søndag 13. desember 2009

13. desember: Silkisleire med trykk

Disse har jeg gledet meg til å vise lenge. Figurene har ligget i en skuff helt siden november. Jeg trengte noen grener å henge de på, og de kom ikke i hus før i går. Da sto jeg på hjørnet borti her og sagde nedenfor Utdanningsdirektoratets hus, hihi. Litt småredd for at politiet skulle komme og ta meg, men det gikk bra. Planen var jo å komme meg til skogs så jeg slapp denne saginga midt på åpen gate. Men jeg er ikke noen skogmus, heller litt bymus. Så bymusa Maya gikk altså til nærmeste flekk uten asfalt og hentet seg grener, hihi.
Her kommer altså Kina teboks nummer 2 med innhold. Åpningen i boksen var litt stor så jeg fylte på med sne i bommullsform og pakket grenene nedi. Nå står det støtt.
Sammen med kremmerhusene henger figurer i silkisleire. Jeg har trykket vanlige stempel i leiren, skjært rundt trykkene, laget hull til oppheng og latt det lufttørke. Når de var tørre laget jeg oppheng i blomstertråd. Noen har perler til pynt. Jeg liker den enkle og røffe/søte stilen på de. Jeg tror det er denne selvlagde pynten jeg er mest fornøyd med i år. Disse og et juletre jeg skal vise om noen dager.
Det har kommet noen nisser og snemen på plass i stua også. De koser seg ved "trestammen" og kommoden og bare leeengter etter jula. Nå er det bare å komme Jul!


Maya

6 kommentarer:

Passelig dose sa...

Skjønner godt at du er fornøyd med dem. Nydelige!

victoria sa...

Nok e gang maya jeg tar av meg hatten for deg (om jeg hadde en hatt på meg da... hi hi)
Du er en mester i å lage flott personlig julepynt og god julestemmning...♥
Kroken ble rett og slett flott så skjønner at du er fornøyd...♥ flink er du
Ønsker deg en flott uke..
klem victoria

Janne i Fagerlia sa...

Wow, dette ble virkelig flott. Utradisjonelt og spennende.

idyll sa...

Helt nydelig julepynt!! Du er bare superflink:)

Lycke sa...

Men duuu!!! Även om ni inte har mycket utrymme att flytta runt möbler på så är du ju en mästare utan dess like på att pynta kära Maya!!!
Det här var ju bara för fint!!! Du får till så härlig känsla på dina pynt också - älskar det vita i figurerna och färgerna på filtgrejerna - superfiiint!!!
Härlig tredje advent till dig!
Här snöade det igår - jippey!

Kramhögar Lycke

alvorada sa...

Hi-hi, jasså så du har vært ute og forsynt deg av statens eiendom? Godt du ikke gjorde det under Obamabesøket ihvertfall, da hadde du vel blitt tatt av Secret Service :) Jeg har ikke turt å gå på julekvistslang ennå, selv om jeg bor her oppe i skogen. Er redd for å bli ferska av Stoltenberg, hører rykter om at han pleier å ferdes i nordmarka.. Kanskje jeg bare skal sende Mister Brasil istedet? Hvis han blir kjeftet på kan han jo bare svare på portugisisk og late som om han er en dum turist, de slipper jo alltid unna! :)
Resultatet av forbrytelsen din ble ihvertfall veldig veldig bra. Og den kinaboksen din er verdens fineste!