fredag 5. mars 2010

Jeg begynner å se lyset

...både når det gjelder vårlyset og det å få stua på plass etter at snekkerne har vært her og lagt ny parkett. Å huttemegtu for en jobb det er å sette og ordne alt på plass igjen. Vi har også skrudd et par møbler fra hverandre og pakker litt ned i esker. Alt sammen for å gjøre det klart til salg av loftet. Et salg jeg føler jeg har pratet om i evinneligheter, hihi. Men, jippi, siden vi har fjernet litt møbler og småtteri, så har vi altså fått litt mer plass også. Det fører jo selvfølgelig til at jeg benytter muligheten til å ommøblere og leke litt. Endelig har sambo sagt det er greit å flytte sofan over der tvn har stått. Så nå koser jeg meg med å flytte om på møbler som har stått på samme sted i snart 3 år. Sambo er ikke så glad i ommøblering nemlig, stikk motsatt av meg, men han har gitt meg frie tøyler den siste tiden vi bor her. (Altså frie tøyler de 2 månedene før salg, + den tiden vi bruker på å finne nytt). Jeg har ihvertfall benyttet muligheten til å "Nudifisere" en liten bokhylle og kledd litt av den med papir kjøpt på Pynt.  Det har vært morsomt å få fargen sin på et litt større møbel. Og jeg elsker blomstermønster i blålige nyanser. Jeg tror faktisk det er slikt mønster på de fleste av favorittene mine her hjemme.

Vi har fått en liten lesekrok i det ene hjørnet hvor sofan før har stått. Og jeg er så glad for å ha fått plass til et lite "lampe-tablå" eller hva jeg skal kalle det. Jeg har tenkt på det en stund, men det har liksom ikke vært plass til det noe sted. Man kan kanskje tro det blir for mye lys på et sted, men det trenger man jo når man skal lese i mørket, haha. Jeg fikk bare plass til tre, men kunne godt tenkt meg flere på et fremtidig tablå.

Slik så altså stua ut i går morges da jeg sto opp. Snekkerne var ferdige på onsdag. Vi fikk vasket bort alt støv og smuss onsdag kveld. Snekkerne har klart å knuse noe av tingene som sto i det grønn-turkise skapet da de skulle flytte det. Jeg ble litt snurt på sambo som hadde som oppdrag å fjerne alt som sto i skjenken før de kom. Vi kan nesten ikke legge skylden på snekkerne heller siden vi strengt tatt burde ha tømt skapet. (Jeg har en teori om at sambo lot vær å tømme det med vilje, som en stille protest mot alt jeg drar inn i hus, hihi). Jeg må si det er litt trist når ting man har hatt i flere år og er glad i ligger i tusen knas når man kommer hjem fra jobb.

I helgen skal vi til fjells og stå på ski. Det blir nok riktige fjolls til fjells tenker jeg siden jeg så absolutt ikke er en stødig skigåer! Jeg gleder meg mest til togtur, hotellseng og hotellfrokost, hihi. Det skal bli veldig koselig med en liten kjæreste helg kjenner jeg:)

Kos dere mye i helgen alle sammen!
Maya

17 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Er en vanvittig tøff leilighet dette her..Digger stilen din..Lampetablå må prøves ut..Likte jeg..
Også den hvite puffen..HERLIG.
Nydelig leilighet, blir nok ikke vanskelig å selge den vil jeg tro:)

Ha en nydelig helg snuppeliten.

KLEM

hverdagsgodteri sa...

Så utrolig søt den lille bokhylla blei, og ommøbleringa di ellers også.:)Så leit med det som hadde gått istykker, men du får ta det som en unnskyldning til å kjøpe inn noe nytt som du ønsker deg. Ha en herlig helg på fjellet da!

En fugl i hånden... sa...

Åh hvor fint, I har det Maya - virkelig herlig stil og smukke farveklatter i det hvide og lyse. Det er lige min smag!

Harmonisk lykke/Christine sa...

For en koselig leseplass du har laget! Og så spennende med salg - Lykke til!

