mandag 27. september 2010

Den store vatteppehelgen

På lørdag var vi på en liten loppemarked runde. Jeg håpte på å finne et par småmøbler, et lite nattbord, en krakk eller lignende. Det klør i fingrene etter å få gjør noe kreativt med oppussing av et møbel, istedet for å dille med disse små "pynteting"-prosjektene jeg har drevet med i flere måneder nå. Men jeg fant ingen møbler å ta med hjem, og det er i grunn litt ergelig. Det er ikke mange loppemarkeder igjen i høst, så det ser dårlig ut for møbeloppussing.
Jeg har heldigvis skapet på innlegget under som jeg kan male og gjøre som jeg vil med, men skulle gjerne hatt et par prosjekter til. Flytteperioder er absolutt ikke morsomt for interiørfrelste!
I tillegg hadde jeg sett for meg sying av tepper og puter i høst, men når man ikke aner hvor alle delene til symaskina er blitt av, så ser det også dårlig ut. Blærgh! Haha, et lite hjertesukk der. Jeg får heller prøve å trøste meg med de små loppefunnene jeg faktisk har gjort!
Hele tre vattepper ramlet jeg over denne loppehelgen. Jeg har jo blitt helfrelst av disse jeg også, som mange andre. Det er en perfekt måte å tilføre litt farge i interiøret på. Jeg synes alle tre er like fine og har ingen favoritt. Akkurat nå liver de opp på Marokko-puffen vår. De skal etterhvert fordeles på sofa og stoler, men enn så lenge får de sprite opp i hjørnet.
Fordelen med å leie er jo at man på sett og vis får dekorert enda en leilighet på veien som boligeier, hehe. En bonus med andre ord! Vi leier fullt møblert, men små personlige "touches" kan en jo legge inn;)


Ha en god ettermiddag!

Maya

8 kommentarer:

Ida Susanne sa...

..Er forelsket i det rosa/grønne teppet ditt..
LOVE IT

..Dumt med møblene du hadde planer om å få med deg hjem fra loppiset da :/
får krysse fingrene for at du finner noe alikevel..
Oppi en container eller noe?*S*
Der kan man være heldig å finne mye fint skal jeg si deg*ler*

Anette sa...

Herremin!
Hvor heldig er ikke du a!
Jeg finner aldri disse fantastiske vatteppene jeg - men møbler finner jeg for mye av! hahaha... Det er rimelig fullt her i huset nå.
Jeg krysser fingrene for at du snart finner det møblet/ne du leter etter;)
Ha en fin kveld!

Tove sa...

Heldiggris... utrolig fine tepper alle tre, men må nok si at de to øverste.. ja, de var spesielt fine:)

Patina-H sa...

Du er verkeleg inne i ein god loppefunn periode skjønar eg, sjølv om du ikkje fann akkurat det du leita etter... Teppene er kjempefine !
Patinadamene var også på loppis og fann nokre godbitar i helga :) Skøøøyy !
Ha ei fin veke !

Janne i Fagerlia sa...

Selv om du ikke endte opp med møbler, synes jeg du kom brukbart ut av loppekjøpene. Teppene var svært ulike i mønster og farger, men meget sjarmerende på hver sine vis.

Rosa sa...

Jeg vet det ikke er pent... men det er bare å innrømme det: jeg er misunnelig!! Hehe...
LEKRE tepper, især de to øverste ja! :-)

Klem, Rosa

Anonym sa...

ÅÅ de teppene var såå fine!
spesielt de to første ja.. det midterste liknet litt på et House Doctor -teppe.. har de noe liknende mon tro?
uansett.. ha en strålende kveld videre!

Mollie sa...

Så fine! Jeg finner aldri sånne vattepper jeg, lucky you asså:-)