torsdag 12. november 2009

AMXS n' Black

eller XMAS om du vil, men det er litt for tidlig enda for den bokstavstillingen:) Og den funky(?) overskriften røper enda en herlighet, nemlig en liten vase av Anne Black. Å julefryd og juleglede! Maya har vært på spankulering på House of Oslo og rasket meg seg noen drømmer, hihi. Jeg skal vise en annen Maya-drøm også, men jeg trenger en blomst først. Da blir "den" meget mere visverdig tror jeg. Bokstavene er forresten kjøpt på KID. Mye fin julepynt der for de av oss som liker en tradisjonell jul med masse rødt, hvitt, rustikk, filt og glitter.
Jeg er ikke helt i form, men jeg suser nå rundt her og lager middag til sambo som snart kommer hjem. Ha det fint så lenge:)
Jeg synes bildene ble litt dårlige, men jeg får ta dagslysbilder av vasen en annen dag.
 

  Maya

9 kommentarer:

Solrosa sa...

Fin vase! Nesten litt påska-ektig, men det er vel fordi jeg - som mange andre - forbinder den gule fargen med påska. :) Kule bokstaver! Ha en fin kveld!ansasc

victoria sa...

sinnsykt kule bokstav lysestake..
hmm mulig jeg må en tur på kid..
flott vase..ha en flott kveld
klem victoria

Ninas Drops sa...

HUHU::::
Ja du, de bokstavene fikk bli med meg hjem fra Lillehammer i dag også...Moro...Masx!!!hoho.
Også har jeg siklet på den lille søte vasen som du har handlet deg....ha ha...går det an å ha så lik smak...jeg ler meg skakk...
auch...vondt å være skakk...
Kuli heading kjære Mayabadoo...den var snasen..frisk og fin.
Storeste klemmen får du av meg.
KLEMSI KLEms
Dropsa sa.

storeflittig sa...

hei!
kid er herved på listen, takk for tips!!

for en herlig vase - den ser ut til å være av typen RÅLEKKER med tilhørende pris?

god bedring - håper mannen setter pris på oppdekking fra syk fru:)

Minmill sa...

Bildene dine fungerte og så bra ut på min PC. Den vasen du har kjøpt deg ble jeg skikkelig misunnelig på. Kommer og tar den i natt når du sover. :))) Neida, tullet bare.

Tror jeg er litt i drømmeland for tiden. Det er noen innlegg siden jeg var innom hos deg sist, men det er jo bare desto gøyere å ha mer å se på for hver gang.

Elements fra RC, også fire stykker da, herlig. Jeg liker veldig godt det serviset. Og veldig mye gratulerer med dagen på etterskudd, kjære deg. Du og da, så stas å fylle år.

Lotusblomst samlingen din er misunnelsesverdig. Tenk å ha så mange. Du kan jo bare spre dem rundt og vips, så har du laget verdens beste stemning i leiligheten din, uten tvil. Jeg kjøpte fire stk. i København i sommer, og jeg mener bestemt at det var hos deg jeg hadde sett dem først. Takk for inspirasjon til Lotus kjøp. Jeg er veldig fornøyd med de "fattige" fire jeg her. :))

Her er det kveldsstund nå, og jeg måååå krype til køys. Når klokken passerer tolv, er det på tide å tenke på det. Natti natt. Klem Minmill

Lahra sa...

Hihi.. Jeg har også kjøpt lotusblomster etter å ha sett samlingen din. Den er nydelig! Tror også jeg må ta meg en tur på Kid å skaffe meg MAXS'er - de var skikkelig fine! Hmm... Bloggen din fører til utgifter for meg - hihi! Blir i alle fall veldig inspirert av de fine tingen du viser! :)

Klem LahrA

Ninas Drops sa...

Hoho..
Ja vettu...
Det var det første jeg tenkte på da jeg så bokstavene...wow...de må få bli med meg hjem...Men..hm..var de ikke litt rare i teksturen og fargen..hm..?...de står nå i hylla mi med hvite lys...og den er litt sånn stygg pen...Og da jeg sto i butikken tenkte jeg med en gang på å druse over dem med maling..akk hvilken farge mon tro?...
Gleder meg til å se hva du skal gjøre...
Drops

hverdagsgodteri sa...

Så søt den vasen var! Vi har vært litt småsyke her de siste dagene også, kjedelig det men..Du får ha en fin helg og håper at du straks blir kvikk og rask igjen.:)

Janne i Fagerlia sa...

Har vært på kid i dag. Mye fint der - også en del koselige rustikke julesaker.