fredag 18. desember 2009

18. desember: Kurv i filt

Aj aj aj, disse førjusdager! Rekker knapt innom på nett, men der tror jeg at jeg ikke er alene. Jeg ser for meg en del bloggsurfing i romjula når freden har senket over meg. I dag holder jeg på som en gal med siste juleforberedelser, planlegger sambos bursdag i morgen, og vasker og pakker klær til jeg skal reise hjem søndag. Ska de værra så ska de værra! Hihi. Jeg må gjøre noen "hemmeligerier" før jeg legger meg så jeg slenger innpå bildene av filtkurven min. Jeg har brukt ullfilt, kjempelett. Står helt av seg selv og en slipper å sy inn alle kanter. Hehe, lazy girl. Jeg lagde bunnen litt større enn behov for å få en rød kant nederst. Ellers bånd, knapper og paljetter. Gjett om jeg bruker paljettpakken fra Panduro mye! Kan brukes til alt, hihi. Ha en fin natt og en deilig lørdags morgen:)   

Klem Maya

7 kommentarer:

Sylke sa...

Så kjekt med ullfilt til kurv :) Kanskje jeg må sy meg en slik, trenger noe til alle heklelappene jeg holder på å lage...

Ser at du er opptatt med mye annet akkurat nå, lykke til med alt du skal gjøre, og ha en koselig bursdagsfeiring :)

Kanskje du ikke har sett det ennå, men hvis du har lyst, så ligger det altså en award til deg på bloggen min! Ta den om du vil - og når du får tid ;)

storeflittig sa...

Jeg skjønner ikke hvordan du får tid til alt dette!!! Dette var bare vakkert - og så fint "stylet". Jeg elsker filt-ideen, jeg er utrolig glad i prosjekter som ikke krever tusen års tålmodighet.

God adventstid, og håper du får en fin feiring for sambo i morgen!

malla-me sa...

Genialt!! Fint pyntet var den også. Nydelige nisser du har :-). Ha en fin førjulstid. Marit

victoria sa...

åhhh nydelig maya nydelig...
Stor klem victoria
og en riktig god helg og bursdags feriring....♥kos deg masse♥

Janne i Fagerlia sa...

Ullfilt er virkelig topp. Kurven ble skikkelig knæsj...

Solrosa sa...

Den var virkelig superfin!! Nå skal jeg kaste meg over det siste arbeidet med mine kremmerhus. Går litt tregt her, sjø, med alt som skal fikses. Har baka pepperkaker i dag, og det var supert!

Ha en fin kveld!

Sol-klem fra Trondhjæm

Ananas sa...

Hei!

Fantastisk herlig og inspirerende blogg! Kjempefine ting - Utrolig hva man kan lage hvis man bare er kreativ nok :)

Er det lov å stjele noen ideer?

JULEklem fra Ananas