mandag 14. desember 2009

14. desember: Gaveinnpakning med servietter

Da var det tid for innpakning av årets julegaver. I år har jeg brukt servietter i tillegg til vanlig gavepapir.
De med reinsdyr på er pakket inn fullt og helt med servietter. En geisha-serviett er surret rundt en boks, mens atter andre har blitt lagt rundt som ekstra pynt over vanlig gavepapir. Pakkene til de voksne har også fått pene bånd og kanelpinner.
Hvis dere ser nøye etter på bildet nummer 2 ser dere noen snemenn. Hihi, jeg kunne ikke dy meg. Jeg regner med at det lyser småprinsesse over den pakken. Jeg er veldig spent på om hun legger merke til de. (Jeg har limt de fast, så jeg håper ikke de ramler av...).
På noen av pakkene har jeg også limt motiver fra omkransende serviett på papp og laget til/fra lapp. De er vanskelige å få øye på i bildene, men de er der altså:) Nissen passer på pakkene så ingen sniker. Vel...det er jo ingen pakker der til loftets beboere, så sniking er kanskje ikke så spennende. Men kjekt med vaktnisse er det likevel.  
Det er tradisjon for pakkepynting i min familie. Eller, vel, det er vel helst mamma og jeg som driver med dette. Men jeg tror vi to atpåtil pynter for hele slekta når vi driver på, hihi. Det er ikke hvert år jeg har så god tid til å pakke inn som i år. Men nå nyter jeg jo en litt lang skoleferie, og da har plutselig døgnet mange flere timer enn det pleier. Deilig er det:)
Jeg fikk forresten en morsom kommentar fra Brit i Brits små puslerier her om dagen. Hun kunne fortelle at hun og datteren med venninne har laget engler og filtkremmerhus etter inspirasjon fra Maya. Hihi, det var så moro å høre. Du gledet mitt lille julehjerte veldig Brit! Ta en titt innom bloggen hennes, og se også innlegget om juleverkstedet når du er der. De lagde også noen nydelige telyslykter den dagen (som ikke er inspirert av meg):)
Ha en nydelig mandag der ute!

Maya

12 kommentarer:

Sylke sa...

Koselig innpakning :) Og jeg likte figurene dine i silkisleire. Har tidligere hatt planer om å lage noe med den, men har aldri kommet så langt. Den er sikkert grei til mye forskjellig!

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)

Linda sa...

Så fin og kreativ innpakking!
Jeg har masse servietter liggende og heldigvis har jeg ikke pakket inn alle pakkene.
Så de neste blir nok litt mer fargerik enn de andre jag har pakket inn ;O)

Ha en flotters kveld!
Smil og klem.

SkrekkogGry sa...

Kjempefine! Jeg har også pleid å bruke servietter til bursdagsgaver, hvis de ikke er så store.
For servietter har jeg i søkk og kav. Kjempefine fargerike pakker med søte detaljer,
Bare så synd de ofte åpnes i en fart for å sjekke innholdet.. :)

mvh Gry

Camilla sa...

Så fine gaver! Du er flink :-) I år gjør jeg det super enkelt, men pakker i det minste selv..med matchende papir.. ;-) hihi

victoria sa...

Så flott innpakket gaver maya...
hadde blitt kjempe fornøyd om gavene jeg fikk så sånn ut...♥
Gleder meg selv til å pakke in gaver, det er min abselutt favoritt ting i jula... Da får jeg alltid sikkelig julestemmning...
Ha en herlig uke frøken maya
klem victoria

Frk. Fosli sa...

Åååå så fine gaver! Ville blitt glad for gaven allerede før jeg pakka den opp jeg, hvis det var en av disse :)
Nesten synd å splitte opp den fine haugen du hadde der...snart skal de bli oppslukt av alskens glorete & smakløst julegavepapir under trær rundt omkring... :D

Nå må jeg snike litt på de tidligere innleggene dine, har hatt noen dager datafri - men kan jo ikke misse julekalenderen din!
Ha en fin kveld frøken!

mi-rachel sa...

kreativt og veldig fargerikt!

map79 sa...

Nydelig innpakning! hvor har du fått tak i det prikkete papiret, jeg har lett etter sånt skjønner du :)

Brit sa...

Dette må være super ideen for meg. Jeg har nemelig vært en super samler av servietter for ca 10 år siden og har " bare" 10000 liggende!!! Lol:) Noen må jeg da ha råd til å bruke å pakke inn med.
Takker igjen for ideen og for hyggelig kommentar både i bloggen min og din:)
Jentene synes det er stor stas.)

Groovymama sa...

Sikke fine gaver, du har lavet..jeg har først lige fundet din skønne blog nu, men glæder mig til at følge dig...

Mvh
Trine

erry sa...

Så underbart vackra paket du gjort! Härliga färger och väldigt fiffigt att använda servetter tillsammans med julpapper! :) Gillar din fina julkalender med spännande idéer o tips varje dag!

Kram

jeanette sa...

for noen flotte julegaver! nesten for fine til å pakke opp de jo!

mvh jeanette