tirsdag 10. august 2010

Lek med heklebrikker og farget papir

Nå er den tomme veggen bak spisestuebordet ikke fullt så tom lengre. Jeg forsøker å binde loftet litt mer sammen, og har hengt bildene litt lenger ut til siden på veggen enn hva jeg normalt ville ha gjort.  Dette for å få litt kontakt med  "rommet" bak, hvor den hvite kommoden står. (Ja, kommoden har byttet plass. Det var så tomt på den siden av leiligheten, så jeg måtte fylle litt tomrom). Synes det funket litt. Bildene er, som overskriften sier, heklebrikker lagt på farget papir. Rammene fant jeg på Åhlens.
Mine favorittfarger for tiden er gul, turkis og oransje, og det vises veldig godt på disse bildene, hihi. Ikke mange andre farger gitt! Disse fargene går igjen i resten av leiligheten også, og for første gang tror jeg at jeg kan si at det er en "sammenheng" i leiligheten. Jeg kjenner at det gir en ganske fin ro også, så det er tydelig at selv om jeg er glad i farger, så trenger jeg å strukturere de.

    
Jeg må nesten le av meg selv. Vi skal faktisk flytte herfra om 19 dager, haha, og likevel driver jeg å fikser og pynter og oppfører meg i det hele tatt som at vi skal bo her i evigheter!?! Enten så er det en fortrengningsmekanisme på gang, eller så er det bare at jeg må ha noe å drive med. Det er jo tross alt veldig morsomt å drive mikse og trikse når utgangspunktet er en stor, tom, hvit visningsleilighet. (Montro hvordan jeg blir når vi faktisk flytter, og vi har maaange tomme rom). Jeg lurer fælt på om jeg får gjennomført alt jeg har i huet før vi må flytte. Jeg må ihvertfall frem med sparkelet før overtagelsen for å dekke over de nye spikerhullene jeg driver og lager, hihi. More to come!


Walldecoration made of small pieces of crochets and coloured paper. I fancy the colours and how the details of the crochets comes to life!:)

Maya

15 kommentarer:

Namaste sa...

Så bra ide! Blei superfint :o)

Forstår godt at du blir frista når du har et så fint kvitt lærret! Eg vil og ha alt kvitt. Kvitt golv og, men det sku visst bli vanskelig! Koffår selge de feks ikkje kvit parkett?!?!

Kanskje eg finne nåke stilig i linoleumelle nåke...

Glede meg te å sjå det nya hjemmet dåkkas og kossen du ordne det der ;o)

Tove sa...

Så nydelige bilder:) Og herlig fargekombinasjon. Det er nok bare det at du må ha noe å gjøre tenker jeg, hihi Men tenk på alt du kan gjøre når du flytter til et nytt sted! Gleder meg til å følge med på det:)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så festlige :)
ha en fin fin tirsdag
eddaKlemmer

ik.mehus@gmail.com sa...

Bildene dine var supersøte! Det passa berre heilt supert for eg har fått ein del heklebrikker som mi mormor eingong hekla. Kjekt å visa fram på den måten. Tenkjer som Tove skriv at du berre må ha noko å gjer. Ønskjer deg masse lykke til med flytting!

Kamille sa...

ups, eg skreiv vist mailen min i farten. Helsing Kamille

She: sa...

Jeg kjenner meg veldig igjen i at man styrer selv om man skal flytte straks. Tror det er noe med at man blir inspirert av å skulle inn i noe nytt :)
Kos deg med flyttinga, selv om det er en slitsom greie i grunn!!
Sol og sommer,
MissH

Andregasellen sa...

Så koselig at du fixer og ordner helt til siste slutt:)Er jo ikke noen hyggelig å bo i et hav av pappesker og kaos i 19 dager heller!Bildene ble råfine, det var en veldig god idè til hvordan man kan bruke haugene med heklebrikker man har halt med seg hjem fra loppis i årevis:)Det blir kjempegøy å se hvordan du skal bo i neste runde, håper du blogger masse om det!

Allis i Eventyrland sa...

Så utrolig fint det ble med de innrammede brikkene! :) Denne ideen tror jeg nesten jeg må stjele...

Rannveig sa...

Så fine de ble! Og en veldig god ide! :)

victoria (huset i byen) sa...

Så fint det ble, og virkelig et lurt tips.... Ja ja må jo ha noe å gjøre før man flytter.... he he
klem victoria

Mollie sa...

Så fint! Herlige, freshe farger. Blir veldig spennende å følge med på bloggen din og se din neste bolig! Jeg har flytta mange mange ganger den siste tida og vet at det hjelper litt å ha noe å holde på med i ventetida :-)

Susanne sa...

Så fine heklebrikker! Og flotte fargar. :) Morsomt å kunne leike seg litt med fargar og ommøblering medan du ventar på å få flytte inn i ny bolig. Gledar meg til å sjå korleis du får det der!

Med et lekent sinn sa...

Hei, så stilig det ble. Heklede brikker er mye jobb og her kommer de virkelig til sin rett, som kunstverkene de faktisk er.

mvh med et lekent sinn

Heidi sa...

Så super fint - og ekstrem god idé - har jo en del fine farmor duker som bare fyller i en skuff - de bør jo komme opp på veggen :) Takk for tipset!!

Heather sa...

very pretty!