fredag 9. april 2010

Happy weekend! A splash of colour

Engelske titler skal ikke bli en vane, men det klang så fint i ørene mine, hihi.
Den som våger å ha litt knalle farger på veggene sier jeg bare. Jeg er ikke en av de, men det ser unektelig herlig ut i stylisten Irina Graewe's hender. Det er kanskje ikke så praktisk med en bunch paraplyer liggende på golvet som i bilde nummer 2, men stemningen i bildene kan man alltids forsøke å gjenskape.
Hva med dere, noen som våger seg utenfor "Hvite-vegger" kategorien? Hadde vært morsomt å se bilder fra hjem med fargerike vegger:) 

Maya

11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he ...nei tørr nok ikke det...det får holde med farver i interiøret:)
På søndag er jeg i Birkelunden:) så hvis du svinger forbi får du si hei:):)
god helg Maya:)
eddaKlemmer

Mimilie sa...

Jeg hadde definitivt gått for mer farge på veggene hvis ikke det var for at alle vegger i denne leiligheten vi leier har panel eller brystningspanel. Vi har malt en rosa vegg på rommet til datteren, ellers er det hvite nyanser det går i. Spesielt kjedelig at stua har brystningpanel, for det går ikke å sette opp en tapetvegg engang. Men når vi kjøper skal jeg ha slette vegger og DA blir det farger, hehe:)

Herlig inspirerende bilder du har lagt ut, likte spesielt turkist og lilla, mine yndlingsfarger. God fredag!

Anken sa...

Hehe, morsomt med disse stylingbildene. Litt upraktisk med alle paraplyene ja :) Jeg la ut et inspirasjonsbilde for en tid tilbake også, av en spiseplass med en HØNE som vaglet rundt....ikke så praktisk i obos-leiligheten min, nei.
Jeg er utrolig glad i farger og skulle gjerne malt veggene knæsje, men jeg tør ikke helt ta skrittet. Gjesterommet/arbeidsromemt mitt er har en mørk lilla vegg, det er det nærmeste jeg har kommet. I stedet blir det knæsje farger på møblene i stedet.

Christine sa...

herlige bilder :D om jeg hadde hatt min egen leilighet så hadde det nok blitt masse farger på veggene mine.. kanskje ikke bare i form av maling, men jeg er jo veldig svak for tapeter i alle regnbuens farger også :D

Pia sa...

Likte godt den blåfargen der!
Vi har en knall-grønn kjøkkenvegg. Og da mener jeg KNALL!

Maren - midt på jorden sa...

Fine bilder! Hjemme hos meg hadde vi faktisk knall rosa vegg i stua i flere år:) Det funket kjempefint, og ble alltid spesielt morsomt sammen med rød julepynt i desember. Nå har veggen blitt lyseblå:)

atinybitofheaven sa...

ååå- så kult.. jeg drømmer om knæsje vegger en dag.. men det fær bli en annen gang, et annet sted.. i denne leiligheten funker det ikke.. tror jeg må flytte til england eller nederland..;-)

ha en flott helg:) gode klemmer

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nå er det bare hvite vegger hos oss, men etter 8 år begynner behovet for noen malingsstrøk å melde seg. I min første leilighet hadde vi både blått, gult og grønt. Jeg skrev forresten om det i dette innlegget: http://innerstiveien.blogspot.com/2010/03/min-frste-leilighet.html

Anonym sa...

De rosa veggene var fantastisk fine!

mi-rachel sa...

kul tittel da.
da kan en jo slenge seg på litt engelsk!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann...
hva er det du sier...er du fra Brønnøysund??Maria mammaen til Bertine er min tremenning...hele Ylvingen er jo i slekt:)Jeg har jo bodd på den øya slik til og fra opp gjennom:)Hele slekta er der fra...tilbake fra mine oldeforeldre:)
Dette var jo gøy da Maya:)Verden er ikke så stor...ja ja ikke Norge ihvertfall:)
Er det loppis i dag på deg?
Kos deg masse
eddaKlemmer til deg:)