tirsdag 8. desember 2009

8. desember: Malte snømenn

Før i tiden, altså for 8-9 år siden, begynte jeg med juletanker og julehobby i august! Ja, du leste riktig. I august startet jeg altså det ville firspranget frem mot julen. Jeg har heldigvis tatt til vett i senere tid og latt sommer være sommer(?) og jul være jul. Eller, jula mi varer som regel hele desember nå, men det er julemåneden så da er det liksom litt mer lov. Men i det skjønne året 2001, i august altså, satt jeg å malte disse snemennene her. Hvordan jeg i all verden klarte å male sne på en sådan årstid det fatter og begriper jeg ikke i dag. Nå tyner jeg det jeg kan ut av sommeren og har nærmest sommer frem til midten av november. Hmm, jeg har det med å protestere mot årstidene ser jeg...hihi. Boksen har jeg servietter i, mens den runde platen bare er til pynt. 

2 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Forstår at det ikke er bare meg som liker snemenn. Når du attpåtil maler disse i august antar jeg at du ikke akkurat avskyr dem du heller....

victoria sa...

Så flotte snemenn, flink var du... selv om du gjorde det i august.. hmm ja ja noen liker sol og varme andre snemen... he he ;)
ha en flott tirsdag
klem victoria