onsdag 9. desember 2009

9. desember: Juledekorasjon

Inspirert av Kristin Langebraatens bok (se siste bilde) for noen år siden lagde jeg denne nissemannen og grantre av vattkuler og silkisleire. Jeg hadde store tanker om å lage mange men det ble med denne ene. I år har nissen og treet fått selskap av fluesopp malt i fargerik kulør og en bitteliten fugl à la Rie Larsen. De står i en kakeform med masse sne rundt seg. Nissen har dessverre mistet en av skiene sine og stavene er løsnet, men jeg tror han har teknikken inne, tjihi. Ganske tøff nisse altså som står på bare en ski! Den lilla soppen ser sort ut på bildet og minner egentlig om en skikkelig giftsopp. Får bare håpe at nissen overser den og ikke tar den med seg hjem for et lite måltid. Skrekk og gru, får da håpe vi slipper noen nissebegravelse i løpet av julen!??!
Nå har jeg altså begynt å pynte på skjenken. Det skal bli noe mer etterhvert, men de kjem, de kjem. Her tar vi julen med stor ro i desember. (Får se hvor lenge det varer når julegaveninnkjøp startes...) I kveld skal jeg og sambo lage pizza og se på "Luksusfellen" på tv3. Kan ikke noe for det men jeg synes det er drivende underholdning og litt sånn moralprekende i samme slengen. Jeg blir litt mer oppmerksom på egen økonomi og bruk av penger. Og det tror jeg bare jeg har godt av, hihi. (Ikke sant sambo??).
(Ups! Update: "Luksusfellen" er visst erstattet med "superskinny VS superfat", men det går også ned på høygang:D )

Det er mange flere søte figurer i Langebraatens bok, her er noen av de i tilfelle noen har lyst til å prøve seg. Boken er fra 1998. En sånn snemann og fargerikt juletre kunne jeg tenkt meg!


Takk og masse takk for koselige kommentarer fra dere!:) Det er så hyggelig å lese det dere skriver og at noen faktisk leser juleprosjektene mine, hihi. Klem og klem til alla i hoppa!
Maya

5 kommentarer:

Solrosa sa...

Jeg leser til og med fra Warzawa! ;) Herlig!

alvorada sa...

Jeg leser fra Sognsvann! Kanskje ikke fullt så eksotisk som Warzawa men.. Er så god julestemning her inne på bloggen din, og veldig luksus med daglige innlegg :) Me like!

Jeg også digger Luksusfellen! Går det i kveld? Hurra, jeg trodde det var ferdig! Er så utrolig fascinerende å se hva folk bruker penger (de ikke har) på. Og så får jeg så innmarig god samvittighet av å se på, plutselig framstår jeg som verdens mest nøkterne og fornuftige i sammenlikning! :) :) ;)

marte sa...

Så søt dekorasjon :)

SuperMona sa...

får skikkelig julestemning av å lese bloggen din! Synes det blågrønne skapet ditt er direkte vakkert =)

victoria sa...

Utrolig søtt dekorasjon som alltid...
Lager så mye morsomt du... blir alltid i go humør av og titte innom deg maya... morro morro...
ha en flott kveld vidre
klem victoria