lørdag 19. desember 2009

19. desember: Stjerner

Mmm, hva er vel bedre enn å poste ett innlegg etter en deilig middag og akkompagnert av Nordstoga og Kyrkjebø (på tv...)? Hihi, ja si det. Men nå sitter jeg og sambo på loftet med tente lys og et funklende juletre. Sambo har bursdag i dag og vi har gjort alt klart til jul.
Dagen startet med en lang og deilig frokost med laks, egg og rundstykker. Etterhvert fant vi frem pynt og satte på plass juletre mens julemusikken jomet i bakgrunnen. Vi pleier ikke å pynte treet så tidlig, men siden jeg reiser hjem til mine foreldre i morgen fant vi ut at det kunne være koselig å pynte til jul sammen før jeg reiser. Og koselig er det:)
Nå skulle jeg sikkert vist all den pynten som er på treet, men det får holde med stjerner laget av silkisleire. Disse er inspirert av en dansk porselen-maker som jeg ikke husker navnet på. Men hun lager i såfall noen porselen-stjerner som er ganske så lik disse. Da jeg så hennes stjerner syntes jeg de var fine, men tenkte at de må jeg da kunne lage selv uten å betale skjorta for de. Jeg sitter med skjorta ennå, så man kan si at det ble vellykket, hihi. Jeg har bøyet til oppheng i blomstertråd og festet på røde bånd.
Dere ser et snødekt tak baki der. Jeg sitter og ser på pipene og aner at de er altfor små for julenissen...glad jeg skal hjem til jul hvor pipa er større!Jeg har også fått en award fra snille Sylke i bloggen Lysstreif.  Hun er en kreativ dame som pusler meg stort og smått. Jeg har spesielt falt for kortdesignene hennes, bl.a med kirke og stjerne. Titt innom henne!
Denne awarden skal sendes videre til inspirerende blogger. En smule vanskelig, for hvem er ikke inspirerende? Jeg skal komme tilbake til hvem jeg sender den til når jeg har litt bedre tid til å blogge:)


Maya

4 kommentarer:

mi-rachel sa...

fine stjerner.
god tur hjem i julen!!

Nr. 21 sa...

Hei Maya! Lenge siden jeg har hatt tid til å se meg rundt i Blogglandia nå... Du har jammen produsert mange fine innlegg som jeg har gått glipp av! De jule-pakkene dine ser fantastiske ut!! Heldig de som får gave av Frk.Maya! :)

Sylke sa...

Bra at du er så kreativ at du slapp å selge skjorta :) Det er fint å la seg inspirere, og lage sin egen utgave - koselige stjerner du har på treet ditt!

Takk for ordene i bloggen min og her hos deg! Ønsker deg en god tur hjem. Har selv akkurat fått en student hjem og har laget god mat til henne - hun virket veldig fornøyd ;)

Solrosa sa...

Fine stjerner!! God tur hjem og riktig god jul, Maya!!!!

Klem fra Solrosa