lørdag 12. desember 2009

12. desember: En liten juletreskog

Veldig enkelt av gavepapir. Men med paljettstjerner, julefigurer og en flyvende engel synes jeg likevel at de ble fine juletrær.
Mye av det jeg lager av julepynt i denne julekalenderen er veldig enkelt å få til. De som er på jakt etter intrikate evighetsprosjekter med julestæsj finner nok ikke det her. Men jeg liker det enkle. Jeg liker å lage stilleben eller pynt med små grep og som koster lite, både av tid og penger. Det har sikkert litt med at jeg er en litt utålmodig sjel også...hihi.
I år har jeg faktisk hatt dilla på å lage juletrær (og ting som henger og dingler). Disse juletrærne er nummer 1 av i alt 5 typer trær jeg har laget. Snakker om å henge seg opp i ting. Men når det er noe jeg liker så er det jo moro å drive på med det.
Dagens bilder ble tatt en kveld så de er litt gulaktige. Fordelen med kveldsfotogragfering er at lysene som ligger bak kommer ordentlig frem.
På bildet 2 vises den ene Kina teboksen min. Jeg har endelig funnet ut hva den kan fylles med. Papir! Haha. Endelig fant jeg en fin beholder jeg også til dette stæsjet. Jeg har jo sett andre bloggere med fine kurver og vaser til gavepapirene sine. Nå er jeg en av de som har fint gavepapir stående som pynt:)
Hva jeg har brukt en annen teboks til kommer i morgen.
I dag skal jeg på årets andre julebord (er nok der nå når dette innlegget postes, bruker autopubliser. Fantastisk ting!)så nå skal det stæsjes:) So long! 


Maya

10 kommentarer:

jonathan sa...

*oi, så fine trær-for en god idé! ja, er ikke den lilla klossen knall?! vi bor i en gammel bygård, og den som har designet den har ikke vært spesielt praktisk! det er rett og slett trappa i oppgangen som svinger inn i leiligheten vår, og klossen er bygget over. men det er jo supermorsomt, spesielt når den er lilla og man kan gjøre lekser på den;) *kos deg på julebord* vigdis

Linda sa...

Så stilig det ble!
Herlige juletrær!
Ja de trenger jo ikke være grønne ;O)mye artigere med noen fargeklatter ;O)
Så har du så fin lampe!...du og jeg!

Ha fortsatt en fin helg!
Klem fra meg.

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Disse passet godt inn hos deg og spesielt på kommoden din. Jeg er helt enig med både deg og Rema 1000, det enkle er ofte det beste :)

victoria sa...

Så flotte trær... Er helt enig med deg liker det enkelt og billig, mye av grunnen til at jeg handler på rema også ;) he he det enkle er ofte det beste...
Synes det er s[ herlig med fin inspirasjon til ting og lage som er enkelt...
Selv driver jeg med å prøve og lære meg og hekle..argh slitsomt for synes ikke jeg får det helt til, men har så lyst på sånt bestemorruter teppe... Har en heklebok men det er ikke bare bare for det...
Ha en fantastisk kveld på julebord, her er det tilbake til hekling...
klem victoria

Brit sa...

Jeg er innom deg hver dag for å se hva du tryller frem av julepynt fra din hobbyskuff og jeg blir stadig vekk inspirert. I dag viste jeg min datter på 13 og en jente vi har på besøk av og til i helgene sidene dine og de ble som meg inspiert. Så i dag har vi laget engler som kan brukes som bordpynt og lysmansjetter, engler i papir og filtkremmerhus. Vi takker alle tre for gode ideer og håper det ikke gjør noe at vi har lånt ideene dine. Jeg har linket til deg i min blogg.
Takk og takk igjen for en veldig inspirerende juleoratorium fra deg:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så flotte trær! Skal si du er kreativ og ikke minst produktiv. Ha en fortsatt god førjulstid, jeg skal følge med. :-)

mi-rachel sa...

heisann,
på en eller annen måte har du forsvunnet fra bloggrollen min. så nå var det så mange nye fine innlegg fra deg. masse julestemning. ha en fin søndag - og nå er du tilbake på bloggrollen min;)

Christine sa...

så utrolig kule trær du har laget :D

og så er det så fint og dekorativt å ha gavepapir stående fremme i en kurv, pynter skikkelig opp her i stua mi hvertfall :D

Pink Lady sa...

Hei Maya

Så utrolig mange flott påfunn du har hatt siden sist jeg var innom. Masse geniale ideer! Min topp tre( i tilfeldig rekkefølge) er julekulevaser, prikkete juletrær og filtkremmerhus.

Om jeg ikke får besøkt deg og kommentert i løpet av uka vil jeg ønske deg en riktig god jul. Denne uka blir travel- bare en blir frisk! Planer om å få ferdig de siste julegavene, nissegrøtspising med venner, bursdag å feire osv. Fredag reiser vi på juleferie- for min del uten internett og blogging!

Mange juleklemmer fra Pink lady

Sylke sa...

Så mye fint du lager, glad for at jeg fant deg :)