søndag 15. november 2009

To the woman in you - fra nissen?

Jeg ønsker å dele en liten gave med dere - En gave som jeg har kjøpt til meg selv. Jeg tror den faller i smak hos flere enn meg:)
Jeg vet mange av dere har sett og hørt om produktene fra Papaya, og nå er altså en utrolig vakker bok fra dem i mitt hus. Selve illustrasjonene er laget av Anahata Katkin. (Besøk også hennes kunstside og PapayaBlog). Boken er en almanakk for 2010, og det er også den vakreste almanakken jeg har sett til dags dato. Jeg sukker jo henført for hver side jeg blar over til, fnis.
Illustrasjonene er vakre nok i seg selv til å kjøpe den. Men litt av grunnen til at jeg falt for den har nok å gjøre med hvor jeg står akkurat nå.
Som noen av dere vet så forsøker jeg å gå en master fulltid samtidig som jeg jobber fullt. Det er en kombinasjon som har gått greit så langt. Men nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg har funnet ut at jeg kanskje må innstille meg på å bruke lengre tid på masteren enn planlagt. Det er ikke et enkelt valg å ta, for jeg har jo mine ambisjoner:) Men på den andre siden så må jeg ta visse hensyn til meg selv også, og der står jeg liksom å vipper litt nå.
Til poenget: foruten at almanakken er fylt av fine illustrasjoner så er den også full av kloke ord. Og de traff meg jo som en rakett! Hohoho, midt i sjelerota:D Jeg er egentlig ikke så opptatt av ordtak og slike ting. Men når det står i boka:  "Follow your bliss", "Listen from within. Your heart knows the way" , "You can fly when you want to" og "Go slow", ja da er jeg betterø fortapt.
Jeg antar at tegningene og ordene treffer flere enn meg. En perfekt gave til deg selv eller noen du er veldig glad i! Og om det skulle være noen av dere som har erfaringer med jobb/master eller lignende så setter jeg stor pris på tips eller råd:) Også fra dere andre da om noen skulle føle for å si noen kloke ord, hihi.

mange klemmer fra Maya og NYYYT bildene
(En liten oppdatering: flere spør om hvor almanakken er kjøpt og det burde jeg jo ha skrevet! Jeg fant min på Skaperverket, nederst i Markveien, Oslo. Jeg har forsøkt å google forhandlere av Papaya i Norge, men der var det ikke mange treff dessverre. Kanskje noen har tips? )
DSC_2686     

17 kommentarer:

den lilla tråd sa...

nydelig almanakk,viktig med små pusterom i en hektisk tilværelse:)tips om hvor man kan få kjøpe denne?
Ha en super søndag:)
klem Lisa Med Den Lilla Tråd

victoria sa...

For en nydelig almanakk..
hvor er den kjøpt? sånn ønsker jeg meg også..
synes du er flink som sjonglerer jobb og studie... er tøft det.. men viktig med pusterom og ta sin tid så du ikke går helt lei av alt.. alt til sin tid
klem victoria

Minmill sa...

Takk for at du deler denne flotte almanakken med oss. Jeg er enig med deg i at den er herlig, og jeg har full forståelse av at du måtte kjøpe den. Jeg hadde nok gjort det samme hvis jeg hadde kommet over den.

Jeg falt pladask for gressvasen din også. Du har god smak! Denne har jeg sett mange ganger før i boligmagasiner, men jeg har aldri sett den til salgs i noen butikker her i byen. :))) Det å sanke seg estetiske skatter er ikke så dumt, men det er jo ikke alltid mennene synes det er like gøy alltid. Så det var lurt å skrive en søt beskjed på tavlen til din kjære. Han må jo bare være glad for at hans utvalgte vil lage det koselig hjemme, og det er du flink til.

Ha en flott søndag.

SkrekkogGry sa...

Datt innom bloggen din og der ble jeg værende ganske så lenge. Liker den kjempegodt. Lotusblomstene, putene og ikke minst skittentøykorga. Skvatt litt da jeg så tinnfatene du hadde hatt makeover på. Jeg kjøpte 5 tinnfat for 2 uker siden på Loppis. Går å undrer på hva jeg skal lage av dem. Her fikk jeg masse gode ideer!!
vil følge deg videre...
mvh Gry

Camilla sa...

ÅÅ.. fiin :) Og hadde vært perfekt julegave både til meg selv og andre. hihi Så de selger den fra siden sin, men med en porto på 90$ ble den litt i dyreste laget.. Så litt nysgjerrig hvor du fikk tak i den! ;)

Janne i Fagerlia sa...

