onsdag 20. januar 2010

Hylle og kommode

Jeg har en fasinasjon for Thomas Wold sine hyller og kommoder (de to øverste bildene). Jeg synes de er helt underbare. Det er jo helt fantastisk at noen kan tenke gjenbruk på den måten han gjør. Dette innlegget begynte egentlig med skaperverkene hans, men jeg slenger på litt fler hyller og kommoder også som jeg har liggende i mappa mi. Hyller i varierte former og med variert innhold, kanskje noe som passer i ditt hjem;)
Maya

10 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Shit..Det første bildet var helt utrolig fasinerende..Elsket uttrykket. Helt unikt. Hmm..Kanskje jeg skal prøve å gjenskape uttrykket her hjemme med en hylle eller 2?*skratt*
tusen takk for herlig inspirasjon.
TAKK:)

Klem på deg

Malin sa...

Så utrolig kule hyller ! Likte spessielt de tre som hang på den grå veggen. Tøft :)

Solrosa sa...

Så mange kule ideer! Og - vi har sånne stoler som på det nederste bildet etter bestemor og bestefar!!! Haha! Man får seg stadig noen overraskelser!

Jeg har en otfordring til deg. Den går ut på å skrive ned fem øsnker for våren!

Ha en fin kveld!!

Sol

Love Peace Pionies sa...

må også si at jeg fallt helt for det første bilde. takk for inspirasjon!!
klem

victoria sa...

Herlige hylle inspirasjon maya, likte første bildene veldig godt, men dessverre ingen vegger her til å ha hyller... Men har planer om å få tak på flere eplekasser og bruke de som hyller til sko i gangen, har en som nå rommer tepper....
ha en super kveld
klem victoria

idyll sa...

Så fine hyller.. Må jo si at den øverste rosa bare var helt fortryllende.. Men det henger nok i hop med rosafasinasjonen jeg av en eller annen grunn er smittet med:)

Kvinnse sa...

å for et fantastisk idè på det første bilde. Fikk lyst til å lage noe lignende :o)
Gleder meg til loppemarkedene starter opp igjen :o)

Minmill sa...

Hei på deg Maya, og tusen takk for lang kommentar i dag. Jeg sitter her noen minutter på bloggen nå, og hadde tid til å stikke innom deg. Jeg jobber egentlig litt overtid i dag, men jeg må ha noen avbrekk hvis ikke blir jeg sprø.

Det skapet som jeg har på bloggen fant jeg ut at koster den nette sum av kr. 5000,- Stønn, det er jo urettferdig. Men jeg får holde øynene åpne for noen bruktfunn istedet.

Det var jo litt av noen lekkerbisken hylle du hadde funnet fram til. Det var mye her jeg kunne tenkt meg, iallefall den gråvaskede kommoden med alle de små skuffene. Den appellerte til meg med en gang. Den koster sikkert 20.000,- :)) hi hi.

Nei, vi får lov og drømme og hente inspirasjon, det koster ikke noe. Så får vi strebe etter å lage noe som ligner da. Ønsker deg en fin torsdagskveld du loftskvinne.

Klem fra Minmill

Sanne sa...

takk for inspirasjon, er det noe jeg sliter med, så er det å finne et hyllesystem jeg liker. :) takk

erry sa...

Hyllskapelserna av Thomas Wold var verkligen superläckra!! Jag skulle vilja prova att sätta ihop något sånt själv... :)