torsdag 21. januar 2010

Inspirasjon bad

NIB har i disse dager oppfordret interiørbloggere til å vise egne bad. Jeg har ikke tenkt å blogge om eget bad, det er knøttlite og umulig å ta bilder av. Vet ikke helt hvor interessant det er å se bilder av en do og en vaskemaskin jeg, hihi. Jeg har heller snust litt rundt og lett etter bilder og styling av bad, bl. a fra det hellige, danske Boligmagasinet. Jeg kjenner ihvertfall at jeg har lyst på både ett og to og flere bad i  min fremtidige bolig etter å ha sett på bilder. Siden det neppe lar seg gjøre å ha så mange bad viser jeg inspirasjon her, slik at jeg kan koke sammen mitt eget fine bad når den tid kommer:). Og for alle de som ennå ikke har tatt en titt på NIB sine innlegg om bloggerbad. Ta en titt, herremin så mange lekre bad det er!!!

Here it goes:
Jeg kunne godt tenkt meg å ha gullvegger, et rundt badekar, og litt odde hjørner og kanter på mitt bad. Eller hva med et svært gullspeil på veggen som badet til under til venstre? Drittøft. Jeg har ei venninne som har kjøpt en mindre utgave av et lignende speil og hengt det på gjestedoen. Visstnok spraymalt rosa om samboeren ikke har ombestemt seg (hihi).

Alle bilder fra Boligmagasinet bortsett fra nr 8 og 13: Patric Johansson, 11: Sandra Lane ,12: Design*Sponge: Supermarket Sarah


Svart og hvitt er lekkert, med trær på veggen og egetlagd badekar. Fin blanding av minimalisme og stæsj.


Om svart og hvitt blir for kjedelig: hvorfor ikke lilla fliser? Kjempekult, men spørs om sambo mener det samme. Likte stolen også.


For å få litt farge på badet så behøver en ikke kjøre løpet fullt ut med knæsje fliser. Kanskje litt tøff tapet kan gjøre det samme. Uten å få tom pengbok. Jeg liker den litt avdempete stilen på badet til høyre. Litt retro og litt SPA.


Litt utradisjonelt med turkise fliser og vask i betong. Stilig synes jeg. Da vi var i Kina i fjor sommer hadde vi et bad med turkise, små fliser på golvet. Det var skikkelig fresht og ga et nydelig lys. Det fikk meg til å vurdere turkis i et fremtidig bad.


Litt romantikk kanskje? En utradisjonell måte å henge et dusjforheng på ihvertfall. Og kanskje det ikke bare er kongen som fortjener en plass på doveggen, hihi. Litt stilig med så mange bilder, så har man noe å se på om man skulle ha glemt avisa. Eller kanskje man kan ende med å føle seg litt beglodd...


Jeg digger dette badet på grunn av den store sinkbaljen (jada, det er vel et badekar, men det minner meg om da jeg var lita og bada i en liten sinkbalje) og de røffe bokstavene. Jeg kjenner at jeg hadde kommet til å følt meg ordentlig ren inne på dette badet! Skrubb-skrubb så får du en nuss.

Og for den (de av oss) som ikke har de største midlene til å piffe opp badet: gode, gamle wall-stickers brukt på kreative måter, en fresh lampe, fargerike håndklær og litt tapet på en hylle. Underverker for anonyme bad:)


Maya

18 kommentarer:

Anonym sa...

Så mange fine bad du! Får vårt eget til å virke en smule kjedelig, må jeg innrømme! Men speilet har blitt rosa, og det ble kjempefint på doen, så jeg er fornøyd der!! Ha det fint så lenge, satser på postitivt svar om juni på jobben din imorgen! Klem klem og god helg. Varm klem fra Eline

Sylke sa...

En ting er i alle fall sikkert: det finnes utrolig mye forskjellig, til enhver smak ;)

Når det gjelder badet ditt, kunne du jo vært med i konkurransen "Norges minste bad"... :)

Frk lykkelig med farge sa...