Wow, en slik allmanakk skulle jeg gjerne ha gitt i julegave til mine venninner. Det hadde vært perfekt.
Tror dette var den flotteste jeg noen gang har sett.

Ang. rullen jeg bruker i mine decoupageprosjekter, så er det en vanlig rulle kjøpt på Maxbo til 20-30 kroner. Selve svamprullen kan skiftes ut ved behov. Et utrolig flott verktøy som jeg er blitt avhengig av når jeg jobber med slike ting. Håper du vil vise julebildene dine.....

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Ja, Papaya har uuuuutrolig mye fint men jeg tror ikke produktene selges så mange steder i Norge. De har riktignok nettbutikk, med skyhøye shippingpriser. Nesten så det lønner seg å reise dit å shoppe faktisk *lol* Almanakken var nydelig. Jeg skal til Oslo i begynnelsen av Oslo faktisk, krysser fingrene for at de har igjen til da :)

Anonym sa...

Nydelig, og det beste av alt er at jeg ikke bor langt fra Markveien! Kan jeg spørre hvor mye herligheten kostet?

Anka sa...

Hva kan man si... breathtaking! Den var helt skjønn. Likte også de vise ordene. Koselig at de hjelp deg litt:) Ha en fin kveld.

Solrosa sa...

Nydelig! ha en fin uke, Maya!!

Sol-klem

erry sa...

Åh, så vackra bilder det var i den! Jag har redan köpt en fin almanacka för 2010 (Paulo Coelho / Catalina Estrada)men när jag ser den här så kan jag absolut tänka mig att ha en till :P

Ha en fin vecka!

Frk. Maya sa...

Hei Anonym!

Jeg betalte 195 kroner for boken. Men jeg syntes ikke det var så ille, for den er virkelig fin! Selv om det er en almanakk for 2010 så e jeg overbevist om at jeg kommer til å ha den liggende fremme på bordet til evig tid. Illustrasjonene er så vakre:)

Maya

Ninas Drops sa...

Hello hello..
KJEMPE FIN!!!
I like ...
Nydelige illustrasjoner her altså.
Klart frk Maya måtte ha denne...
Take it Slow...der er jeg litt i dag..hm..litt treg i kroppen jeg gitt. Vel får håpe dagen blir litt kvikkere i morgen.
Men du. GRESS VASEN.....SUPER FIN:::
Ønkse ønske seg Dropsa. Og så kul med blomster i.
Ha det fint. SIkkert lurt å ta litt lengre tid på oppgaven. Viktig å være menneske samtidig vettu...
Stor klem
Drops

Marianne sa...

Tusen takk for supert julegavetips! Til svigerinne og til meg selv ;) hihi..
To stykk ble kjøpt på Skaperverket i dag og de er jammen meg fine!

Må jo si tusen takk for en kjempefin blogg også! Inspirerende, vakker og morsom!

MiaNostalgia sa...

Wow - Flotte illustrasjoner. Rene kunstverkene.

Angående master og jobb så synes jeg du skal bruke den tiden du trenger, ikke "presse" deg selv for hardt. En master er tøft å ta på fulltid, og å forvente å ta dette sammen med fulltidsjobb høres veldig slitsomt ut! Synes du er tøff som har valgt å studere ved siden av jobb uansett hvor mye tid du måtte bruke :)

(Lurer forresten litt på hva du studerer - kan ikke huske å ha lest det noe sted?!)

Ønsker deg uansett lykke til!

Camilla sa...

Hoho Så søt du er som tilbyr deg å kjøpe servietter for meg da! :-) Og om Bella(Vintage) ikke finner, kan du være sikker på jeg spør deg ;-) (som den ekte Bergenser jeg, har jeg lært meg at man kommer ingen vei med beskjedenhet.. hehe) jeppsipepsi.. Fant forresten boken i dette innlegget på ebay, har super lyst på den selv, men i førse omgang ble det en julegave.. *phew* One down..many to go.. hihi

Lycke sa...

Jaaa, de är underbara de där böckerna!!!! Jag har förra årets exemplar och har använt den till att skriva ner massa pyssel och tips från internet osv - hihi, alltså inte som man skall - men den är mig väldigt kär...måste nog köpa nästa års också!!!
Hos oss finns de på vår vanliga bokhandel faktiskt - så det kan nog vara ett tips att kika in där!!!

Kramhögar Lycke