mandag 18. januar 2010

Flamingo nettbutikk

I et blad jeg kjøpte fant jeg reklame for en vidunderlig nettbutikk: Flamingo : kitsch, vintage og retro. De fører klær, vesker, smykker, interiør og andre duppeditter. Det er en overflod av kitch og gøyale saker her, og jeg har funnet mange favoritter. Prisen er heller ikke høy på de fleste varene så det kan godt hende det dukker litt "Flamingo" opp på loftet. Papegøyeputen synes jeg er råkul! Vil virkelig ha den, men sambo er ikke like begeistret, hihi. De herlige rammene i sterke farger er også en fulltreffer (Kanskje noe for deg Christine?). Den lilla er en liten magnetramme.

 Søte babuskhaer og andre små damer finnes også her.


Kjøkkenet skal tydeligvis fylles opp av farger og duppeditter. Forkleene til venstre er kanskje noe glade sydamer kan skape selv, men for oss andre holder det med et tastetrykk, vips så kan vi også piffe opp kjøkkentjenesten litt. De små søte dyrene er magneter, og hvem vil ikke tørke av kjøkkenbenken med kommende Fru og Herr Sverige?


De har også smykker og vesker, og for en som er både smykkoman og veskoman er jo dette et eldorado. Jeg vil gjerne ha en slik kassettspiller-veske, kjøre stilen helt ut på konserter eller på festival, hoho. Får stæsje på med et Poirot bartesmykke hvis festivalen er i Trønderlag:D

Og selvfølgelig, til Bambi elskere. Søte ting til dere også. Kortet likte jeg spesielt godt, kan godt ha en slik på hyllen selv om jeg ikke er den største bambifan. Både smykker og kort med forskjellige typer dyr fantes. Jeg tror jeg spottet ugler også...


Rare ting til å henge i taket og overalt ellers fant jeg også, litt sært kanskje med hengende dukker? Så sært at jeg synes det er kult, hihi. Den står i fare for å havne opp et eller annet sted her altså.


Og for virkelig å ta den helt ut: Hangdolls, hehe. En lampeskjerm med hengende dukker.Det er sjelden jeg sikler så mye når jeg titter innom en nettbutikk. Men her var det altså så mange rare, søte greier som jeg ikke har sett før at jeg falt pladask med en gang. Anbefaler for alle å ta en titt, de har litt mer moderate ting også:)
Nå skal jeg flittig lese videre her. Jeg har hatt en liten pause for å dra til tannlegen. Og skrekk og gru, her må det rotfylling til! Skrekk for både munn og pengbok det. Ikke rart jeg måtte glede meg selv med å titte inn i denne lille butikken. Haha, enkle gleder, gud så kjekt det er!

Maya

9 kommentarer:

Minmill sa...

Stakkers deg med tannen. Grusom opplevelse det med rotfylling og dyrt. Misunner deg ikke dette, frk. Maya.

Skjønner godt at du likte denne butikken du har funnet fram til. Av tingene du viser her falt jeg helt pladask for lampen med dukker. He he, for en ide. Hadde jeg hengt opp en slik her hjemme, hadde døtrene mine blitt helt ville. Jeg likte også forklærne. Med sånne forklær kunne jeg med glede vært husmor på heltid. :))

Takk for deilig inspirasjon, og lykke til videre med lesingen.

BlandetLoft sa...

Takk for tipset!!! mye gøy :-)

Lise C sa...

WOW!!! Tak for tippet. Hvor er det nogle fantastisk ting. Dem må jeg vist lige kigge på i aften :)

Silje Anette sa...

oioioi:) *klapper i hendene*
Takk for tipset :D
Silje

victoria (huset i byen) sa...

Tusen takk for tipset Maya her var det utrolig mye morsomt gitt... nei må ta en tur inn dit ja...
huff rotfylling er ikke noe særlig, og ganske dyrt... men flink du var som tok turen, selv har jeg tannlegeskrekk så det er alltid siste stedet jeg drar...
ha en finfin kveld
klem victoria

Christine sa...

åh, den butikken der er absolutt noe for meg, har vært innom og siklet før ja ;) masse masse fint :D

lykke til med rotfylling, det gjorde jeg i fjor og det er ikke no gøy.. hverken for deg eller for lommeboka :P

Kristine sa...

Du er ikke den eneste som har siklet på denne butikken nei...hihi! De har jo bare så utrolig mye kult..me love!!
Å så rotfylling da..huff, har dessverre vært gjennom den karusellen selv jeg..DYRT og ikke er det noe særlig å sitte der i stolen. Men samtidig får vi være glade for at vi har muligheten til å gå til tannlege ;-) Masse lykke til! klem fra meg

mette sa...

yes, i love flamingo. har handla der selv, og er s å fornøyd med produktene. god tirsdag til deg:)

erry sa...

Wow så mycket fint! Ramarna, speciellt den lila, är superläckra!!