fredag 24. september 2010

Høstens første lopper

Forrige helg kom jeg meg på loppemarked, og det er som alltid en morsom affære. Jeg elsker loppemarkeder! Jeg kunne vært der hele dagen om det så var. Ikke nødvendigvis for å gå på konstant leting etter lopper, men det er noe med stemningen jeg liker. Jeg legger nesten igjen mer penger på hjemmebakte kaker og grillede pølser enn selve loppene. Her er noen av funnene fra forrige helg + noen funnet på en venninnetur. Fat i alle størrelser og farger fanger alltid blikket mitt, samt vaser. De to korgene på nederste bildet betalte jeg 1 krone for, og de er nå i funksjon som magasinholder og heklekurv. Gode, solide plastkurver! Perfekt til en piknikk også:)
I morgen blir det en ny tur på marked, samt at jeg skal legge ut bilder av skapet vi slet med å bære opp 5 etasjer. Både jeg og sambo er til tider litt sånn  "Her er ingen problemer, bare muligheter!". Så da ble skapet med enda vi hadde mer enn nok å bære fra før av. Men pytt, vi er glade nå:) God fredag!


Maya

5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..det er noe med stemningen...jeg har vanskeligheter med å gå før det stenger.)Har vært på Sinsen eldresenter i dag og kom hjem med to store bagger og flere poser he he
Flotte tallerker og festlige kurver...
ha en fn fin dag
eddaKlemmer

MøbelPøbel sa...

Akk, for noen fin fine lopper!Har fått med meg at du har dilla på fat;) supersøte:)Melder meg som følger jeg.
Tudeliduu!

Tove sa...

TUSEN takk for veldig koslig kommentar:) Elsker også å gå rundt å kikke på loppemarkeder, dvs stort sett.. Noen ganger er jo folk helt ville.. og av og til når jeg har med barn eller mann eller begge deler..
Kjempefine ting du har kjøpt nå, og de plastkurvene.. 1 krone!! Utrolig kule:)

Ha en super helg!
klem

Fishermans Daughter sa...

Så fine funn og artig satt sammen colager:))

ha en super helg!

veronika

Gul Hverdag sa...

ÅÅÅÅ nydelige lopper!!! love love. Og det gule vattteppet ditt som ligger på sofaen litt nedenfor her er bare nyyydeligt!!

God helg!!