torsdag 18. februar 2010

Papireldorado og ny kopp-glede

Usjameg, det er ikke alltid så greit å ta bilder på et loft. Lyset kommer fra de merkeligste vinkler og jeg har stort sett bestandig problemer med å ta bilder av sofa og bord siden lyset strømmer ovenfra. Hjelper ikke at sofaen er mørk og bordet hvitt heller. Noen kan kanskje huske at sofaen hadde et hvitt trekk en stund, men det er lenge siden det okkuperte sofaen. Men putene derimot, de okkuperer fortsatt, hihi. Jeg forsøkte egentlig å få frem hvor fint fargene i papiret som ligger på bordet står til resten av stua. Men papiret vises jo knapt på bildet. Derfor har jeg forsøkt å ta et nærbilde også. Av og til tar jeg meg nemlig en tur til Bikuben som ligger i Strømmen. Bikuben er en scrapbook-butikk, og jeg bruker bestandig timesvis når jeg er der. De har så mye fint papir, klistremerker og rub-ons at jeg konstant går og sikler, og har hjerteslag som er langt over hvilepuls når jeg er der. For litt siden var jeg og oppdaterte papirbeholdningen min med nye farger og mønstre, og det er "nyhetene" som ligger på bordet. Bikuben har også en velfylt nettbutikk som jeg anbefaler for alle papirglade!

Papirene skal brukes til å oppdatere et lite møbel vi har. Jeg lurer veldig på hvordan det blir, for det kommer nok til å bli et mye mer fargerikt møbel enn hva vi er vant til her i huset. Hos oss sitter fargene i tilbehøret. Møblene har stort sett relativt nøytrale farger. Så jeg krysser fingrene for at det blir bra:) Bildet til høyre viser en kopp fra det nye serviset vårt. Kjøpte fire kopper med underfat og asjett for 50 kroner på marked i helgen. Vi var to damer som så serviset samtidig, så vi delte det mellom oss. Egentlig var det 8 deler. Litt kjipt å måtte dele, men det holder jo til små kaffeslabberas. 

Her skal batteriene lades til arbeidshelg. Formen min går opp og ned, ene delen av dagen er jeg slapp og har vondt i hals/nese, andre halvdelen er jeg plutselig i fin form. Sånn har det vært i noen dager nå, så jeg må si jeg blir en smule forvirret. Sitter som et stort spørsmålstegn, hihi. Håper bare jeg holder meg i superform hele helgen, hvis ikke kan det bli en lang helg gitt. Håper alle som er innom har det helt fint og er (sikker på at de er) friske:D

Maya

18 kommentarer:

Passelig dose sa...

Dååån! Så fine kopper. De er et sånt servise et jeg legter etter og håper skal dukke opp veldig billig i en bruktbutikk eller et loppemarked der jeg får kloa i det.

Ninas Drops sa...

Hallo snuppalura=)
Hepp...så fine papirer du har fått tak i...nam...til å spise opp vettu.
Også likte jeg veldig godt de nye koppene du måtte dele (grrr)...Kunne jo delt dem med meg=)
Hihi...
Og du å du, for en kuli leilighet her under...tenk om du kunne kjøpt den da...da ville jeg ha kommet på teslabras der..ai ai..
Oki, my dear. håper formen blir bedre fort. Fort!!!
Får gå og forberede meg litt for innrykk av 4 stk hungry kids jeg nå...kanskje støvesuge litt..boooring...eller kanskje vente til hr D kjem hem att...jepp...gjør det jeg..så kan jeg titte litt rundt mer...
Gleder meg til å se hva du får laget av alt papirgodiset.
Klem
Dropsa

KIRKEBY sa...

Hej. Du har nogle fantastiske, farvestrålende puder i din sofa. De minder mig om sol og sommer:-)
Mvh Maria

Sylke sa...

Fint papir i flotte mønstre og farger! Spennende å se hva det blir! Skal du til med decoupage nå?

Maren - midt på jorden sa...

Så fin kopp! Veldig bra at dere kom til en så diplomatisk løsning at dere delte serviset mellom dere - det er håp for fred i verden:)

God bedring!

Ida Susanne sa...

ååå, blir så glad av å titte innom deg, du har så mange gøye ting..Og den koppen..Den vil jeg ha*skratt*
Super kul er den:)

mette sa...

åh, masse deilige farger og mønstre... skikkelig innbydende!

victoria (huset i byen) sa...

Åååå så flott kopp, skjønner godt at det var litt leit å måtte dele... men men... og herlig samling av puter, og vakkert papir... hmmm har jo en vennine på strømmen så kanskje jeg må avlegge et besøk så jeg kan hale ho med på bikuben, hørtes virkelig flott ut...
ha en fin kveld og arbeidshelg
klem victoria

Janne i Fagerlia sa...

Blir spennende å se hva slags prosjekt du skal bruke arkene til.....

MiaNostalgia sa...

Herlige kopper du fikk tak i, og masse fine papirer. Bikuben er et "farlig" sted å være - i allefall for økonomien. Jeg kan gå der en hel dag og titte - og ender opp med å kjøpe alt for mye hver gang :-)

Ha en fin torsdag - og snart helg.

Christine sa...

ingenting er som litt nye papirer ;) har en venninne som driver scrappebutikk her i stavanger, og det er alltid en dyr affære å gå inn dit.. nå scrapper jo jeg i tillegg også, og da må man jo hvertfall ha ALT :D

elsker forresten sofaen din, alle de herlige putene :D

Color Joy sa...

Så mange herlige ark!
Man kan vel aldri få nok av det:):)
Masse lekre puter du har!

Ha en god helg!

Miss-handy sa...

Så masse herlig papir, da!!
Likte veldig godt det lyseblå øverst til venstre.
Håper du får en fin, frisk helg:)

storeflittig sa...

hei!
utrolig fin papirglede:)

og blir så glad av å se sofaen din med alle de herlige herlige herlige putene.mmm det er så fint, altså!

håper du får en god uke!

erry sa...

Koppen är helt ljuvlig och jag älskar alla dina fina kuddar i soffan!

Väntar med spänning på att få se vilken möbel pappren ska användas till...

Kamille sa...

Heisann!

Fine koppar du har fått tak i. Liker dei glade papiret du har fått tak i, skikkeleg vårstemning:)
Putene i sofaen din er bare heilt vedunderlige,heilt etter min smak.

Ønsker deg ei flott veka!
Helsing Kamille

till-vidas-ara sa...

Hej fina Maya! Jag tycker det alltid blir fina bilder hos dig!!! Du är ju så vansinnigt duktig på att kombinera färger och sådant, så det ser alltid underbart ut på bilderna - men jag förstår hur du upplever det! Papprena är jättefina och jag blir nyfiken i en strut på denna möbel! Koppen var kanon också! Jag gillar gult och orange allt mer, så den hade gärna fått stå hemma hos mig med!
Det är många underliga förkylningar som går nu - just sådär att det är uselt ena dagen och bra nästa, barnen hade sådant häromveckan och jag är frisk nu, men känner mig eländigt risig varje morgon - blir inte klok på det; ont i kroppen och frusen, stel..grrr..., men det lättar upp framåt dagen oftast!

Tisdagkramar Lycke

Rikke sa...

GLeder meg til å se det ferdig tapetserte møbelet :D

Jeg får sånn miste-pusten-det-var-fint-følelse av å gå i papirbutikker. Men jeg klarer aldri å kjøpe noe, for jeg tenker alltid: -Det er for lite til å få noe ut av. Også kommer jeg hjem og angrer...