolig kule ringer.. Skulle gjerne hatt en slik. Har ringdilla.. Å da er det kun STORE ringer som teller:)

Ha ein fin dag