mandag 8. mars 2010

Mønstermandag

Helgens skitur er tilbakelagt, og her sitter jeg med en forstuet tommel. Slik kan det altså gå når man sjelden går langrenn og farer ned bakkene som en annen tulling. Jeg kan alltids skylde på snøscooterne som suste oppover bakken da jeg var på vei ned. Men jeg skal ikke det. Bare litt kanskje. Jeg er ikke så stø i skigåing, så da jeg satte ned bakken og så snøscooter nr 1 fant jeg ut det var best å stanse slik at jeg ikke plutselig havnet i scooterens kjørebane. Det endte selvfølgelig med knall og fall, heldigvis ikke rett forran snøscooteren, men rett ved siden av. Opp igjen. Nytt forsøk. Setter litt fart, og ser at scooter nr 2 er på vei opp bakken. Litt mer skjelven prøver jeg å stanse nok en gang. Ene skia under den andre, og jeg på tryne nedover bakken. Skjelven i bena og skjelven i underleppa reiser jeg meg og ser at sambo står ved enden av bakken og venter på meg. Når jeg endelig kommer ned til ham ser jeg mitt snitt til å synes synd i meg selv. Voksne damer kan jo ikke sitte midt i en bakke og gråte for seg selv må da vite! Selv ikke om det gjør aldri så vondt, hihi. Sambo er ikke helt forståelsesfull med en gang, han tror jeg bare har ramlet på en fjong måte visstnok. Men når han ser den blå og hovne tommelen og får min lange beskrivelse av hvor fælt og vondt det var å slå seg fullstendig helseløs på hard og glatt sne, da skjønner han at jeg slettes ikke fjonget meg oppi bakken. Jeg på min side er litt satt ut av hvor handikappa man blir av å ha en tommel ute av funksjon! Det skulle man ikke tro. 
Jeg kunne kaldt dagen i dag for monstermandag, på grunn av tommelen og en mørbanka kropp. Men jeg kaller det istedet mønstermandag for alle de glade mønster og farger jeg har funnet på nett! Hurra! Jeg blir glad igjen av disse:D Noen flere som har hatt kjipe skiopplevelser i år?

1 og 2: Roland Persson , 3 - 6: Polly Wreford, 7: Joanna Henderson, og 8: Sandra Lane.

Maya

14 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Huff nei det er nok ikke godt...jeg klarte og få tommen ut av ledd en gang...heller ikke godt:(
Det er bra du fant noen flotte mønster som kunne muntre deg opp:)
kos deg
eddaKlemmer

Châtaigne sa...

å nei, å nei, så kjedelig å ende skituren på den måten! Du har min fulle medlidenhet. Men det var noen nydelige mønstre du hadde funnet - likte de veldig godt:-) Ha god bedring av tommelen på kvinnedagen. Hilsen fra Kastanjedamen

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Var ikke i år, men jeg klarte å ligge med snowboardet i lufta og ryggen nærmest bakken etter å ha hoppet på et hopp. En iskuppel å lande på gjorde ikke saken bedre når jeg ladet på halebeinet. Klarte så vidt ikke sitte i bilen på veg hjem. Vet enda ikke om det ble brukket eller ikke, da jeg ikke sjekket det opp siden det er ingenting å gjøre med alikevel. =)

Flotte mønster fu har funnet by the way. Og god bedring!

Eline sa...

Dere er søte begge to! Gleder meg til å sees igjen, håper det blir snart!! Klem

Sylke sa...

Du har virkelig vært uheldig! Har selv ikke hatt noen spesielt kjipe skiopplevelser denne vinteren, men har da også falt noen ganger, spesielt i begynnelsen av vinteren! Har trent meg opp sakte og faller nå ikke så ofte lenger. La deg ikke skremme av denne dumme opplevelsen - prøv igjen en annen gang ;) Det er så flott når man kan "erobre" vinternaturen! Har selv utrolig mye glede av skiturer og lærer stadig noe nytt!

