mandag 30. november 2009

3 x fargeutfordring og godt hjort

Haha, ja, det riktige hadde vel vært reinsdyr,men hjort passa liksom litt bedre, tjihi. Jeg er ikke en av de som går rundt og samler på bambier, hjorter og liknende dyr, men da jeg fant dette hodet med telys på Søstrene Grene falt jeg pladask! Det er fake-tre, men det gjør meg absolutt ingenting. Jeg synes hodet er litt høytidelig og staselig der det står på skjenken. Det tilfører litt ekstra høytidsfølelse i disse adventstider. Yummi yummi.
Jeg har også fått 3 fargeutfordringer siste måneden. Usedvanlig treg til å poste et innlegg på det, men nå kommer det!
Solrosa har gitt meg fargen turkis, Camilla i bloggen Små mirakler gul, og en jeg ikke finner igjen har gitt meg fargen rød. (Om du som har gitt meg rød leser dette vennligst si ifra så linker jeg deg:))
Skjenken reinsdyrhodet står på er litt grønnturkis så det får starte festen, tjohoi!

   Ikke så mye rødt her på loftet gitt, men en buddha, forkle og en emaljebolle får representere den fargen.

Til sist det kule gule!

I morgen starter jeg min lille variant av julekalender her på bloggen. Siste uken har jeg laget mye julepynt, og jeg har funnet ut at jeg skal forsøke å lage et innlegg hver dag frem til jul med homemade stæsj, hihi. Noe blir snålt, noe blir nostalgisk, noe er enkelt, noe blir fargerikt, noe er malt, noe er formet, noe er sydd, noe er bare brukt på ny måte osv osv. Noe av det faller i smak hos andre og noe faller kanskje bare i min smak. Jeg lager det som faller meg inn:)
Den eneste regelen jeg har gitt meg selv er at det skal bestå av ting som jeg har i hobbyskuffa mi (Jeg har mye rart i hobbyskuffa mi fant jeg ut...), eller at jeg viser julepynt som er lagd i tidligere år. Itnå nytt skal i hvertfall kjøpes inn. Gleder meg til mye pusling:D

Maya - litt i julemodus

7 kommentarer:

Solrosa sa...

Hallo! Der kom turkis-innlegget, ja! Ser du har en fin Anita Wangel-boks der, ja! I blått og lilla. Herlig. God natt, da :)

Blandet loft sa...

Så gøy! og se hva du har laget og dillet med :-) Gleder meg

erry sa...

Åh så härliga bilder! Ska bli kul att se din lilla julkalender, det ser jag fram emot!

Ha det fint!

Frk. Fosli sa...

Åh, en liten bit Frk. Maya hver dag - det blir fint :)
Jeg likte veldig godt det hjortehodet altså... Kanskje noe slikt må få plass i mellom nissene mine, hm! Venter spent på å se om det dukker opp en nisse eller to hos deg også?!

Jeg skal absolutt gi deg et lite pip før jeg dukker opp på Blå igjen, håper det blir en gang i februar:)

Ha en fin førstedesemberdag!

erry sa...

PS. Längtar också tillbaka till Barcelona- nästan varje dag, jag skulle nog kunna tänka mig att BO där! :)

De där bilderna från konstmuseet i Shanghai blir jag nyfiken på, har du visat dem på bloggen?

Camilla sa...

Jadajada..fine hjorten :-( hihi Likte den masse, den med lysene. Går lottoen inn til helgen blir det lett Søstrene Grene i Bergen og ;-) hehe

Sanne sa...

Jeg stod lenge å vurderte om jeg skulle kjøpe den hjorten, men gjorde det ikke. Men den ble veldig fin hjemme hos deg, :) flink du er! fine fargebilder var det jo også! :)