torsdag 1. oktober 2009

Prosjekt: Krakk

I dag har jeg rett og slett hatt en shitty dag. Den nye Pcn kræsja mens jeg skrev på skoleoppgaven min. Alle sidene ble borte. Jeg måtte skrive oppgaven på nytt, men nå er alt sendt til veileder. Om en ikke så bra som første utgave. Denne uken har jeg gjort ferdig 2 sider vitenskapsteori, 4 sider metode og 1 intervjuguide. Så jeg er likevel fornøyd:) Arbeidsmengden denne uken forklarer noe av fraværet mitt inne hos dere. Og nå venter arbeidshelg, så det blir ikke så mye mer besøk med det første heller. Så jeg vil benytte anledningen til å si tusen takk til alle de hyggelieg kommentarene jeg har fått denne uken! Jeg setter veldig stor pris på det:) Jeg kommer snart på besøk!
Men før jeg sier god helg tenkte jeg å vise den lille ide jeg har. Haha, det ser nå litt snålt ut kanskje*"*

Jeg vet  ikke om dette dobbelt-arbeidet med skole og jobb har gjort meg gal, eller om det er at den fremtvinger "å skape", uansett hva slags art det er. Jeg håper det er det siste!
Jeg har nemlig gått til det skritt å bekle krakken min med loppe-grytelapper. I WoodWool ånd. Men det er bare det at mine grytelapper slettes ikke er i samme størrelse eller form. Geometrien gjorde det ikke helt enkelt med tanke på sammenlapping. Men jeg trøster meg med at lappene ikke hadde sett bedre ut selv om jeg hadde strikket dem. Jeg kan ikke strikke. Men jeg kan sy. Så jeg tenkte jeg skulle sy de sammen til en liten puteduk eller hva jeg skal kalle det. Lurer på hvordan det blir da. Kanske jeg skal klippe til litt tøy å sy de fast på, slik at gryteklutene henger bedre sammen. Det ble litt rart, men så likte jeg det og:)

  

Inspirasjonen: WoodWoolStool
En anelse smukkere en min versjon


Ha en god helg alle sammen!
Maya

10 kommentarer:

Kosene mine sa...

Jeg synes det ble kult jeg :o)

Originalen hadde kanskje litt tøffere heklepute, men selve krakken var ikke like fin som din synes jeg, pluss at din pute blir helt unik da :o)

Gratulerer med velgjort skolearbeid, selv etter pc-kræsj...hørtes ikke særlig gøy ut.

Kristine sa...

Dette var jo kjempetøft!! Og veldig bra inspirasjon ;-) tror jammen jeg skal prøve på noe lignende selv! Du er så flink å kreativ du Maja :-D ha ei flott helg! klemmer

erry sa...

Vilken bra idé! Blir kejmpeflott! :)

Mari sa...

Hei!
Kikket innom bloggen din igår og ble virkelig inspirert! Gleder meg til å følge deg videre :)
Hilsen Mari

Mina sa...

Åh, så stilig krakk! Den blir jo superkul!:)

Jeg har heklet et trekk til en krakk jeg kjøpte på loppis for et par uker siden, men ble ikke helt fornøyd med fargene.. Får se om den får seg enda en make-over..:)

God helg!

Klem:)

edda sa...

Heisann..
ja du har nok og henge fingrene i med skole,jobb og blogging...og kanskje litt sosialt og:)
ha en fin helg da...
klemmer edda

Minmill sa...

Kjære Maya! Ingen dum ide det med grytelapper på krakken. Jeg likte det og du har definitivt sansen for å lage ting med særpreg. Go for it! Verden har jo nok av folk som kopierer andre, så hvorfor ikke være litt eksperimentell?

Synd med pc en din som krasjet. Så ergerlig. Jeg kan forså at du ble frustrert, men jeg håper at du kommer i mål med oppgaven likevel.

God helg klem fra Minmill

Therese ~ Fjellrosa sa...

Neida, dette klarer du fint. Og jeg er som deg, komplett umulig når det gjelder strikketøy, så mine hadde ikke sett så bra ut de heller ;)

Håper du får en fin lørdag og fortsatt god arbeidshelg :)

GundaM sa...

Stilig ;))) og ikke minst veldig sjarmerende!!

det er så koselig her på loftet hos deg, hjemmekoslig på et vis.

ha en fin lørdagskveld!

Frk. Fosli sa...

Sjarmerende krakk!
Og så kan jeg igjen beundre den kommoden din... Den er bare en av mine favorittgjenstander her i bloggeland. Vet du, jeg forteller faktisk folk om den kommoden i sammenhenger der vi snakker om interiør og opp-pussing og slike saker. "Vet du, i en blogg, der er det ei dame som har DEN fine kommoden..." - og så skryter jeg i vei. LOVE it =)