lørdag 12. desember 2009

11. desember: Kremmerhus i filt

Ups! På grunn av teknisk svikt ble ikke innlegget mitt i går postet. Litt av en nedtelling til jul får'n si, jeg bare hopper over en dag så går det fortere! Nuvel, det virket visst ikke. Tiden frem til julaften går like sakte kjenner jeg.
I går var jeg på julegavehandling. Jeg kjøpe 18 julegaver og har bare noen få igjen. Skulle aldri i verden tro at jeg fikk kjøpt så mange i går, men det gjorde jeg visst. I tillegg til at det er julemåneden så går det også i bursdager på denne desemberlønnen. 4 bursdager i tillegg til jul gjør er lite innhakk i pengeboka. Og når en av de som har bursdag er mister sambo sier det seg selv at pengboken er mer eller mindre tom om noen dager. Hvem var det som sa til seg selv i fjor ( og året før der og året får der igjen, og året...dere skjønner tegninga) at hun skulle begynne med julegavene tidligere neste år? Kanskje jeg må komme i julemodus i august igjen for å i det hele tatt begynne å tenke på gaver tidligere enn desember. Ikke vet jeg. Alle mulige forslag for å bli flinkere til å planlegge mottas med takk!
I går skulle innlegget dreie seg om disse kremmerhusene. Jeg har visst fått dilla på turkis, rødt og hvitt til jul. Filt, bånd, klistremerke-bånd (til scrapbooking), tekstil-lim, nål og tråd. Siden jeg er så sløv med innlegg kommer dagens egentlige innlegg senere i dag. Ting må jo gå riktig for seg når det er en julekalender. 24 dager til jul, 24 innlegg. Basta.


8 kommentarer:

Hege - BOLIGglede sa...

Så fine de var! Me like..:)

Kjenner meg igjen i det med å tenke at jeg aldri lærer å begynne litt før! I år er det ekstra ille pga. flytting og oppusning. Men jul blir det uansett.. Får bare droppe noen ting som ikke er så viktig. (som husvask f.eks..)

God helg ønskes deg fra meg..:)

Jannicke sa...

Disse var skikkelig søte!!
God helg :o) J.

victoria sa...

Har det problemet hvert år at jeg tenker at neste år må jeg begynne før... men lærer aldri...
Fantastisk flotte kremmerhus...
likte de veldig godt i farger og alt, flink du maya....
ha en fin helg
klem victoria

Inga Helene sa...

Flotte kremmerhus. Og fargene er jo helt knall! :-)

Janne i Fagerlia sa...

En ting å si - "bære lækkert"!

MiaNostalgia sa...

Herlige kremmerhus! :-)

Kaylovesvintage sa...

oh, the look wonderful
really like the color

Bournonville sa...

Hvor er de bare fine :)