fredag 26. februar 2010

Ooo, lykke!

På samme dag havnet det to godbiter i postkassa mi. Det ene var fargen min "Nude" fra Kulør, og det andre var fargerikt tøy fra en give-away jeg vant hos Idyll.  Tenk at dama har gitt bortet slikt et, ja, idyllisk tøy! Hihi, jeg synes det er kjempefint og har liksom løpt litt fra bord til bord for å se hvor det passer best. Jeg gleder meg sånn til vi får en større stue/spisestue, for da tror jeg fargebombene virkelig kan komme til sin rett. Se for dere et "Norden" spisebord fra Ikea (Jeg drømmer om et slikt bord nemlig...) i  et litt større rom enn vi har her, og med en skikkelig fargeklatt av en duk på toppen. Ooo, drøm og lykke:D Jeg er i en veldig oransje periode nå, så en duk med gedigne oransje blomster smelter hjertet mitt. Og blomster i blå nyanser er jeg svak for fra før, så jeg må si det var en meget bra give away for min del.
Her har jeg bare slengt kamera frem og tatt bilder, så da ble likesågodt bladbunken på stolene med på bildene, hihi. Men målet var altså å ta bilde av duken og M'en med litt "Nude" på. Jeg må si at jeg er fornøyd med fargen, men var litt overasket av at den var lysere enn jeg husker. Den ser litt lysere ut enn den er på bildene også. Jeg gleder meg ihvertfall til å male nattbordet vårt, tjobing! 
Den oransje duken skal få være slik den er, men den blå skal jeg fjerne rysjene på og klippe av en liiiten bit, passe stor til en pute. Jeg må jo ha en pute av et slikt stoff, så kan jeg titte på det heeele tiden.  Ay, ay caramba! Nå skal jeg suse videre her. Jeg driver nemlig og pakker til helgetur til en venninne. Hekletøyet mitt er med og jeg begynner å se enden på teppet mitt. Montro hvor mye lenger tid det tar før jeg blir ferdig...Jeg skal ihvertfall ta reisesyketabletter slik at jeg kan hekle på toget. Enden på teppet er så nær, så jeg driver nesten med sånn hyper-hekling for å bli ferdig. Det blir sånn ca 1 meter x 1,40, passet stort for to;)

God helg til alle sammen:)

Maya

15 kommentarer:

Fargelykke sa...

Så gøy med egen maling da:)

flott blogg du har forresten..

idyll sa...

Virkelig kjekt at stoffene falt i smak, og passer jo perfekt hos deg:)
Ha ei strålende helg!! Klem fra Idyll

Eline sa...

Ville bare inn og si hei, og ønske deg god helg. Reiser ttil fjells med en vennine selv i dag, så da får A og C kose seg sammen på skitur mens vi jentene er tur! Jeg leter forresten etter et sted jeg kan male med Nude, synes den er fin altså! Du er flink. Håper vi sees snart kjære, nå er det for lenge siden sist igjen... God helg iallfall- kos deg! Varm klem fra Eline

Briggs lekehus sa...

Hohoj! Kanonfarge!! Den ble skikkelig fin! Jeg skulle egentlig ønske de tok en av mine to andre farger, men pytt la gå. Fin den de til slutt valgte. fine stoff:-)

God helg til deg!

Blandet loft sa...

God helg Maya, kos deg på tur :-)

Pink Lady sa...

Hei!

Nydelige stoffer! Heldig du er:)

Håper du får en fin helgetur:) Her venter vi besøk.

Klem Pink Lady

Sylke sa...

Spennende med egen farge ;) Ha en god helg!

kardemomme sa...

Fargen din er helt nydelig Maya!
Bare så du vet det har jeg gått og pønsket på om jeg kan bruke den på et eller annet jeg også..Da jeg var liten var jeg så glad i den fargestiften i boksen som vi kalte hudfarge og den var jo som din Nude..Helt nydelig og delikat!
Det var så moro å være med på dette prosjektet :))Fredagsklem fra Kardemomme :))

MiaNostalgia sa...

Nude ser nude-lig ut :-)
Gøy med overraskelser i posten, og den blå duken synes jeg var flott og med en delig farge.

God helg til deg. Kos deg med hekletøy, togtur og venninne.

victoria (huset i byen) sa...

Så flott gave du har vært så heldig å få da.... passet jo perfekt, og malingen var kjempe fin...
og må så flotte finn leiligheter du har funnet fram

Ida Susanne sa...

For en duk..*ELSK*
Fantastisk..Super kul M lysestake på bordet også..Står bordet ditt litt på skeiva i rommet liksom? Så slik ut og jeg digget det*prøve ut her hjemme*

mette sa...

skikkelig fin farge! skulle gjerne fornyet et par ting her i hus med den fargen der ja....

till-vidas-ara sa...

Gillar du orange och vitt nu så kika in hos mig :) Hela väggen känns orange och vit, hihi och jag är såååå nöjd!!!!

Tycker färgen din ser kanonfin ut och dukarna var kanon!! Förstår vad du menar med ett större hus o dock :) Det skulle behövas för alla mina tokarier också, hehe...

Måndagskramar Lycke

Marthe sa...

Lykken står den kjekke bi:) Så heldig du har vært! Elsket det blå! Og fargen din er nydelig... sart og god:)

Kos deg på tur!

Klemmer fra Marthe

Lahra sa...

Nydelig farge på malingen og flotte duker!

Tusen hjertelig takk for tipa ang decoupage på bordet mitt. Jeg skal følge rådene dine når jeg får tid til å gå løs på prosjektet. Og vær du trygg på at jeg skal vise bilder når jeg blir ferdig :)

Klem LahrA