Klem og god bedring ;)

smilehull sa...

Huff, hørtes ikke godt ut! Jeg overlevde heldigvis skituren vår, men det gjorde ikke mobilen min...en blir jammen handicappa uten den også!

God bedring fra meg i alle all:)

victoria (huset i byen) sa...

Huff og huff maya det hørtes ikke godt ut, men bra du munterer deg selv opp med litt mønster på nett ;) gratulerer med kvinnedagen og masse god bedring til tommelen...
klem victoria

Rosetrend sa...

Så bra du kan vri det negative til noe positivt!! Håper det nå går bedre med tommelen ihvertfall. Er man litt handikappet uten en tommel? DU har ikke akkurat mistet tommelen, men den er vel kanskje ikke helt brukende til noe for øyeblikket.

Mine skiturer er kun forbehold påsken. Du kan tro jeg er en god skiløper når jeg "så" ofte setter skiene på beina!

Helgen her i gården ble heller tilbringt i Trondheim. Det er litt godt med litt avveksling fra en by til en annen, tross at man er i samme landet.

Go bedring med tommelen, og takk for inspirerende bilder :o)

Minmill sa...

E du norlændig du? Jeg tror iallefall det etter dialektskrivingen din hos meg. Det er rart, jeg tror at alle snakker bokmål i blogglandia, men vi er visst en fargerik dialektgjeng. Tenk om vi kunne lagt ut kommentarer og innlegg muntlig. Det hadde vært morro.

Jeg har ikke hatt noen store skitabber i år. Men jeg trynte med slalomskiene i helgen. Og var fordi jeg skulle tøffe meg for en venninne. Jeg skulle renne opp på en kant og stå og vente på henne, men kanten var litt for høy, så der lå jeg og kavet. Det var heldigvis ikke så mange som så meg. Jeg skal kjøpe meg hjelm denne uken. Jeg er så glad i fart, men ser at jeg burde ha litt mer beskyttelse. Et fall kan jo være rimelig hardt hvis farta er stor.

Jeg liker mønsterene du har funnet. Skulle ønske jeg hadde mer av dette hjemme hos meg. Ha en fin tirsdag og håper du er litt bedre i tommelen din. Klemmer fra Minmill

vigdis* sa...

*god bedring med tommelen! herlige mønstre du har funnet her! likte spesielt godt den gule puten med de hvite blomstene* v

Marthe sa...

Huff og huff, stakkars tommeltotten... Man blir fullstendig satt ut av å "miste" en finger. Man legger virkelig merke til hvor avhengig man er av alle ti! Innmari morsomt skrevet!:) Selv om det kanskje er fælt å si med tanke på utfallet?;)

Jeg er livredd for å stå på nedoverski, men bortoverski går noenlunde greit. Har hatt en del knall og fall, men heldigvis ingen brudd. Bank i bordet!

Du spør hvor jeg har fått stoffene mine fra. Det meste er nok fra Kaspara;) Har fått en del biter av henne. Så har tante funnet en del til meg. Føler at jeg aldri kommer over de helt store kuppene, det er som du sier helt støvsuget for stoffer i oslo.

Håper du har det fint! Jeg leser hvert bidige ord du skriver og blir alltid glad for et nytt Maya-innlegg:)

Klemmer fra Marthe

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Morn morn.....
ja om en mnd er det andre tider:)
vurderer om jeg skal til Birkelunden og stå på søndag:)
Ja...har laget flere påskegg med roser og stasj og et annet mønster....kommer innlegg senere om de:)Det er vel straks første loppemarked nå??:)
ha en fin dag
eddaKlemmer

Patina-H sa...

Uff då, stakkars deg, har visst berre hatt positive skiopplevingar eg i år, men så likar eg no godt og stå på ski også ;)
Herlege mønsterbilder !
God bedring med tommelen ;)

Pia sa...

Kjipe skiopplevelser i år?? Jeg har kjipe skiopplevelser alltid. Håper tommelen kommer seg!