søndag 4. oktober 2009

Tips: Hobbypussel for alle aldre


med vindusmaling. Det er ihvertfall en favoritt både hos barn og voksne på arbeidsplassen min. Jeg har vært inne på nettbutikker som selger wallstickers, skrevet ut bildene av stickers og forstørret de, til ca A4 størrelse. Du trenger en plastmappe for å legge mønsteret inni, og så kan du "male" oppå. Men husk at vindusmaling er et megt tøyelig materiale. Veldig store og detaljerte wallstickers egner seg ikke så godt til vindusmaling.
Jeg synes mønstrene som følger med vindusmalingen ofte er litt kjedelig og barnslige. Men med wallstickers-mønster blir det litt mer moro, og "kult" som noen sier, for alle aldersgrupper.
Malingen må tørke ca 24 timer, så kan de henges på vindu, speil og vegg. Nydelig! Hihi. Jeg har noe vindusmaling hjemme også som jeg har tenkt å pusle litt med. Det er mange pene bilder/mønster der ute.

Her er noen fine nettbutikker som selger wallstickers, som også har bilder som egner seg til forstørring.
Wallstickers
WallCandyArts
Gloriouswallstickers
Coolartvinyl
(Kremt, bryter jeg noen nettregler her siden jeg maner til kopiering av bildene? Det er jo til eget hobbybruk men ble plutselig litt usikker gitt...*"*)

Beklager at jeg ikke har bilder av ferdige "stickers" på vinduer og vegger. Her kommer istedet noen som ligger og venter på å få komme opp på veggen. Her er det det snakk om fri utfoldelse og alt går så lenge man holder seg innenfor de ytterste strekene!:DFor de av dere som ikke har stiftet bekjentskap med vindusmaling: Jeg lover, det er enkelt og kjempemoro!
Tuber selges bl.a på Panduro og lekebutikker.

Maya

9 kommentarer:

Ida sa...

Næh.. så kult!!
Dette skal vi forsøke hjemme - og tenk så moro for eldstemann å få lov til å'tegne' på vinduene! Gjøre noe ulovlig samtidig som det er moro... perfekt!

Tusen takk for tips!
Ha en fin søndag!
klem fra Ida

Anna sa...

Så kult! Tror dette skal være innenfor det som er lovelig ang kopiering. Du bruker jo et bilde som utgangspunkt for noe nytt, det er lov så vidt jeg tolker åndsverkloven! Vindusmaling er jo ikke det samme som wallstickers.

Lycke sa...

Yes, det är jättekul med fönsterfärg! Har suttit med barnen och pysslat med detta många ggr, men det var ju en kanonidé med wallstickers!!! Tack för inspirationen goa du!

Kramhögar Lycke

Miss Monday sa...

Oi, så lurt!
Dette skal testes ut!

Klem Miss Monday

Blandet loft sa...

De var jo skikkelig stilige!
Jeg husker jeg drev på med det en del da jeg var mindre, hang det på alt mulig, kopper, glass, vindu, skap og alt det kunne klistres på egentlig :D morro!

Minmill sa...

Åh ja, dette var en gooooood ide. Kjempegod ide, faktisk. Du er så snill og grei som vil dele dette med oss i blogglandet. Takk søte du. Ikke tenk på at det er dumt at du tipser om sånne mønstre. Vi gjør det samme alle mann, hele tiden. Jeg hadde litt kvaler da jeg la ut på bloggen mine Rie Elise Larsen fugler, og tenkte at nå blir jeg vel saksøkt. Men jeg tror ikke de som driver nettbutikker og lager design bryr seg. Det er jo heller kanskje god reklame for dem. Tror heller at de er på jakt ette de som gjør business ut av det, og ikke noen uskyldige bloggere som har dette som hobby.
Klem Minmill

Therese ~ Fjellrosa sa...

Så tøft det ble. Dette var jo en knallgod idè :)

Kosene mine sa...

Vet du, jeg trodde vindusmaling skulle males direkte på vinduet jeg. Hvordan blir det? Tørker det slik at man kan ta det av plasten, og så festes det på vinduet? Har sett på det flere ganger, tobeintkosen har såå lyst på, men vi har ikke kjøpt det ennå. Skjønner at det bare er å sette igang nå :o)

Ha en flotters uke,
hilsen meg og kosene

mi-rachel sa...

jepp..jeg driter i å go with the flow. takk for kommentar.