Ønsker dere en riktig koselig kjærestehelg på fjellet. Kjenner at det snart er på tide at mannen min og jeg gjør det samme :)
//Christine

Hege sa...

Aiaiai! Så tøft loft! :) Elsker detaljene i interiøret. Er svak for "helhvitt" med skikkelig retro fargeklatter selv. Ikke like enkelt å gjennomføre bestandig, og spesielt når man har sånne mannemenn som synes alt skal være praktisk og meningsfylt av det man putter inn i leiligheten... Hæ?? Fikk for første gang skryt i går av min mann for noen lys jeg hadde dekorert med i stua...WOW! Lever lenge på den ;p

Ha en flott helg på fjellet *misunnelig* :)

Gunn sa...

Så flott den kroken ble med lenestolen..og ikke minst den fine hyllen!

Sånne uhell har skjedd titt og ofte hjemme hos oss, men det tok raskt slutt etter jeg holdt på å miste tv'en (som forøvrig er min) i gulvet når vi ommøblerte.. Da var det plutselig en som var veldig enig når jeg foreslo at vi kanskje skulle bli litt mer forsiktig med tingene i leiligheten..selv om 75% er fra loppis og kostet praktisk talt ingenting :)

Håper dere får en kjempehelg på fjellet!

Lahra sa...

Loftet deres er så trivelig!! Men jeg er helt sikker på at dere får det like trivelig om ikke triveligere i deres nye hjem - flinke du!

Ha en fantastisk flott ski og hotell helg - hørtes herlig ut!

Klem LahrA

Sylke sa...

God helg, man kan ha mye glede av skiturer selv om man ikke er helt stødig på ski ;)

Klem fra meg!

Anonym sa...

Hei!! Så utrolig koselig du har det!! Likte den rundt puta di så kjempegodt, har du laget den selv? ,mvh Anita

Miss-handy sa...

Nude-fargen din er altså så fin!! Skal prøve den når jeg går løs på malerkostene igjen:)
Ha en super helg på fjellet!!

Kokosbolle sa...

Dette ble utrolig fint! Loft er så sjarmerende, jeg må nok snoke litt i bloggen din for inspirasjon til å pusse opp loftsstua vår.

till-vidas-ara sa...

Härligt med lite ommöblering då :) Hoppas verligen ni finner den perfekta bostaden till ER! Ska bli spännande att följa eran flytt och allt det för med sig :)))

Sportlovskramar Lycke

erry sa...

Så mysigt det blev i den lilla läshörnan! :) Snyggt med ny parkett också.

Ska bli spännande att se ert nya boende så småningom, och vad du hittar på med det! :)

Ha en fortsatt fin helg!

Solrosa sa...

Å, nå håper jeg du koser deg veldig på fjellet! Jeg er hjemme og "tar igjen" litt blogging. Har vært fraværende ei god stund nå pga jobb og andre ting.

Dere har det så fint!! Du er så flink til å ordne og fikse og pusle! Jeg blir inspirert! Selv venter jeg nå på at håndverkere skal fike en sprekk i veggen. De må sage ut av gipsplatene og sette inn nytt... Gleder meg ikke akkurat. Det blir nok litt støv... Heldigvis dekker entrepenøren alt, også vasking. Jobben vår blir å pakke vekk så mye som mulig og det er jo en ganske stor jobb det også. Håper bare alt re ferdig før påake med riving og snekring og sparkling og maling... Reparere-reparere. Ser for meg at vi må bo hos mine foreldre mens det hele foregår, for her blir det jo egentlig en liten byggeplass!

Vel, koselig å være innom bloggen din igjen, søte Maya!

God kjærestehelg videre og håper du får en fin uke!

Klem fra Sol

victoria (huset i byen) sa...

Herlig lesekrok maya, likte det veldig godt også lampetablået.... herlig...
håper du har hatt en super helg
klem victoria

Ting som gjør en glad sa...

Fantastisk!!!

Karen Marie sa...

Hvor ser det fint ud, dejligt at få lov til at lege lidt også selv om det kun er for en kortere tid;0)