tirsdag 16. mars 2010

Oppbevaring av smykker

Et lite avbrekk fra dagens lesing endte med at jeg ble sittende med bloggen og laste inn bilder gitt. Men jeg fikk litt lyst til å vise noen av helgens bruktfunn "in action". 
Paletten, det ødelagte sjakkbrettet og en ramme endte altså på kommoden på soverommet. Der ligger/henger favorittsmykkene mine, de jeg bruker mest akkurat nå. Den oppmerksomme leser kan se at det ligger mange blomsterøredobber der. Og de har jeg rett og slett en liten crush på. Jeg kan nesten ikke motså å kjøpe et par når jeg finner noen nye. Det går i blomster i brosjer også. Grønne fingre har jeg ei- men blomstersmykker elsker jeg!

Det grønne/turkise makrame-smykket kjøpte jeg hos Hverdagsgodteri før jul. Det elsker jeg også, og henger til stadighet på armen min. Synes fargene er skikkelig freske (som vi sier i nord). Hun har flere armbånd og smykker i blogshoppen sin for den som er fristet. Og papegøyene kjøpte jeg nylig på Accessorize. Sistnevnte er også i min "elsker"-kategori. Gullrammen med mennesker inni er et reiseminne sambo har fra India. Endelig passer det liksom inn et sted, hihi.
Nå skal jeg lese litt igjen. Back to school!

Maya

13 kommentarer:

Passelig dose sa...

Så lurt å bruke "malingsblandepaletten" til smykkeoppbevaring. Hvis jeg bare kunne huske hvor jeg har lagt min, kunne jeg kopiert deg ;-)

Bella sa...

Skikkelig herlige farger og delikate bilder. Jeg er smykkegal og får aldri nok av glitter og fine farger, sukk!

Papeøyeøredobbene ga meg skikkelig flashback til 6. klasse; permanent og eksotiske fugler i ørene var et must. Papegøyer vil jeg jammen ha nå også (men kanskje ikke permanent).

Lykke til med lesingen!

Pink Lady sa...

Fint at du tok et lite avbrekk fra lesingen for å dele noen bilder med oss:)

Da blir jeg glad!

Klem Pink Lady

Dagny @ Beautiful Living sa...

Fresht display! Likte det grønn/turkise smykket!

Rosetrend sa...

En pause i lesinga må til! Du har så mange smarte løsninger på ting! Liker rammen og bruken av den. Ser ut som du har funnet blomster som funker for deg, og en måte å ivareta de på :o)

Solrosa sa...

God lesing, Mays-søte! Så fint med smykker. Jeg har litt pynte- og interiør-vegring for tida. Venter på snekker som skal fikse noe her og gidder ikke ordne noe før etter han er ferdig... Burde vel pakket ned alt som må bort før han kommer, da... Hm. Litt slitsomt, men da blir jo det han skal fikse bra i alle fall og de vaker stue og kjøkken etterpå! :)

Kos deg masse!

Klem fra ei sol

Marielle sa...

Hei.
Liker bloggen din veldig godt, du har mye fine ideer og er en god inspirasjon!
Siden du liker blomstersmykker bør du jo sjekke ut Eplabutikken min happykoala, stadig vekk nye ting der! ;)hehe.
Ha en fiiiin dag videre!!

Kari T. sa...

Heisann! Er stadig innom bloggen din og blir inspirert! Den er derfor en verdig mottaker av The Sunshine Blog Award! Ha en super dag. Hilsen Kari

Fishermans Daughter sa...

Herlig! har også dilla på øredobber og kan liksom ikke gå forbi når jeg har sett meg ut et par :)
Veldig, veldig fin blogg :)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Love love looooove papegøyedobbene. De var jo rett og slett til å bli happy av :D

Marlene sa...

Jeg elsker det grønne armbåndet ditt!
Så fresht!
Ha en finfin fredag!

mi-rachel sa...

å jeg bare liker så godt bildene dine. masse farge og digg for øyet.

salige lavendel sa...

Friske bilder du har knipset.