lørdag 25. september 2010

En ode til et skap

Jeg fant endelig skapet mitt forrrige helg. Det sto og ventet på meg. Det ventet til jeg fikk et sted å bo slik at jeg kunne ta det med meg, og ikke måtte gå fra det på markedsplassen. Skapet mitt er stort, og lys i treet. Det har ingen utskjæringer, men fine fargespill i treet og mørke detaljer. Det har vakre nøkkelhull, og glanset overflate.
Det mangler knotter slik at jeg kan kjøpe mine egne og feste på. Det er godt vedlikeholdt så utsiden kan få være slik den er. Innsiden er av tre, så den kan dekoreres slik jeg vil. Jeg vet ikke helt hvordan ennå, men jeg gleder meg. Happy loppislørdag folkens!


Maya

7 kommentarer:

SavanneTreet sa...

Kjempefint skap!!! =)

Paraply sa...

Det var utrolig fint! Bloggnavnet ditt er forresten fantastisk muntert. Fortsatt god lørdag:)

Rina sa...

Kjempefint!
Har fått mer og mer sanse for umalte treskap nå. Fikk også et i går. Det skulle gis bort til loppis. Hurra. Må bare få malt gangen først... Det er jo nesten motivasjon i seg selv det.
Gleder meg til å se skapet på loftet ditt.

ha en finfin lørdag.

Allis i Eventyrland sa...

Kjempefint! :) Gleder meg til å se hva du gjør med innsiden!

AbluMoo sa...

Det er det fineste skapet jeg har sett på lenge. Kjempefint! Gratulerer. :-)

shinedesign sa...

Det var et kjempeflott skap! Og så moro at det ikke skal males. Helt enig i at det kan bli superfint med dekoren inni, gleder meg til å se :-)

Annikken sa...

Det var veldig, veldig fint! Liker så godt sånn farge på treet...

Lykke til fremover med boligprosjekt og årnings. Blir spennende å følge videre påfunn her. Den lampa i posten under var forresten helt fantastisk!