lørdag 14. november 2009

En loppe med dårlig samvittighet

Loppen det er Maya. Mens sambo er borte på tur har jeg befart helgens loppemarkeder. Og jeg kom selvfølgelig ikke tomhendt hjem selv om jeg nok burde har gjort det. Uten at jeg helt fikk tenkt meg om havnet denne tavla oppi posen. "Sånn har vi pratet om at vi skal ha!" tenkte jeg med jubel i magen. Men etterhvert kom den snikende anerkjennelsen om at vi ikke har plass til tavlen der vi bor nå. Og akkurat det med plass gjør min kjære fortvilet til tider. Det hjelper jo ikke at han er samboer med er en samler som gladelig høster inn alt av estetisk verdi. Alt hva hun finner som er av estetisk verdi vel og merke. Såpass skal jeg erkjenne. Jeg håper derfor han skal la seg sjarmere av skriften på tavlen når han kommer hjem. For hvis jeg klarer å være "søt og sjarmig" så kan han jo ikke bli overgitt over meg...tjihi, x fingrene*",*. Den blå vasen (10kr) behaget også mitt øye på loppemarked og ble med hjem.
Nå har jeg endelig fått kjøpt meg blomster og kan dermed vise frem "den" som jeg nevnte i forrige innlegg. Vasen "Grass" laget av Claydies og kjøpt på Illums Bolighus for bursdagspenger (Vasen behager lykkeligvis samboers øye også). Med en gang blomstene ble plassert i vasen kom følelsen og drømmen om sommer og blomstereng. Min absolutte favorittvase:)


Maya

11 kommentarer:

Nr. 21 sa...

Er veldig sikker på at han finner deg både søt og sjarmerende, Frk Maya! :) :) :)
Og den blå vasen var nyyydelig!!! Ha en fin lørdags kveld!

Edda sa...

Han blir nok så glad når han leser hva du har skrevet på tavlen at han tenker ikke på noe annet:)
Har vært på lppemarked selv i dag...men det meste ligger i bilen....bare en pose med div smykker ble med opp...og en del sølv til og med....
Den lampeskjermen din ble skikkelig fin...det var et godt tips...har en del lampeskjermer som trenger oppfiffing...
Og så heldig du er som har funnet de mintgrønne tallerkenene fra Figgjo.....kommer så og si aldri over de....er så nysgjerrig på hvilken by du var i??:):)
Huff ja denne samlemanien er ikke bare bare...blir bare trangere og trangere hjemme....trenger hus:)
ha en flotters lørdagskveld Maja:)
klemmer edda

victoria sa...

han kommer nok bare til å smile når han ser søte deg og den fine tavlen med søte ord.. kan jo ikke annet enn å smelte han da ;)
nydelig er begge vasene..
klem victoria

hverdagsgodteri sa...

Han MÅ jo bare bli sjarmert av det der! Så heldige dere er som har loppiser i nærheten fortsatt da, skulle gjerne ha samla litt mere jeg ogå.:)Grass-vasen din var ordentlig flott!

Lahra sa...

Den blå vasen var nYYYdelig! Og tavlen var skjønn ;) Hvem blir ikke sjarmert av det?
Klem LahrA

Kvirrevitt sa...

Klart han aksepterer den tavlen:) Den blå vasen var kjempefin, og hadde klart blitt m meg hjem også. Og den grønne gressvasen er absolutt også en av mine favoritter! Liker også veldig godt Sandra Isakssons illustrasjoner (toppen din!) Helt min stil, og mønstret i headeren din kjøpte jeg for ikke lenge siden som skjærefjøl! Veldig kul, asså,

Anonym sa...

Dere er så søte begge to: han kommer til å smile det rare smilet sitt og riste på hodet, og så er det sikkert greit, tror du ikke?? Fine folk er dere!
Og fine ting du har kjøpt- den grønne vasen var jo helt fantastisk! Godt jeg ikke er nabo med Illums lenger, det hadde blitt dyrt i lengden! Og nå som du samler enda mer "skrot" (som vi kaller det her, men det er bare positivt da!), så MÅ dere jo flytte hit!! JAAA! Vi sees snart håper jeg! Hils den sjarmerende! Klem på lørdaag kveld fra Eline

En fugl i hånden... sa...

Hej Maya

Jeg er ny blogger fra Danmark, og jeg vil bare fortælle, at jeg synes, din blog er vældig fin, og jeg nyder at læse og kikke med hos dig.

Den blå vase er virkelig meget fin! Og din hilsen på tavlen giver mig helt lyst til at charmere min egen mand, så tak for romantisk indspark i hverdagen.

Du kan jo kikke forbi min blog, hvis du har lyst...

God søndag
Hilsen Helle

Rakel sa...

Det er ellers fine sager da.. :) Kender godt det med at samle for meget med hjem..

atinybitofheaven sa...

Så søtt :-) :-)

Christine sa...

hehe, han kan jo ikke annet enn å synes at du er søt og sjarmerende når du skriver sånn på tavla ;) så kult ut med nye vasen og tavla og hele pakken :D