onsdag 17. februar 2010

RåFinn

Det er selvfølgelig en råfin leilighet funnet i Finn's billedarkiv jeg snakker om. En utrolig lekker leilighet etter min smak! Den er faktisk i vår prisklasse også, men siden vi ikke skal flytte riktig ennå antar jeg at denne lekkerbisken ikke blir vår. Litt for liten er den også, og mangler veranda. Siden vi har veranda her vi bor nå skal det ganske mye til for at vi kjøper ny bolig uten det. Bortsett fra det så har denne leiligheten nesten alt jeg drømmer om.
Se de fine golvene, den peisen og litt av den gamle muren (?) som vises i hjørnet. Folka som bor her kan jo innredning også, hvis det ikke er en stylist som har sust tryllestaven sin over da.
Flust av søte og spennende løsninger som f.eks soverommet med dobbeldører til stua.

Kjøkkenet er en stor drøm: god plass til spisestue og med peis! Legg merke til benken under vinduet og de digge stolene rundt bordet. Montro om de følger med salget? Hihi.

Badet taler for seg selv. Fy flate så kult med tømmervegger! Gjett om det er kjipt at jeg skal jobbe i helgen, da kan jeg ikke gå på visning. Selv om vi ikke skal kjøpe ennå, kunne jeg godt tenkt meg å rusle innom dørene og bare titte litt:)


Leiligheten ligger her.

Maya

17 kommentarer:

Kristine Dall sa...

Dette var rått! Elsker sånne grove vegger som bak peisen og på badet, men det fikse lyset over bordet i stua kunne jeg styrt meg for :P Kreativt da! Jeg driver å limer litt selv da vettu, men det superlimet jeg bruker er best til småting, og jeg skulle hatt et kraftigere ett. Jeg limte på en bakdel på noen knapper i går, og klarte ikke vente med å prøve dem til de var tørket. Haha. det blir jo litt søl på kanten og slikt, så begge øredobbene satt bom fast i ørene mine!

Jeg må takke for awarden jeg fikk for ei stund siden også. Selv om jeg ikke har tatt utfordringen som følger med ennå er jeg veldig takknemlig. Takk takk :)

mi-rachel sa...

fytti grisen så rått!
takk for titten.

Snuskebassa sa...

Knallbra leilighet!
Jeg elsker å gå inn på Finn å kikke på hus. Enten dt er rustikke slott i Frankrike, Rådyre leiligheter på Bygdøy eller ei tømmerkoie langt inne i skogen.

Det var en skikkelig lekkerbisken du hadde funnet ihvertfall.
Klem fra Liv

Christine sa...

wow, det var en rå leilighet :D full av kule detaljer :D me like!

Emma Julie sa...

Elsker badet på den leiligheta! Utrolig stilig! Denne leiligheta hadde vært noe:)

Camilla sa...

åå..den var jo kjempe fin :-) tenk at de faktisk vi selge :-o

Briggs lekehus sa...

Stilig! Digget stuebordet!

Og knaggrekken din var knall! Takk for kompliment ang reportasje. Kjekt det:-) Jepp, har laget det neshorn bildet en stund tilbake.Har faktisk også laget en knaggrekke av elefatnhoder. men din var tøffere:-) Og ja, du har mye fint turkis!!

Eva sa...

Jeg bodde i den leiligheten for ca 10 år siden og savner den ennå, selvom den ikke var så fin da som den er nå.Takk for titten! :)

Minmill sa...

For en lekker leilighet. Her hadde det jo bare vært å flytte rett inn. kanontøft!!!

Skjønner at dere ikke kan kjøpte denne, siden størrelse er feil. Ha is i magen....plutselig er det deres tur.

Klem

Marlene sa...

Fantastisk leilighet!!!
Elsket muren i stua!

Og dyreknaggen din, den er jo bare helt superkul!

Veldig fin blogg du har, her liker jeg meg godt!
Ha en fin dag!

Sylke sa...

Kanskje du må kjøpe likevel - du høres ganske "forelsket" ut ;)

Rosetrend sa...

Åh, for en rå leilighet!! Gjennom din bildeserie byr den stadig på postitve overraskelser. De som har innredet den har i hvertfall peiling på hva de gjør.

Syns forøvrig det var en fiffig ide med den dyriske knaggrekka!

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Så tøff den var. Digger den rå murveggen ved etasjeovnen, glassdørene inn til barnerommet og veggene på badet. I love i love i love :D

Janne sa...

Rå lekker var den, kult med de grove kontrastene som er brukt. Lekkert;);)

Kjøpe?? hehe

Fiin dag til deg,
Klem

Hege - BOLIGglede sa...

Råfin leilighet, men husk at du kan få det like fint:) Det er kun en beliggenhet man kjøper. ALT annet kan gjøres noe med etterhvert..;)
Digget de tømmerveggene på badet!

Tilda B. Hervé sa...

this wooden bath is absolutely great!!!

till-vidas-ara sa...

Woaw!!! Underbart!!!

Kram Lycke