torsdag 17. desember 2009

17. desember: Juletre tre

Jule-en, jule-to, jule-tre! Superenkle, nesten barnslige juletrær. Sitter nå på kveldene og pusler vet du, og da er det lett som en plett å klippe litt med saksa si og lime trær på metall-blomsterpinner. Jeg surret sammen tre metallpinner for stødigere stamme og ben. Trærne er klippet doble slik at alle sidene skal være like. Metallpinnen er limt i midten av de to trærne. Når limet var tørt brettet jeg papiret i midten. Da står "grenene" ut til fire sider.
Trærne skal få stå i det asketiske hjørnet på loftet og leke at det er hvitt i hvitt så langt øyet kan se. Men det vet vi jo alle at det ikke er. En liten stjerne i aluminiumspapir har jeg også klippet til. Nesten sånn at jeg vil kaste ut alle fargene og bare ha en hvit jul. Nesten...


4 kommentarer:

Solrosa sa...

Fine!
Jule-en, jule-to PANG - jul-tre! Det er jo Trond Viggo!!! Haha!

Håper du koser deg med puslinga. Jeg pusler også mye om kveldene. Har laget julegaver og skal gjøre ferdig noen kremmerhus i kveld!

Ha en fin kveld!

Solrosa

Sylke sa...

Så fine trær, det er gøy å se hva du finner på å lage!

Og ellers har jeg en utmerkelse til deg på bloggen min :)

Lycke sa...

Jättefina små julgranar!!! Det ska jag ta som tips när vi sätter oss och pysslar med barnen i helgen - och vitt är ju väldigt vackert till jul!!! Här är det vitt ute nu..och kallt..inne också - föste ner mannen i källareni igår för att försöka ställa in mer värme i huset, men jag huttrar och har mig hela tiden!!!
Fredagskramar till dig..

~Lycke

Solrosa sa...

Hei, du!

Warzawa var ganske billig, ja! Synes jeg fikk mye for pengene!! Fin by som anbefales.

Nå er jo jeg foreløpig anonym på bloggen, så derfor har jeg ikke røpet så mye om meg selv, men det jeg kan si er at jeg jobber innen kultur. ;)

Håper du har det bare fint, Maya! Det er så koselig å følge bloggen din! Elsker fargene og kreativiteten!

Ha en fin helg! Jeg skal straks på kino og i morgen venter pepperkakebaking med yndlingsbarna mine (gudbarnet mitt og hennes lillesøster). Gleder meg veldig til det. Det pusles til jul her. mandag blir det vasking og tirsdag pynting, så da må sambo ut og skaffe juletre! Det blir koselig!

Klem fra Solrosa