Elsket det badet med de lilla små flisene. det er min baderomsdrøm,må bare bli rik først(krysser fingrene) hehe. Kjekt med litt inspirasjon.
Ha en fin kveld.-)

Åpent hus sa...

Ah! her var mye lekkert. takk for presentasjonen. nyter bildene! klem, Åpent hus

Janne sa...

Oi, så mye inspirasjon du har funnet!!! Likte spesielt godt det badet med badekar, turkise fliser og tapet...lekkert!

Rosa sa...

Mye flott inspirasjon : ) Vi skal snart begynne på et helt nytt bad. Har lyst på en gjennomført stil nå...ikke bare bli ferdig for å få et ekstra bad. Så kanskje jeg får hive meg rundt på baderomsjakt : ) Jeg syns det lilla her var lekkert jeg...men det spørs om jeg får gehør hos mannen ; )

Elisabeth, innerst i veien sa...

Av en eller annen grunn har jeg en dragning mot vasker og kar i betong. :-)Du hadde funnet mye flott. Siden bad er såpass kostbart å pusse opp, er vi nok mange som går for det safe, nøyrale som kan holde i mange år.

victoria sa...

Herlig baderoms inspirasjon du viser her Maya... Fristende å legge seg i alle de badekarene..
ha en god helg
klem victoria

Kristine sa...

Hjertelig takk for inspirasjonsbildene! Siden vi er veldig på utikk etter vårt neste oppussingsprosjekt om dagen suger jeg til meg alt av inspirasjon som jeg kan finne :-D God helg til deg! klem fra meg

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Sort og hvitt er min store kjærlighet også, samt minimalistisk og ekstravagant som barokk i skjønn forening. Flotte bilder du viser med mye fin inspirasjon :)

Håper du får en flott helg. Jeg har bestilt sooool :)

Marthe sa...

Ja, takk til sinkbalje og bokstaver på badet! Det var min absolutte favoritt:) Takk for mange badegodbiter. Jeg skal, som deg, ikke vise vårt bad, til det er det altfor lite. Ville jo ikke fått plass til halve kameraet mitt der engang;)

God helg!

Signe sa...

Åh, nå lengtet jeg skikkelig til vi kan flytte og få oss et større bad. Det vi har nå er ca 1,5 kvm. Knærne går i veggen når man sitter på do.Hi,hi... Drømmer om noe a la de siste med alle de fine wall stickerne i knæsje farger. Det hadde vært noe! :-)

Fin blogg du har. God helg!

SavanneTreet sa...

Så mye herlig inspirasjon!! =)
Du har fått en award hos oss!! ta en titt innom =)
Klem M

Christine sa...

ble helt forelsket i det siste badet der jeg :D kjempelekkert og i favorittfargene mine :D

storeflittig sa...

hihi!
nå driver jeg og bruker lagreknappen. tror du og jeg bør slå oss sammen, og innrede bad! loooove it:)

tror sinkbadebalje og himmelsengdusjforheng er mine favoritter. samt gull. jeg elsker gull og sølv om dagen! glam glam glam!!

soisses sa...

i am a letter-fan! so i love the letters SOAP!!! great...

your blog is really lovely.

Anonym sa...

HVOR får man tak i de lilla mosaikkflisene?? :D

Maya: sa...

Hei Anonym! Jeg har rett og slett ingen peiling på hvor de lilla flisene er fra dessverre. Bildet er hentet fra Boligmagasinet i sin tid, så mulig det står inne på sidene deres, boligmagasinet.dk, eller så kan du kanskje kopiere bildet og sende det til de i mail og forhøre deg?
Bildet er sannsynligvis publisert i et av bladene deres, kanskje fra 2009 siden dette innlegget er fra 2010. Evt kan du jo sende bildet rundt til diverse kundeservice flisebutikker/levereandører og høre:)

Lykke til!

Maya