søndag 23. mai 2010

Jeg nyter

å være ferdig med eksamen og at sommeren har kommet på besøk. Dagene tilbringes med å nyte fritiden, årets første jordbær, strandliv, (og fine ting som ligger på stranden, men som ikke kan taes med), og en by som våkner fra vinterdvale. Gamle interiørblader pløyes gjennom mens jeg drømmer og fantaserer om et nytt hjem. Vi bor i en leilighet preget av visninger og håp om salg, så her går tiden sakte. Og jeg nyter. Kommer plutselig tilbake:) 


Maya

14 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Har dere fått noe bud??jeg driver og maler hele leiligheten hvit...og den er tom...håper det går bedre da:):)
kos deg da..deilig og være ferdig med eksamen:)
eddaKlemmer

Rosetrend sa...

Det er snakk om å se det positive i det man har, gjør og føler- og som du skriver; nyter. Krysser fingrene for at salget snart er i boks så du kan nyte det også :o)

Frk lykkelig med farge sa...

Ååå heldige du som har ferie. Jeg sitter å holder på med avsluttende oppgave i forming og sliter med å holde meg motivert. Jeg vil mye heller pakke og vaske ned leiligheten ( da sier det seg selv hvor lite motivert jeg er):-)
Jeg har også hatt en runde med de gamle interiørbladene for å finne ideer og inspirasjon til vårt nye hjem. Spennende om dere snart får solgt loftet.

Ha en deilig søndag.

Color Joy sa...

Kjenner godt til den ventetiden, den kan føles veldig lang...
Men plutselig er den tiden over:)

Herlig bilde:)

Ha en strålende dag:)

Nina sa...

Selv om det generelt sett er veldig deilig å ikke ha noen eksamen, misunner jeg deg nesten ferdig-med-eksamen-følelsen. Tenk - det er snart sommer. Ganske sprøtt. Jeg synes denne vinteren har sittet så dypt og langt inne, slik at man nesten tenker at det nesten ikke kommer til å bli sommer igjen. Men nå banker den på. Hammock - kronesis - jordbær og vasse i badevann!

Janne i Fagerlia sa...

Gamle interiørblader blir aldri "gamle". For hver gang man titter i dem, oppdages noe nytt. Tvi,tvi for snarlig salg av leiligheten.

Kristine sa...

Flotte billeder og inspirerende blog.
jeg kommer helt sikkert tilbage.
Nyd dagen.
kh
Kristine

Andregasellen sa...

Så deilig!Husker den følelsen av frihet når eksamen er over!Og så en litt sånn vakuumfølelse, hva skal jeg ta meg til nå liksom!Kos deg med all fritiden:)

Kardemomme sa...

Hei Maya :)Gratulerer med ferdig overstått eksamen! Og så må jeg jo krysse fingrene for at leiligheten blir solgt fort. Tenk at alle de fine fargene er borte. har megleren bedt dere om å fjerne alt personlig tro?Da vi skulle selge på Lindeberg fikk vi den beskjeden, men jeg blånektet og mente at personligheten og mulighetene i leilghetene ikke ble så tydelige. Jeg tror meglerne gjør en stoor feil altså! I hvertfall når leiligheten ser ut som deres! Et fantastisk koselig loft!! Vi solgte vår leilihet på dagen. Et par fra Grynerløkka likte stilen vår og kjøpte på flekken. Finn fram alle de fine tingene deres igjen så får dere solgt på minuttet :))Finere leilighet skal man lete lenge etter altså! Klemmer fra en bestemt Kardemomme :)))

Solrosa sa...

Gratulerer med overstått eksamen! Håper du har det bare fint!! :) :)

Klem fra Sol

Elisabeth sa...

Great picture. Did you bring the shelf/ladder home..?

till-vidas-ara sa...

Hello hello fina Maya!!! Härligt höra att du har lovdagar nu och får njuta finväder och stranddagar!!!
Hoppas ni finner köpare till lägenheten snart - underligt vore ju annars så go som den är :)

morgonkramar Lycke

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Gamle interiørblader er gull verdt. Jeg kommer nok aldri til å kaste mine ❤ Nyt dagene søte Maya.

Frk. Maya sa...

Hi Elisabeth!

I didn't bring the ladder. But I want it so much!! We are trying to sell our appartment these days, so I can not bring something new inside. But I am planning one trip to the same beach after sale, just in case the ladder is still there, hihi:D

Maya